Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ümman gel senle de keyf yapalım ayoool:)
canım istedigin çiğköfte olsun burda olsun :)) yaaparım belkim bir gün :)))
çok güzel kuzum güle güle olsun :)))maşallah
evet canım doldu diğer topiklere bakistersen :))
Sagolun kızlar tesekkür ederimOohhh keyf ne guzel yaaaaa
Aa cok hosmus yavrummm cok begendimmmm tamamen uyumlu...
Rabbim kolaylık versin canim sanaHanimlar yarin mulakatim var bana dua eder misiniz..
Şimdiden çok heycanlıyımmm...
Sagolun kızlar tesekkür ederim
Rabbim kolaylık versin canim sana
seni neden merak etsin yawf :) :)
Sizce nasıl görünüyo kızlar
yaaaa bittimi çekilişe katılım bende istiyodum ama pek aktif olamıyorum bu aralar ümrann bittimi ya çekilişe katılımmm
kızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
hayırlı olsuuunnnnnnnnnnn
foto istiyoruz bebekimKızlar napıyorsunuz :) Ben bugun kurbanımın alışverişini tamamladım :) Belki bir iki parça daha alabilirim paketledim bile kutu bulmam gerekiyor şimdi onuda buldummu tamam dır :)
Hayırlı olsun :) Hediye ne istersin gönderelim hemen adettendir :)kızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
Hanimlar yarin mulakatim var bana dua eder misiniz..
Geldim katilciğim geldimm sen nerlerdesinooofff kurbancım offf nerelerdesin beni hiç mi merak etmiyorsun offf ki ne offff
Mesela bu güzel çerçeve kurbancığımın umarım beğenir :)
canımmmm :)
ben öncelikle şirin bi iç çamaşırı aldım :))
çorap ev pufu :))
kitap:))
çerçeveeee :))
ve bir kaç bişi daha o da sürpriz olsun :))
Sanada hayırlı olsun canım :)günaydınlaaar :))
kızceleeeeer bugün yeni güzel işime başlıyourm inşallahj çalışmalara akşam evelallah ın izni ile başlicaz :)))
dua edin bize :))
Kutulamadım henüz ama açık hallerini atayım :)foto istiyoruz bebekim
Ederiz kuzum allah yardımcın olsunHanimlar yarin mulakatim var bana dua eder misiniz..
hayırlı olsun nazimmmmmm rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahkızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
kızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
Hayırlı olsun :) Hediye ne istersin gönderelim hemen adettendir :)
Hayırlısı olsun canım :) Heyecan yapma ben gibi :)
Geldim katilciğim geldimm sen nerlerdesin
uuuuu Bu ne güzel hoş birşey böyle
Sanada hayırlı olsun canım :)
Bugün ne çok hayırlı olsun dedik :) Kızlar bende sınavı 92 ile geçtim 100 bekliyordum ama neyse Ehh banada hayırlı olsun yeni işim yakın zamanda çalışmaya başlarım inşallah :)
Ederiz kuzum allah yardımcın olsun
hayırlı olsun nazimmmmmm rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun :) Hediye ne istersin gönderelim hemen adettendir :)
Hayırlısı olsun canım :) Heyecan yapma ben gibi :)
Geldim katilciğim geldimm sen nerlerdesin
uuuuu Bu ne güzel hoş birşey böyle
Sanada hayırlı olsun canım :)
Bugün ne çok hayırlı olsun dedik :) Kızlar bende sınavı 92 ile geçtim 100 bekliyordum ama neyse Ehh banada hayırlı olsun yeni işim yakın zamanda çalışmaya başlarım inşallah :)
Bende burdayım :) tabiki bakalım o güzel paketler kime gidicek bana mı başkasına mıKutulamadım henüz ama açık hallerini atayım :)
Hayrli olsuuunnnn..
Snada hayrli olsunnnnnn o.zaman simdiden tatlim bakalim insallah heycan yapmamda guzel gecer...
Sagol ablam ya insallah insallahhhh....
Sana diilBende burdayım :) tabiki bakalım o güzel paketler kime gidicek bana mı başkasına mı