2015 YGS-LYS BURAYA!

yok kız lafın gelişi ne işlemi çarpmayı yeni öğrendim durum o kadar kötüü :KK70:
Bende şu sıralar ilerde işlem yapabilirsem diye çarpım tablosunu ezberlemeyi düşünüyorum şu sıralar oturur ilkokul çocukları gibi ezber yaparım rezalet 18 yaşındayım yapacağım şeye bak ağlasam mı gülsem mi bilemedim :KK70:

Bende şu sıralar ilerde işlem yapabilirsem diye çarpım tablosunu ezberlemeyi düşünüyorum şu sıralar oturur ilkokul çocukları gibi ezber yaparım rezalet 18 yaşındayım yapacağım şeye bak ağlasam mı gülsem mi bilemedim :KK70:

çarpım tablosunu 19 yaşımda öğrendim gerçekten rezalet :KK70:

evet 2. girişimdi bu sene olmadı:KK12: zten bu sene hiç çalışmadan girmiştim öylesine umudum 3. seneye artıkk :KK49::KK76:
Benimde 2. girişim olacak bende hiç çalışmadım inanır mısın kitabın kapağını açmadım marifet gibi de söylüyorum utanmaz beni :KK59:

Bakma aslında canım çok sıkkın da içime atıyorum bende kazanmak isterdim çevremdekiler hep iyi kötü bir yer kazandı ben böyle kaldım :KK61:

sorma kaç gündür bende öyleyim hatta uzunca bir zamandır öyleyim psikolojim bozuldu artık erkek arkadaşım saolsun sürekli yanımda konuşur akıl verir en büyük destekçim. birde kazananlar sormazmı ee sen naptın nereyi kazandın diye daha beter sinir oluyorum havalılarrr

X