- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Aynenİstanbul haricinde iyi bir üniversitede siyaset bilimi ve kamu yönetimi ya da uluslararası ilişkiler istiyorum önceden bende psikoloji istiyordum ama puanlar çok yüksek olmaz herhalde keşke olsa
Evet maalesefaynen yaa bütün bölümlerin puanları yüksekk
Evet maalesefmatematikten en az 21 net yapmam gerekiyor mesela benim kolay sanki yetkililer ne sanıyor da puanları bu kadar yüksek tutuyorlar anlamıyorum
Bende öyleyim inan ki matematikle ilgili dersin bir tek adını biliyorum rezaletbenimde o civarda yapmam lazım ama hiçç matematik yok ki nasıl yapacam bilemiyorum
Bende öyleyim inan ki matematikle ilgili dersin bir tek adını biliyorum rezalet
Sen yine işlem yapabiliyorsunbendeeeişlem yaparken bile yarım saat düşünüyorum
Ben özelden mesaj atmak için eklemek gerekiyor sanıyordumolur olur bana her türlü uyar bilmediğim her şeyi sorar sıkarım sizi
Sen yine işlem yapabiliyorsunben denklem çözmeyi geçen sene öğrendim ama tekrar yapmadığım için unuttum bende durumlar çok vahim
Ne sıkmasıııDuymamış olayım
Kızlar pazar günü mevzusuna ne diyorsunzBirbirimizi nası denetleyelim yoksa
Tamam söylemedim farzetNe sıkmasıııDuymamış olayım
Kızlar pazar günü mevzusuna ne diyorsunzBirbirimizi nası denetleyelim yoksa
Bende şu sıralar ilerde işlem yapabilirsem diye çarpım tablosunu ezberlemeyi düşünüyorum şu sıralar oturur ilkokul çocukları gibi ezber yaparım rezalet 18 yaşındayım yapacağım şeye bak ağlasam mı gülsem mi bilemedimyok kız lafın gelişi ne işlemi çarpmayı yeni öğrendim durum o kadar kötüü
Bende şu sıralar ilerde işlem yapabilirsem diye çarpım tablosunu ezberlemeyi düşünüyorum şu sıralar oturur ilkokul çocukları gibi ezber yaparım rezalet 18 yaşındayım yapacağım şeye bak ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Aynen yaçarpım tablosunu 19 yaşımda öğrendim gerçekten rezalet
Aynen yasende mezun musun?
Benimde 2. girişim olacak bende hiç çalışmadım inanır mısın kitabın kapağını açmadım marifet gibi de söylüyorum utanmaz benievet 2. girişimdi bu sene olmadızten bu sene hiç çalışmadan girmiştim öylesine umudum 3. seneye artıkk
Benimde 2. girişim olacak bende hiç çalışmadım inanır mısın kitabın kapağını açmadım marifet gibi de söylüyorum utanmaz beni
Bakma aslında canım çok sıkkın da içime atıyorum bende kazanmak isterdim çevremdekiler hep iyi kötü bir yer kazandı ben böyle kaldımaynıyız canımm merak etmee
Bakma aslında canım çok sıkkın da içime atıyorum bende kazanmak isterdim çevremdekiler hep iyi kötü bir yer kazandı ben böyle kaldım
Aynen kızçelerim! Haberlerinizi bekliyorum. Pazarları rapor var :)