hmmmmm gündüz takıl sende bebekim gece napıyon ders mi çalışıyosunGececiyim canım ben bu aralar ondan görüşemiyoruz pek :)
inş. birgün denk geliriz nazımmmoff evet yaaa
iyi diyelim iyi olalım kuzu, ufak tefek işler var ama kalıcı bişeyler arıyorum bakalım, hayırlısı
sende ne var ne yok :)
İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))
O parmağını yerim ben onun yaaaa
yap nzım bende katılırım tabi bi aksilik çıkmazsaben katılırım, eğer gönüllü olmazsa yaparım daa
BEĞENMENE SEVİNDİM KUZUM :))ayy çok güzelll canım
günaydın canımmm elini ve ayağını sıcak tuttuğun zaman ısınırsın
günaydın canım hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım
Günaydın kızlaar. Kusuruma bakmayın giremedim buara sıkıntılı bir süreç yaşadım canlar dua edin
günaydın canım evet artık kimse pek uğramıyo buralaraGünaydınlarrr ay ben çok yogunum bikaç gündür bakıp gidiyorum anca okuyamıyorum geçmiş flan
a.selam katilcik nasılsınselam herkeseeee
@gunessel P pafiremm A askyokolmak @raptiye @cesmi_nazMissGamzeli @LuLu toredo Sahihuban monarkkk blackanqel90 umman123 YEKTA61 pantera14 elmadilimi D doakolik @__ATALANTE A altinkaya35
Arkadaşlar hepinizi etiketledim ama şurda amaç sohbet muhabbet ve dostluk kurmak ama bi kaç kişi dışında kimse uğramamaya başladı veya selam verip başka topiklerde takılması veya hiç uğramadan buraya başka yerlerde dolaşması hiç hoş değil eğer ki buraya sadece hediye için gelindiyse o zamna uzatmanında hiç manası yok hediyeleri gönderelim bitsin kapansın konu
hilalkahraman arkadaşımız hastaneye yatışı yapıldığı için giremiyor o bilgi verdi çokta geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah
NOT!!!! genelleme yapmıyorum arkadaşlar sadece hepinizde bilin istedim ve gerekirse artık hediyeleri gönderelim boşuna durmasın bu topikte
a.selam katilcik nasılsın
canım diyorum ya bi kaç haricinde hiç girmeyenler var ya bende aynı şekilde oluyorum bakıyorum bomboş 2 kelam konuşulmuş bitmiş diğerleri hiç uğramıyo bile yazık amaben bu aralar yoğunum biraz, derslerimyoğun geçiyor, eve gidince yatıp uyuyorum genelde, akşam da ders hazırlığı ile geçiyor. o yüzden bu ara pek takılamıyorum, ama açıp baktığımda da muhabbet olmadığını görüyorum, durasım da gelmiyor yani açıkçası, bakıp kapatıp çalışmaya devam ediyorum, aktif biş sohbet görsem kalıcam ben de ama yok kiii
ben de kendimi çalışma kağıtları, etkinlik, sunular, quizler hazırlamaya verdimmm
katilin küsecek ve sana hediye göndermeyecek ama baaaak
@gunessel P pafiremm A askyokolmak @raptiye @cesmi_nazMissGamzeli @LuLu toredo Sahihuban monarkkk blackanqel90 umman123 YEKTA61 pantera14 elmadilimi D doakolik @__ATALANTE A altinkaya35
Arkadaşlar hepinizi etiketledim ama şurda amaç sohbet muhabbet ve dostluk kurmak ama bi kaç kişi dışında kimse uğramamaya başladı veya selam verip başka topiklerde takılması veya hiç uğramadan buraya başka yerlerde dolaşması hiç hoş değil eğer ki buraya sadece hediye için gelindiyse o zamna uzatmanında hiç manası yok hediyeleri gönderelim bitsin kapansın konu
hilalkahraman arkadaşımız hastaneye yatışı yapıldığı için giremiyor o bilgi verdi çokta geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah
NOT!!!! genelleme yapmıyorum arkadaşlar sadece hepinizde bilin istedim ve gerekirse artık hediyeleri gönderelim boşuna durmasın bu topikte
duam seninle Rabb im kalbini genişletsin ruhunu kalbini....
paylaşmak istersen her daim buradayım :))
ve de telefonda
canım ben hereksi kast ederek demedim ona bakarsan kimse kurbanını veya katilini öğrenmeden önce buralarda sobet ederdi ama şu tlf de olan olaydan sonra herkes herşeyi öğrendi ve kendini çektiCanım çalışan insanlarız giremeyebiliriz vakit yok . başımı kaldıramıyorum ben bugünden beri yazılardan . Özeldede sıkıntılar var diğer arkadaşlarında böyle durumları olabilir normal karşılamak lazım bence
ben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olmasıcanım ben hereksi kast ederek demedim ona bakarsan kimse kurbanını veya katilini öğrenmeden önce buralarda sobet ederdi ama şu tlf de olan olaydan sonra herkes herşeyi öğrendi ve kendini çekti
haklsıın :)))Canım çalışan insanlarız giremeyebiliriz vakit yok . başımı kaldıramıyorum ben bugünden beri yazılardan . Özeldede sıkıntılar var diğer arkadaşlarında böyle durumları olabilir normal karşılamak lazım bence
aynen ben de öğrenmeye çalışmıyorum :) sürpriz olsun tadımız olsunben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?