• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ygs Lysye girecekler

ankarahukuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5
0
1
Adana
Arkadaşlar 2015te sınava gireceğim iyi derece bi anadolu lisesinde tm bölümündeyim hukuk istiyorum.Yazın dershanem yok bu yüzden kendim çalışacam eğer varsa 2015te sınava girecekler birlikte program yapabiliriz.
tavsiyeleri olanlar söyleyebilirler yardımlarınızı bekliyorumm :3:

Arkadaşlar 2015te sınava gireceğim iyi derece bi anadolu lisesinde tm bölümündeyim hukuk istiyorum.Yazın dershanem yok bu yüzden kendim çalışacam eğer varsa 2015te sınava girecekler birlikte program yapabiliriz.
tavsiyeleri olanlar söyleyebilirler yardımlarınızı bekliyorumm :3:

bende 2015te gırecegım cok guzel bır program hazırladım haftanın 3 ygs 4 gunu lys:52:

programını rica etsem banada atar mısn ben şuanlık sadece günlük soru hedefiyle gidiyorum programa ihtiyacım var :16:

programım cok uzun gorunuyor ama kısaca anlatabırıım. ygsden matematık tarıh ve turkceden konuları ayırdım haftanın 3 gunune lysden de mat edebiyat ve geometrı yı ayırdım haftyanın 4gunune ben basladım tavsıye edıyorum ve ayrıca gunluk 40 paragraf mutlaka olmak zorunda

benim belli değil tercihlerden sonra belli olacak ama büyük bir ihtimalle bende 2015 kaldımm

programım cok uzun gorunuyor ama kısaca anlatabırıım. ygsden matematık tarıh ve turkceden konuları ayırdım haftanın 3 gunune lysden de mat edebiyat ve geometrı yı ayırdım haftyanın 4gunune ben basladım tavsıye edıyorum ve ayrıca gunluk 40 paragraf mutlaka olmak zorunda

anladımm ama bence tarih yerine coğrafya koy çünkü tarih çok kolay coğrafya daha zor ama programın genel olarak çok güzelmiş umarım sonucu güzel olurr :16:

Lise mezuniyetimin üzerinden yılllaaaaar geçtikten sonra ben de gireceğim sınava arkadaşlar :) şanslıyım ki matematik öğretmeniyim. Ygs lys matematik geometriler tamam zaten hep özel ders veriyorum işin tam olarak içindeyim. Fakat diğer dersler için ne önerirsiniz? TM den gireceğim ve dershane imkanım yok, çünkü çalışıyorum :)

merhaba arkadaşlar bende 2015de takrar giricem sınava. bu yıl yeni mezun oldum istedigim bölüm tutmadıgından tercih bile yapmadım. caresi yok. mat geo iyiyyse sözel çok kolay zaten düzenli bi program ve özellikle bol soru çözümüyle yapamayacagınız şey yok. bu arada hocam benim matematigim berbat siz ne önerirsiniz saygılar :KK33:

Bol bol pratik öneriyorum :) dersi ders olarak değil bulmaca eğlence olarak görün ve soru tiplerini tanıyın. Çok farklı tip soru çıkmaz her sene yeni tip olarak eklenecek ortalama soru sayısı bellidir. Yapacağınız en temel şey önyargıları yıkmak. Ben özel ders veriyorum. Herkeste matematiğe karşı aşırı önyargı var. Tüm öğrenciler onu yıktığı an işi çözüyor. Halbuki en basit ve zevkli ders. Bulmaca gibi oyun gibi :)

tavsiyeleri olanlar söyleyebilirler yardımlarınızı bekliyorumm :KK3:

merhaba arkadaşlar bende 2015de takrar giricem sınava. bu yıl yeni mezun oldum istedigim bölüm tutmadıgından tercih bile yapmadım. caresi yok. mat geo iyiyyse sözel çok kolay zaten düzenli bi program ve özellikle bol soru çözümüyle yapamayacagınız şey yok. bu arada hocam benim matematigim berbat siz ne önerirsiniz saygılar :KK33:

kızlarr ygs 2015 diye bir topik oluşturduk hep beraber çalışıp hazırlanacaz bir yerde toplanalım daha iyi olur bekliyorum sizleride http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ygs-lys-buraya.749036/

Back