kusura bakmayın kızlar valla çok mahçup oldum böyle insanlar da oluyor çıkıyor işte neyse ben bugün bi telefon görüşmesi yapacağım tekrardan aktif olmayanlarla inş. geri dönüş yaparlar aramıza katılırlarCanım hediye önemli değil, insan en azından bi haber verir yoğunum vs diye.
Ama gelen hediye de boş olacak bu durumda.
kusura bakmayın kızlar valla çok mahçup oldum böyle insanlar da oluyor çıkıyor işte neyse ben bugün bi telefon görüşmesi yapacağım tekrardan aktif olmayanlarla inş. geri dönüş yaparlar aramıza katılırlar
Canım sen niye mahcup oluyorsun?kusura bakmayın kızlar valla çok mahçup oldum böyle insanlar da oluyor çıkıyor işte neyse ben bugün bi telefon görüşmesi yapacağım tekrardan aktif olmayanlarla inş. geri dönüş yaparlar aramıza katılırlar
Canım sen niye mahcup oluyorsun?
Tanımıyorsun ki kimseyi, nereden bileceksin!
Valla dönüş yapsalar da ben soğudum kendisinden, pek sohbet edebileceğimizi sanmıyorum
olmazsa senin katilini değiştiririmCanım sen niye mahcup oluyorsun?
Tanımıyorsun ki kimseyi, nereden bileceksin!
Valla dönüş yapsalar da ben soğudum kendisinden, pek sohbet edebileceğimizi sanmıyorum
Biraz daha iyiyim tatlımizmirde hiç yağmuyo
ben seviyorum valla bere atkı bot kazak mont ohh ohhh
günyaıdn canım iyidir seni sormalı nasıl oldun
canım benim sen sıkma canını halledicez inş.
olmadı ben katilin olurum senin hehehehe
Canim katilin senle iletisime mi gecmedigi icin sogudun ya da konusmasindan tavrindan mi anlayamadim? Skma canini ya hallolur bencedeGünaydın kızlaaaaarrrr
Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.
Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.
Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.
iyi canım sevindim bol bol dinlen artıkBiraz daha iyiyim tatlım
Evet başka kim avukat?
Sen mi?
Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedimoralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun
olmazsa senin katilini değiştiririm:)
Aaa tanıtımda yazmıyor galiba. Nerdesîn peki canımevet ben :)
Aaa tanıtımda yazmıyor galiba. Nerdesîn peki canım
ayy çok güzel bence başka birine sor başka yere diktir benim çok hoşuma gitti tek eksi yönü duvak olması ben nişanlık ve kınada duvağı sevmiyorum
Günaydın kızlaaaaarrrr
Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.
Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.
Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.
Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedimoralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun
az önce cici annemiz aradı kuzumun boğazları şişmiş ateşi 38lere çıkmışdoktora götürmüş ilaç falan yazmış annem ya kıyamam kuzuma çok canım sıkıldı
çok güzellllllllll
teş.ederim canımben de pek şanslı sayılmamm... hiç konuşmuyor benimle... sanırım ben katilsizimmmm
kuzumm sana su yeşili de yakışır ama yaaaaa
geçmiş olsunnnnn
iyi kuzum seni sormalıhatunlar ne yapmaktasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?