• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Olsun canim sıkma canını bi daha ki ne katılırsin

bi sonrakine kadar inşallah şartlar düzelir canım, sen benim katilim olmadan bırakmayacam bu çekilişe katılma olaylarını :p
İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))
Hemde nasıl nazım bi gör isirmadan duramazsin :) işaret parmagimi kestim yanlışlıkla bantladim onunla oynuyor :) :)
O parmağını yerim ben onun yaaaa :KK46:

off evet yaaa :mad::mad:

iyi diyelim iyi olalım kuzu, ufak tefek işler var ama kalıcı bişeyler arıyorum bakalım, hayırlısı :KK51:
sende ne var ne yok :)
kuzum ben de napiiim
kendime hobi bulmaya çalışıyorum :))
sıkılıyorum eş uzakta :))

ay ayy ne yaparım nasıl güzel yaparım gelişim değişim işleri :))

fikrin var mı daha güzel zaman geçirebilmek adınaaa

kuzum ben de napiiim
kendime hobi bulmaya çalışıyorum :))
sıkılıyorum eş uzakta :))

ay ayy ne yaparım nasıl güzel yaparım gelişim değişim işleri :))

fikrin var mı daha güzel zaman geçirebilmek adınaaa

valla kuzum ben vakit geçirmek için deli gibi yabancı dizi izleyen bir insanım, sanırım fazla fikir çıkmaz benden :) ama sabun fikri güzel, örgü de örebilirsin :)

foto boyutu büyük dio yüklenmio :KK43:
hızlı resime yukleyıp paylaşabilirsin canım küçükltmeyle ugrasma :) Bende merak ettim ne aldıgını :)

begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..
@LuLu "Hadi İnşallah" filmine gittik canımm :cool:

ayy o puccanın kitabından bir filmmi benim hiç haberim yok :( Nasıl güzelmiydi kitapları ölerek okuyordum resmen filmide görmek istiyorum :KK9:

ES-Q0668 --500x500.JPG

kuzular bakalım bu şirin hediyenin sahibi kim? :))))

günaydınlar kızlaaar...
dün akşam üstüm açık uyuya kalmışım sobada açık değildi :(
çok üşüdüm bi türlü ısınamıyorum :(

Günaydın kızlaar. Kusuruma bakmayın giremedim buara sıkıntılı bir süreç yaşadım canlar dua edin

begendin mi? puccanın tüm kitaplarını okudum ama çarpıtılmış diyorlar..

ayy o puccanın kitabından bir filmmi benim hiç haberim yok :KK43: Nasıl güzelmiydi kitapları ölerek okuyordum resmen filmide görmek istiyorum :KK9:

ben filmi beğendimm, çok eğlenceliydi, çok güldüm izlerkenn :KK70:

ama kitaplarını okumadım öncesinde hiç, o yüzden o konuda yorum yapamayacağım. hatta filmi izleyene kadar öyle bi yazar ve kitap olduğunu bile bilmiyordum. :KK22:

Eki Görüntüle 1323275
kuzular bakalım bu şirin hediyenin sahibi kim? :))))
ayy çok güzelll canım
günaydınlar kızlaaar...
dün akşam üstüm açık uyuya kalmışım sobada açık değildi :KK43:
çok üşüdüm bi türlü ısınamıyorum :KK43:
günaydın canımmm elini ve ayağını sıcak tuttuğun zaman ısınırsın
Günaydın kızlaar. Kusuruma bakmayın giremedim buara sıkıntılı bir süreç yaşadım canlar dua edin
günaydın canım hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım

Back