- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
O ses turkiyeye bakiyorum ben canim sen bapiyosun
mesela canım bekar ve cıtıpıtıyım:))iyi akşamlaarr
canım bazı arkadaşlar katillerini telefondaki programlardan öğrendikleri için katiller biraz çekinik davranıyor olabilir
hem senden bir ipucu alalım hazır yakaalamışken
mesela canım bekar ve cıtıpıtıyım:))
tuhh ben kurbanıı sanmıstım ama ortak noktamız Cıktı en azındano benim ipucum yaa, yoksa sen de mi bekar ve çıtıpıtısın
zamanla başka ipuçlarımda olacaktır tabikituhh ben kurbanıı sanmıstım ama ortak noktamız Cıktı en azından
ben burdayımmmmmmmmm
bende nisan icin kuaforlerin sayfalarina bakiyom :)O ses turkiyeye bakiyorum ben canim sen bapiyosun
sorma canım mıde kanserı olmus janama dedıler uc ay yattı cok kotuydu 70 kıloluk kadın 40 0lduu off aklıma geldızamanla başka ipuçlarımda olacaktır tabiki
bu arada canım başın saolsun, bi akraban vefat etmiş sanırım
sorma canım mıde kanserı olmus janama dedıler uc ay yattı cok kotuydu 70 kıloluk kadın 40 0lduu off aklıma geldı
sımdı benımde mıdem agrıyor psıkolojık sanırım ve bu yuzden gıremedm ya kk ye
ama bısey ogrendm cnm tum hastalıkların bası stres mıde stres kalp stres beyın stres..
akrabamda cok uzuldugunde mıdem mıdem derdı..
evet haklısın en kotusude nankorluk ve hakszlıga ugramak hasta eder adamıaynen öyle canım, nefes alamıyorum diye gittigimde de stres çıkıyor, midem bulanıyor dedigimde de. biraz gamsız olmak lazım aslında ama herkes başaramıyor sanırım bunu
e
evet haklısın en kotusude nankorluk ve hakszlıga ugramak hasta eder adamı
stres derken ona en ıyı gelen sarı kantron cok ıyı gelıyor..test edıldı kuzenım sımdı sakın..antıdepresyanlara ne gereke
evet haklısın en kotusude nankorluk ve hakszlıga ugramak hasta eder adamı
aılen ıyı olsun esın ısı olsun gerısını takmamak lazımmilyonlarca çeşit insan var canım, karşımıza hangisinin çıkacağını bilmiyorum malesef
aılen ıyı olsun esın ısı olsun gerısını takmamak lazım
amınn....karşımıza hep hayırlı insanlar çıkar inşalah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?