2015 yılbaşı çekilişi

Kimin maçı varki Bende hem ders çalışıp hem buralara bakıyorum.Maç izleyen kızlara hep hayran kalmışımdır

beşiktaşlıyım ben, fazlasıyla ilgileniyorum futbolla çok keyifli sana da tavsiye ederim
fener in maçı var canım bursayla, eğer yenilirse fener lider olacaz da 4 gözle bekliyorum o yüzden sonucu

beşiktaşlıyım ben, fazlasıyla ilgileniyorum futbolla çok keyifli sana da tavsiye ederim
fener in maçı var canım bursayla, eğer yenilirse fener lider olacaz da 4 gözle bekliyorum o yüzden sonucu
Fener bursaya yenilmez bikerem Bu aradada kendi takımımın maçı var haberim yok
Yok kuzumya ben bakıyorum hiç zevk vermıyor bana koşturup duruyorlar

Fener bursaya yenilmez bikerem Bu aradada kendi takımımın maçı var haberim yok
Yok kuzumya ben bakıyorum hiç zevk vermıyor bana koşturup duruyorlar

yeniliyor ama şuan fener 1 - 0

ben futbol izlemeye ilk ilhan mansız hayranlığıyla başladım, sırf o var diye maçları izlerken bi baktım aslında keyifli bişeymiş o zamandır da kaptırdım gidiyorum işte
şimdi de beşiktaş ta sosa var favorim, kendisi enişteniz olur, hastasıyım

İlhan mansız benimde favorimdi o dönemler. Ömür boyu mutluluklar canım enişteyle
Begenmedim ben enişteyi pek ama kulakları büyük biraz

İlhan mansız benimde favorimdi o dönemler. Ömür boyu mutluluklar canım enişteyle
Begenmedim ben enişteyi pek ama kulakları büyük biraz

dövmeleri gördün mü o dövmeler, her birinin tek tek hastasıyım adam çok karizmatik geliyor bana yaa, hem yaşı da yaşıma uygun daha ne isterim tek sorun henüz tanışmadık ve tanışma ihtimalimiz yok, onu da aşarsam bir ömür mutlu olabiliriz

Messi vardı bir arada hangi takımda bilmiyorum şuan onuda bana şey etsek olmazmı

ıyı alsamlar guzellerrr katılım bna yazmıcakmı kııı(

iyi akşamlaarr
canım bazı arkadaşlar katillerini telefondaki programlardan öğrendikleri için katiller biraz çekinik davranıyor olabilir
hem senden bir ipucu alalım hazır yakaalamışken

bu arada canım gamzelim başta olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum

MissGamzeli öğretmenler günün kutlu olsun canımm :) :)

MissGamzeli öğretmenler gününüzü kutlarımm hanımefendiiii

MissGamzeli English teacher ım ögretmenler gunun kutlu olsun Ve tum ögretmenlerın ögretmenler gunu kutlu olsun :)

çooooooook teşekkür ederim kızlaaaaaaaarrrr

zaten sen MissGamzeli ve blackanqel90 katil adaylarımsınız

benim senin katilin yaaaaa

Nerdesiniz cekilis güzelleri. Neler yapıyorsunuz bakiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…