- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Kaktüsde değerli bir hediye aslında ulaşılmaz aşkı simgeler benim gözümde tabi buben de bozuyorum hep yaao yüzden artık doğum günü planımı benimle beraber yapıyorlar ne istersin ne yapalım diye hediye siparişi bile veriyorum ben, erkekler bana çiçek alsın, kızlar kafasına göre takılsın diye geçen sene uyuz bi arkadaşım kaktüs almıştı bana çiçek istedim diye
Kaktüsde değerli bir hediye aslında ulaşılmaz aşkı simgeler benim gözümde tabi bu
hahahahvalla normalde neyi temsil eder bilmem de benim salak arkadaşım, kaktüs ölmeyen bi çiçek olduğu için almışo çiçek hep yaşayacağı için ömür boyu onu hatırlamak zorunda kalırmışım
hahahahNe kadar düşünceliymiş :))
Hımmm soruyorsa sana önem veren birisi demekki. Benim eşim bile sormaz aldıgı çiçeklerin son güncel durumunuhediyenin büyüğü küçüğü olmaz hepsi değerlidir benim için, ben hediyelerin kutularını bile saklarım yani de kaktüse baya şaşırmıştım ne yalan söyleyimbi de soruyor ayda 1 suladın mı bu ay çiçeği diye
Hımmm soruyorsa sana önem veren birisi demekki. Benim eşim bile sormaz aldıgı çiçeklerin son güncel durumunu
Hıııı omuuu yoksaeski sevgili adayım ama şu anki en iyi arkadaşlarımdan birikaktüs dahi olsa bugune kadar hiç bi kıza çiçek almamış da biraz görmemişlik var kendisinde
Hıııı omuuu yoksaKaktüs mü almış ala ala
hııı pardon canım o zaman :) Orkide olmadı papatya falan alaymış barihe yok yok senin düşündüğün kişi değilbikaç sene önceki mevzu bu, kaktüs almış valla saf
hııı pardon canım o zaman :) Orkide olmadı papatya falan alaymış bari
Mutlu etmek istemiş demekki kendi kendine seni.Sonuçta çiçekmi çiçekpapatyayı başka bi arkadaşım almıştı zaten, bu safın çiçek almasına gerek yoktu ama vazife etmiş kendine
Mutlu etmek istemiş demekki kendi kendine seni.Sonuçta çiçekmi çiçek
ooo şey almışştam olarak mantıgı da buymuş zaten
kocan ne hediye almış sana
ooo şey almışşNeyse demeyim özel bişiy
Görüşürüz canım bende kaçarım birazdan yoruldum bugün :)hee tamam o zaman tamam söyleme
neyse tatlım ben yatıyorum, yarın işlerden fırsat buldukça gelirim, görüşürüz
napim canım bende aynı dün otururken yazdım sana sora yattım canım göremedim. Bende işe nişan hazırlıklarıdır vs uğraşıyorumiyi canım sen napıyosunnn
ne diyim Allah kavuştursun tekrar bende aynı işte canım dün oturuyordum o saatlerde nişanda yapılacaklar vs planı yapıyordum :)Yavrummmm ben malum yollardayim yinesen napan ne edeeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?