2015 yılbaşı çekilişi

off evet yaaa

iyi diyelim iyi olalım kuzu, ufak tefek işler var ama kalıcı bişeyler arıyorum bakalım, hayırlısı
sende ne var ne yok :)
inş. birgün denk geliriz nazımmm
İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))

O parmağını yerim ben onun yaaaa

ben katılırım, eğer gönüllü olmazsa yaparım daa
yap nzım bende katılırım tabi bi aksilik çıkmazsa

Günaydınlarrr ay ben çok yogunum bikaç gündür bakıp gidiyorum anca okuyamıyorum geçmiş flan

@gunessel P pafiremm A askyokolmak @raptiye @cesmi_naz MissGamzeli @LuLu toredo Sahihuban monarkkk blackanqel90 umman123 YEKTA61 pantera14 elmadilimi D doakolik @__ATALANTE A altinkaya35

Arkadaşlar hepinizi etiketledim ama şurda amaç sohbet muhabbet ve dostluk kurmak ama bi kaç kişi dışında kimse uğramamaya başladı veya selam verip başka topiklerde takılması veya hiç uğramadan buraya başka yerlerde dolaşması hiç hoş değil eğer ki buraya sadece hediye için gelindiyse o zamna uzatmanında hiç manası yok hediyeleri gönderelim bitsin kapansın konu
hilalkahraman arkadaşımız hastaneye yatışı yapıldığı için giremiyor o bilgi verdi çokta geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah

NOT!!!! genelleme yapmıyorum arkadaşlar sadece hepinizde bilin istedim ve gerekirse artık hediyeleri gönderelim boşuna durmasın bu topikte

ben bu aralar yoğunum biraz, derslerimyoğun geçiyor, eve gidince yatıp uyuyorum genelde, akşam da ders hazırlığı ile geçiyor. o yüzden bu ara pek takılamıyorum, ama açıp baktığımda da muhabbet olmadığını görüyorum, durasım da gelmiyor yani açıkçası, bakıp kapatıp çalışmaya devam ediyorum, aktif biş sohbet görsem kalıcam ben de ama yok kiii

ben de kendimi çalışma kağıtları, etkinlik, sunular, quizler hazırlamaya verdimmm

canım diyorum ya bi kaç haricinde hiç girmeyenler var ya bende aynı şekilde oluyorum bakıyorum bomboş 2 kelam konuşulmuş bitmiş diğerleri hiç uğramıyo bile yazık ama

katilin küsecek ve sana hediye göndermeyecek ama baaaak

:) :) hiç ipucu vermiyo sende bana en yakın olansın blackanqel90 ve umman dı umman gitti bi sen ve black kaldınız elimde napim yanılıyosam da katilciğim küsme bana sende ipucu versen azcık senin peşine takılırdım ama

Bende bikaçgündür yogunum ama yinede bakmaya calısıyorum onun dısında gelip gidiyodum bişey göremeyınce cıkıodum bende eskiler ne güzeldi... böyle devam edicekse sonlansın bencede

Canım çalışan insanlarız giremeyebiliriz vakit yok . başımı kaldıramıyorum ben bugünden beri yazılardan . Özeldede sıkıntılar var diğer arkadaşlarında böyle durumları olabilir normal karşılamak lazım bence

canım ben hereksi kast ederek demedim ona bakarsan kimse kurbanını veya katilini öğrenmeden önce buralarda sobet ederdi ama şu tlf de olan olaydan sonra herkes herşeyi öğrendi ve kendini çekti

canım ben hereksi kast ederek demedim ona bakarsan kimse kurbanını veya katilini öğrenmeden önce buralarda sobet ederdi ama şu tlf de olan olaydan sonra herkes herşeyi öğrendi ve kendini çekti
ben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olması

haklsıın :)))

ben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olması
aynen ben de öğrenmeye çalışmıyorum :) sürpriz olsun tadımız olsun

Selamm ben geldim napıyorsunuz.Bende kurbanıma ifşa oldum ama katilimden net emin değilim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…