• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Hayırlı olsun :) Hediye ne istersin gönderelim hemen adettendir :)
Bugün ne çok hayırlı olsun dedik :) Kızlar bende sınavı 92 ile geçtim 100 bekliyordum ama neyse :KK67: Ehh banada hayırlı olsun yeni işim yakın zamanda çalışmaya başlarım inşallah :)

televizyon lazım olur mu :p:p şaka bi yana canım düşünmeniz yeter, ankara taraflarına gelen olursa bi kahvemi içsin o bana yeter :)
bu arada senin sınav sonucunda muthiş :KK9: yeni işin hayırlı olsun :KK16:
hayırlı olsun nazimmmmmm rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

amin umranım amiinnn :KK68::KK68:
Hayrli olsuuunnnn..

amin teşekkür ederim :KK16:

Henüz kurdela yapmadım hiç birine süsleme malzemesi yok evde alıp yapıcam tekrardan :)

J7dpqo.jpg

televizyon lazım olur mu :p:p şaka bi yana canım düşünmeniz yeter, ankara taraflarına gelen olursa bi kahvemi içsin o bana yeter :)
bu arada senin sınav sonucunda muthiş :KK9: yeni işin hayırlı olsun :KK16:

amin umranım amiinnn :KK68::KK68:

amin teşekkür ederim :KK16:
Ankara bana çook uzak :( Televizyon olur hangisinden dersen ucagımla göndereyim hemen şu dakika :KK45::KK45::KK45:

Ciddi misinnn... .s o kadar siddet li mi oldu

Insallah oyle olur bu bana bide dogun gunu hediyesi olur tam olurrre...

Rabbim gönlüne göre versin canım :) Doğum günün ne zamanki benimkide yakın aynı günmü doğmuşuz acaba :D 3 gün kaldı benimkinede yaşlanıyorum günden güne :(

31nde benim ki... senin.? amin sagol canim ya..
Yaslanmak yokkkk.. her yas guzell

uçak şöförünü mü kovacaz :KK70:

ankarayla ilgili bilmedigin bişey varsa sorabilirsin canım, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım :)

Ay canim benim ya cok cok tesekkur ederimmmm .) Gidecegim yer kugulu parkin oradaymis .)

Back