- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Iyi canim sen nasılsınMerhaba hanimlar nasilsinizzzz.????
a.selam katilimSelam bayanlar nasılsınızz :)
Senin katilin benim kurbanim bana da bir ses verselam...
katilim her kimsen benimle bi şekilde iletişime geçer misin?
seninle aramızda bi bağ oluşsun istiyorum...
Nasılsın kurbancım görmeyeli bugun pek kimse ugramamış sanırım burlaraIyi canim sen nasılsın
a.selam katilim
iyi olmaya çalışıyorum katilcim kızım rahatsız baya işte onla uğraşıyorum nefes alamıyor bisey yemiyoNasılsın kurbancım görmeyeli bugun pek kimse ugramamış sanırım burlara
......................
Ay yavrum kıyamam ya dişi demi halaiyi olmaya çalışıyorum katilcim kızım rahatsız baya işte onla uğraşıyorum nefes alamıyor bisey yemiyonapcam bilmiyorum ondan ugrayamadin pek sen nasılsın
oooo ben senin katilin olsam bu teklif karşısında asla susamazdımeee sen kendini ifşa ettin yaaa şimdiiiiburayı okuyunca (okuyorsa tabiii) benim katil kendi katilinin kim olduğunu göreceeeeekkkk
Hem diş hem grip allah sabır versin bana sağol kuzumAy yavrum kıyamam ya dişi demi halaValla canım Allah sabır versin kızınada sanada zor geçen dönemlerdesiniz.
oooo ben senin katilin olsam bu teklif karşısında asla susamazdım
Hem diş hem grip allah sabır versin bana sağol kuzum
Sağol canımgeçmiş olsuuuunnnnn
Yaa sana kiyamam senin katilin neden iletisime gecmedi cidden yaselam...
katilim her kimsen benimle bi şekilde iletişime geçer misin?
seninle aramızda bi bağ oluşsun istiyorum...
Yaa sana kiyamam senin katilin neden iletisime gecmedi cidden ya
özelden söyle bakayım tatlım acaba benimkimi yoksa başkabişeymiben o yöntemi biliyorum ama kendi katilimi bulmak için bile kullanmadım, heyecanı kaçmasın diye, sen de öğrenme
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
sinemaya giden varmı ben bu hafta 2. filmimi izledim çok eğlendim ilki delihaydı az önce açlık oyunlarından çıktım müthişti
Ne güzel canım Allah tamamını erdirsin engüzel heycanlar bunlarSlm hatunlar bugun muhim islerim vardi erkek arkadasimla nisandan onceki son badireyide atlattik sayilir halamla ailemle tanistilar cok sukur cok guzel gecti.Allah nasip ederse 31 ocak nisan yapicaz
çok komikti çok güzeldi ama biraz fazla argo var cnmdeliha nasıllll
Tesekkur ederim canim cok sagolNe güzel canım Allah tamamını erdirsin engüzel heycanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?