- 18 Aralık 2009
- 6.150
- 6.699
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün bir kısmını aldım yarında sınavdan sonra eksiklerimi tamamlayacagım :)Hediye alan var mı aranızda tamamladınız mı :)
Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan
Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)
Selamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...
Hediye alan var mı aranızda tamamladınız mı :)
peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan
Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)
Teşekkür ederim efendimNe güzelmiş canım zevkine saglık :) Kurbanın güle güle kullansın
Sağol canım benim :)
Yok canım almak istediğim yok :) Sürekli ben çok yerim kilo almam diye geziyordum ortalıkta şu dönem 2 kg almışım.Kendime nazar değdirdim sanırım Kilom boyum normal
okuyacağım zaten merak ettimmmm
geçmiş olsunnnn
ben tamamladım sayılırrr
ben geçen çekilişte, normal bi karton kutuyu yapışkanlı kağıtla kaplayıp o şekilde göndermiştim.
Dogru söyluyorsun aslında :)Kis ayinda normal o tatlim ya iki kilo zaten bi kac gunde bir degisen bisey normal
Dogru söyluyorsun aslında :)
ben tamamlamak üzereyim kuzu :))Hediye alan var mı aranızda tamamladınız mı :)
peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan
Kimler neler aldı kızlar biraz fikir verebilirmisiniz :)
günaydın allahın izniyle alnının akıyla çıkarsın bu işten hadi hayırlı olsun canımgünaydınlaaar :))
kızceleeeeer bugün yeni güzel işime başlıyourm inşallahj çalışmalara akşam evelallah ın izni ile başlicaz :)))
dua edin bize :))
günaydın canım iyidir sen nasılsınKızlaarr günaydınn nasılsınız ne var ne yok
günaydın allahın izniyle alnının akıyla çıkarsın bu işten hadi hayırlı olsun canım
günaydın canım iyidir sen nasılsın
ALLAH İYİLİK VERSİN CANIMçok şükür canım iyi olmaya çalışıyorummm
amiin canım hepimizeeeeALLAH İYİLİK VERSİN CANIM