Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke yakın olsak
hoşgeldin kuzum benim
naber nasılsın senin iş durumu ne alemlerde
Olsun canim sıkma canını bi daha ki ne katılırsin
İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))bi sonrakine kadar inşallah şartlar düzelir canım, sen benim katilim olmadan bırakmayacam bu çekilişe katılma olaylarını
O parmağını yerim ben onun yaaaaHemde nasıl nazım bi gör isirmadan duramazsin :) işaret parmagimi kestim yanlışlıkla bantladim onunla oynuyor :) :)
İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))
O parmağını yerim ben onun yaaaa
Yihuuuuben katılırım, eğer gönüllü olmazsa yaparım daa
kuzum ben de napiiimoff evet yaaa
iyi diyelim iyi olalım kuzu, ufak tefek işler var ama kalıcı bişeyler arıyorum bakalım, hayırlısı
sende ne var ne yok :)
aynen aynen bende katılırım inşaallahben katılırım, eğer gönüllü olmazsa yaparım daa
kuzum ben de napiiim
kendime hobi bulmaya çalışıyorum :))
sıkılıyorum eş uzakta :))
ay ayy ne yaparım nasıl güzel yaparım gelişim değişim işleri :))
fikrin var mı daha güzel zaman geçirebilmek adınaaa
hmm örgüüü denemedm ama bakayımmmm biiiivalla kuzum ben vakit geçirmek için deli gibi yabancı dizi izleyen bir insanım, sanırım fazla fikir çıkmaz benden :) ama sabun fikri güzel, örgü de örebilirsin :)
hmm örgüüü denemedm ama bakayımmmm biiii
Gececiyim canım ben bu aralar ondan görüşemiyoruz pek :)nerelerdesiniz siz bakayım hiç görünmüyorsunuz
hızlı resime yukleyıp paylaşabilirsin canım küçükltmeyle ugrasma :) Bende merak ettim ne aldıgını :)foto boyutu büyük dio yüklenmio
begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..
@LuLu "Hadi İnşallah" filmine gittik canımm
evetevet benim de puzzle m var kuzu :)) başlayacam yeni:))örgüyü çok severim ben, bide sırf vakit geçirmek için diyorsan puzzle ı da tavsiye ederim, o da muthiş oyalayan ve keyifli olan bişey :)
günaydınnn kuzu :))Selamlar kızlar hepinize sevgi dolu akşamlar :)
begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..
ayy o puccanın kitabından bir filmmi benim hiç haberim yok Nasıl güzelmiydi kitapları ölerek okuyordum resmen filmide görmek istiyorum
ayy çok güzelll canımEki Görüntüle 1323275
kuzular bakalım bu şirin hediyenin sahibi kim? :))))
günaydın canımmm elini ve ayağını sıcak tuttuğun zaman ısınırsıngünaydınlar kızlaaar...
dün akşam üstüm açık uyuya kalmışım sobada açık değildi
çok üşüdüm bi türlü ısınamıyorum
günaydın canım hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarımGünaydın kızlaar. Kusuruma bakmayın giremedim buara sıkıntılı bir süreç yaşadım canlar dua edin