- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
selam kuzum hoşgeldin :) Benim senin katilin hatta en son bugün yazdım sana watsappdankızlaaar selammm, cok giremedim misafirlerimiz vardı ama iyiyim cok sükür.
henuz almadım hediyelerimi ama alacağım en kısa zamanda :)
katilim sağolsun hal hatrımı soruyor çok şeker bir insan kendisi ama hala bulamadım katilim kimsin yahuu :)))
aaaaa ciddi misin gerçekten sen misin yaaaselam kuzum hoşgeldin :) Benim senin katilin hatta en son bugün yazdım sana watsappdanbu arada çekiliş var bak katılmak istersen Ben katıldımda yanlış cevap verdım galıba
Bilmem olabilirimaaaaa ciddi misin gerçekten sen misin yaaabende katıldım yarışmaya :) haha bende yanlış cevap vermiş olabilirim
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın pekiMerhabalar nasılsınızz ?
Ne çok konuşmussunuz 20 sayfam kaldı baktım bitmicek yazıyım dedim sonra devam edicem
Çarşambadan beri yeni gelebildim yüzüm hala şiş ama bugün daha kendimi iyi hissedebiliyorum
Çevremin bilenlerin basit dediğinin aksine zorlu 2 saat süren bi ameliyat geçirdim öliyimm kurtılıyımm dedim resmen o 2 saat içinde.. ve anladım ki herşey ama herşey sağlık...
Allah kimseye göstermesinn inşallah...
**
Canım kurbanımmm geçmişte gördümki hala bulamamışsın benii hala başkalarını sanıyosunnn yerimmm seniii
Katilimlede konuştuk falan ama ben de bulamadım onu
neyse geçmişe devam ediyim belki bulurum
bebekim nerelerdesin sen yahuuuuuben geldim kızçeleerr
kızlaaar selammm, cok giremedim misafirlerimiz vardı ama iyiyim cok sükür.
henuz almadım hediyelerimi ama alacağım en kısa zamanda :)
katilim sağolsun hal hatrımı soruyor çok şeker bir insan kendisi ama hala bulamadım katilim kimsin yahuu :)))
günaydn canm :=)Günaydııın hatunlaar. Nasılsınızz nerelerdesinizzz :)
günaydın canım iyidir seni sormalıGünaydııın hatunlaar. Nasılsınızz nerelerdesinizzz :)
günaydın canım hayırdır umarım kötü bişey yokturgünYDINLAR HATUNlar )) ben de giremedim pek
şimdi iş yerşndeyim çalışıyorum :))
akşam olsun bi an önce biraz hüzünlüüym bugün
günaydın canım ben de ufak ufak başladım bakalım umarım beğenir kurbanımGünaydın herkeseeee.
haftasonu misafir vardı, bakamadım doğru düzgün. Alışverişe de çıkamadım, henüz hiçbir şey alamadım kurbanıma. Ben alışverişe çıkana kadar kar bastıracak bu gidişle
oh oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın :))
günaydn canm :=)
günYDINLAR HATUNlar )) ben de giremedim pek
şimdi iş yerşndeyim çalışıyorum :))
akşam olsun bi an önce biraz hüzünlüüym bugün
Günaydın herkeseeee.
haftasonu misafir vardı, bakamadım doğru düzgün. Alışverişe de çıkamadım, henüz hiçbir şey alamadım kurbanıma. Ben alışverişe çıkana kadar kar bastıracak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?