• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan
Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam o_O Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)

Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)

okuyacağım zaten merak ettimmmm :cool:

Selamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...
:cry:

geçmiş olsunnnn :KK51:

Hediye alan var mı aranızda tamamladınız mı :)

ben tamamladım sayılırrr :D
peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan

Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam o_O Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)

ben geçen çekilişte, normal bi karton kutuyu yapışkanlı kağıtla kaplayıp o şekilde göndermiştim.

günaydınlaaar :))
kızceleeeeer bugün yeni güzel işime başlıyourm inşallahj çalışmalara akşam evelallah ın izni ile başlicaz :)))

dua edin bize :))
günaydın allahın izniyle alnının akıyla çıkarsın bu işten ;) hadi hayırlı olsun canım

Kızlaarr günaydınn nasılsınız ne var ne yok
günaydın canım iyidir sen nasılsın

Back