- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
Darısı başıma diyeceğim o zman :)
Teşekkürler canım :)
amin canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başıma diyeceğim o zman :)
Teşekkürler canım :)
iyi geceler canım :)Iyi geceler dostlarrr....
evet kızlar hediyelerim hazırrrr bi şeyi ve çikolataları ve mektubu kaldıMerak ettim valla çok güzel fikir aslında :)
bunlarda benden hedişler daha tam bitmediği için kapanışlı halini çekmedim
Harika görünüyolar eline koluna saglik kiminki acaba bu cicilerbunlarda benden hedişler daha tam bitmediği için kapanışlı halini çekmedim
Nbr canım nasılsın. NapıyorsunIyi akşamlar herkeseeeee...
çok güzeller keşke benim katilim sen olsaydın :)bunlarda benden hedişler daha tam bitmediği için kapanışlı halini çekmedim
Nbr canım nasılsın. Napıyorsun
teş.ederim canım evet az kaldı bakvaayyy ellerinee sağlıkk ne güzel olmuş ya paketler cicik cicikkk bende halledimm en kısa zamandaa
teş.ederim canım bilmem kimin ki acaba :)Harika görünüyolar eline koluna saglik kiminki acaba bu ciciler
iyi akşamlar canım mülakatın nasıl geçtiIyi akşamlar herkeseeeee...
teş.ederim canım kim bilir belki sensinçok güzeller keşke benim katilim sen olsaydın :)
Bende misafirler geldi onlar oturuyordum kuzummSagol canim yaaa iyi olmaya calisiyorummm. Evdeyim keyf modu diyelimmm sen napiyosun nasilsin.???.
Kimse sansliymis canimteş.ederim canım evet az kaldı bak
teş.ederim canım bilmem kimin ki acaba :)
iyi akşamlar canım mülakatın nasıl geçti
teş.ederim canım kim bilir belki sensin
inşallah içindekileride beğenirBende misafirler geldi onlar oturuyordum kuzumm
Kimse sansliymis canim
bunlarda benden hedişler daha tam bitmediği için kapanışlı halini çekmedim
İyiyiz canım sen nasılsın.Buluştunuzmu sonunda :)kızceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
kocişimin yanından sesleniyorummm sizee....
neler yaptınız giremedim bugn nasılsınız :))
kim bilir belki senindir kuzum teş.ederimBenim bunlar banene Eline saglık kesene bereket kuzum çok güzel görünüyorlar
İyiyiz canım sen nasılsın.Buluştunuzmu sonunda :)
Benim benim vermem kimselere Canım bu arada ben erken göndereceğim bu hafta içinde,sevgili kurbanım şehir dışına çıkıcakmış,döndükten sonra geç olacagını düşündüğüm için erken göndereyim dedim.Bilgin olsun :)kim bilir belki senindir kuzum teş.ederim