- 18 Aralık 2009
- 6.150
- 6.699
- 773
begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..Peynirsiz Cheeseburger "Hadi İnşallah" filmine gittik canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..Peynirsiz Cheeseburger "Hadi İnşallah" filmine gittik canımm
hoşgeldin burcucum 15 aralıktan itibaren başlıcazKızlar hediye gönderiminiz ne zaman? Uzaktan uzaktan takip ediyorum merak ediyorum bide :)
bende prensesimle oynuyorum çok şükür iyiyiziyiiym kuzum, düğün dernek var tv de ona bakıyorum sen nasılsın :)
teşekkürler canimFacebook dan canım benim :)
İçim gitti benimde bu sefer özledim burayı:) ama durumlar malum, ne kendimi sıkıştırmayayım ne de bana çıkacak arkadaşa haksızlık yapayım dedim. Bi dahaki sefere artık :)aynı sen gibi işte, iyi diyorum ki iyi olayım diye
keşke sen de olsaydın çekilişte, özledim seni
bende prensesimle oynuyorum çok şükür iyiyiz
teşekkürler canim
ben de oynayacam prensesinle
Hosbulduk canım:) hadi gönderinde iç çekeyim bende bakip bakiphoşgeldin burcucum 15 aralıktan itibaren başlıcaz
bende prensesimle oynuyorum çok şükür iyiyiz
teşekkürler canim
Olsun canim sıkma canını bi daha ki ne katılırsinHosbulduk canım:) hadi gönderinde iç çekeyim bende bakip bakip
İçim gitti benimde bu sefer özledim burayı:) ama durumlar malum, ne kendimi sıkıştırmayayım ne de bana çıkacak arkadaşa haksızlık yapayım dedim. Bi dahaki sefere artık :)
GÜZEL GÜZEL MAAŞALLAH..cok guzel dımı sayfasındakıler
Gel kuzum cok yaramaz oldu zaten
tabikiiii:))paylaşsanaaaaaaaa
Hemde nasıl nazım bi gör isirmadan duramazsin :) işaret parmagimi kestim yanlışlıkla bantladim onunla oynuyor :) :)hiç kızma annesi ona, fıstık o fıstıkk, yaramazlık da yakışıyordur eminim :)
Hemde nasıl nazım bi gör isirmadan duramazsin :) işaret parmagimi kestim yanlışlıkla bantladim onunla oynuyor :) :)
evet canım başka buBu başka çekilişmi acaba ben anlamadım. Bende katılmıştım ama burda ismim yok
onun o hallerine can kurban yaaa, fındıgım benim, yerimm
keşke yakın olsakonun o hallerine can kurban yaaa, fındıgım benim, yerimm
Evet kayacans paylaş katilcik nerdesin sen bakayım
ben geldiimm
Ben geldim kızlar selam