iyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim
Dugun sizin mi .) Cok heycanlisinizdr.. ayy..
evet :) kısmetse 2 Mayıs'ta. Hazırlıklar başladı. Heyecan, stres.. :)
Hemen gelir ya o vakit .) Arkadasiminda mayista. Hep birlikte heycanlaniyoruz
:) şafak 179 şuan. ocaktan sonra hemen gelir diyorlar ya bakalım. geçen sene bide asker yolu beklemiştim o vakitler :)
iyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim
oh oh allah tamamına erdirsin canım yoğun bir dönem seni bekliyor ama tatlı ve stresli bir telaş oluyor allah yardımcın olsun canımiyiyim :) düğün hazırlığım var malum. kına mekanını tuttuk mutluyum :) beni alıntılayıp yazarsan sevinirim kuzum yaa yoksa arada yazdıklarını kaçırabilirim
oh oh allah tamamına erdirsin canım yoğun bir dönem seni bekliyor ama tatlı ve stresli bir telaş oluyor allah yardımcın olsun canım
Hayırlı olsun canım benimm. Sevindim adına
merhaba missgamzeliselaaaaaaaaaaam çekilişçileeeer
merhaba canım normalde biz 20 kişi demiştik ama kızlara bir soralımselammm uzun zamandır girmiyodum foruma geçtimi katılım bende katılmak istiyorum önceden de katılmıstım çok güzeldi muhabbetler falan :) benide alın nolaaaaaarrr
Şafaklara alistin yani. Insallah sıkıntsz sitressz gelirde hayrlisiyla mutluca gecirrsn gunlerini ya..
selaaaaaaaaaaam çekilişçileeeer
amiiiiinnn kuzum teşekkür ederim :) sen de var mı bişiler? bu arada seninle dua topiğinde değil miydik biz? :) yanlış mı hatırlıyorum??
Hoşgeldin gamzeliiiiii
21 oluversinnnnnmerhaba missgamzeli
merhaba canım normalde biz 20 kişi demiştik ama kızlara bir soralım
canım büyük ihtimalle olursun21 oluversinnnnn
kimin kime çıktıgı falan belirlendimi peki ?canım büyük ihtimalle olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?