- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
Aleyküm selamselam herkeseee
tekrardan allah kavustursun canım iyi bende napim kızı uyuttum bi bakayım napıyonuz ne ediyonuz diye bi gireyim dedim bende haftasonu annem kardeşlerim teyzem ve kuzenlerimle takıldım ohh mis vlla kocayıda annesine gönderdimcanimmm Nabersin aleykumm selaaamnm....
Ben ankaradan memleketime yolculuktayimmmm yine yollardaaa ;(
Kocisten uzak kaliyorum yine...su guzelim haftasonundan sonra zor olcak ama hayirlisi bakalim
Sen naparsin ne edersin
Oy kuzum Allah im yardimcin olsun Insaallah ..hayirlisiyla dogum nasip etsin bebisin sag salim saglikli olsunbende evde dınlenmedeydım yat dedı doktorum sancım cıkmıstı nst de.2 gun sonra tekrarladık sancı yoktu cok sukur.yoksa hastaneye yatıracaktı.o yuzden bıraz inzivaya cekıldım ve de agırlastım artık açıkcası.kalan zamanlarda da hedıye ışlerıme yogunlastım.cok sukur bıtırmek uzereyım....bende durumlar böyle işte.
Aha haaa kocayi disladin yaniiitekrardan allah kavustursun canım iyi bende napim kızı uyuttum bi bakayım napıyonuz ne ediyonuz diye bi gireyim dedim bende haftasonu annem kardeşlerim teyzem ve kuzenlerimle takıldım ohh mis vlla kocayıda annesine gönderdimşaka şaka sınavı vardı aofde annesinin yanına gitti
iyi yapmışsın canım artık zaman daraldı ve bol bol dinlenmen lazım erken doğum falan olacak gibi olursa inş. olmaz zamanında gelir prenseste öyle bişey olursa haber edersin canımbende evde dınlenmedeydım yat dedı doktorum sancım cıkmıstı nst de.2 gun sonra tekrarladık sancı yoktu cok sukur.yoksa hastaneye yatıracaktı.o yuzden bıraz inzivaya cekıldım ve de agırlastım artık açıkcası.kalan zamanlarda da hedıye ışlerıme yogunlastım.cok sukur bıtırmek uzereyım....bende durumlar böyle işte.
inşallah canımAha haaa kocayi disladin yaniii)
Saol cnam kavusmalar hayurlisiyla olsun hep bir olalim insaallah
Kuzum sen beni nerde gördunkiblackanqel90 canım sen ne kadar zayıfmışsın bebekimmmmmm @LuLu canım senide tebrik ederim @__ATALANTE @gunessel canım sizide
Selam kızlar ben geldim anca geldim malum dogum gunumdu bugun :) Gelen giden bitmedi :)
Canım benim cok sagol :) Hep beraber olalım inş :) bugun pek ugrayan olmamış buralara ben gibi :)Aaaa gecen demisti unutmusum yaaaadogum gunun kutlu olsun tatlim yaaa.. hep mutlu ve saglikli ol insallah...
Burdayımblackangel ım doğum günün kutlu olsunnnnice güzel mutlu yılların olsun inşallah
ben de dışarda işleri bitirdim döndüm bugun, yarın da eve yerleşme, çamaşır ütü vs işleriyle uğraşacagımama girerim sanırım arada, herkes burda olsun yoklama alacam
Burdayım
Teşekkür ederim :) Ütü yapmak sıkıcı iş ya benim bir haftadır bekliyorlar öylece
Yıkayınca ütülemek gerekmiyor bazısını iyi oluyorvalizin içinden çıkaracam kıyafetleri çoğunu yıkayacam mecbur asarken de ütülemem lazım ve hiç sevmembaşa gelen çekilir artık mecbur napalım
nasıl geçti doğum günün
Yıkayınca ütülemek gerekmiyor bazısını iyi oluyorGüzel geçti ya ilk defa bu kadar kalabalık kutladık arkadaşlar aileler her şeyi hazırlamışlar sagolsunlar yedik içtik,bir sürü kıyafet hedıyem oldu en sevdıgım yanı bu
doğum günlerine ben de bayılırım yaa, bence senede bikaç kere olmalı
bide ben 1 ay önceden başlıyorum benim doğum günüm yaklaşıyor diye, o yüzden hiç supriz yapamıyorlar bana
haha bencede 5 6 kere olmalı hatta Bende bugun kursa gittim akşam 6 da gelicek diye biliyor herkes ben erken cıktım geldim eve saat 5 te. Millet 5.30 da gelmeye basladı '' kız biz sen gelmeden gelcektık nıye erken geldin'' dedıler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?