- 31 Temmuz 2009
- 634
- 196
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Sıran düşün değil yüksek:) 107.000 inci kişi mi öndedir 120.000 inci kişi miSelam kizlar bende bu sene ygs savasi veriyorum 4 aylik evliyim 2 yillk mezunumkafa biraz daha rahat artik bide boylr deneyelim ddm ☺ yaklasik.bi aydir da cok siki olmamakla birlikte calisiyorum ama hala puanla ilgili skntilar var sistem cok.degismis corba olmus simdi benm tercih olayinda bisi kafama takildi benm puanim istedigm okulun puanindan fazla ama okulun basari sirasi 120.000 benm basari siram 107.000 olyle olunca ben o okula gidemiyorgidemiyor muyum puan arttikca basari sirasi dusuyordusuyor bilemedim vallahi ben
Sıran düşün değil yüksek:) 107.000 inci kişi mi öndedir 120.000 inci kişi mi
kuyruktasın 107. Kişisiin 120.Kişiden önce alırsın alacağın şeyi
Hayir gecme!! Hicbirimiz gecmeyelim strese giriyoruz sıkılıyoruz yada geride oldugumuzu dusunup moralimizi bozuyoruz ve pes etmeyi dusunuyoruz ama cefa çekmeden sefayi suremeyizçalışıyorum çalışıyorum olmuyor ya off vazgececem bu gidişle sınava filan girmicem
Eşleşelim istersen ama ben daha baslamadim hiçbişey zaten bitek biyoloji matematik ve Kimya çalışıcam senjn planin nedir.benim biriyle eşleşmem lazım bırakacam yoksa çalışmayı olmuyor
Huzur sakın! Hedefini değiştirmeyi düşün ama asla vazgeçmebenim biriyle eşleşmem lazım bırakacam yoksa çalışmayı olmuyor
Bende uzun zamandır giremiyordum olmuyor matematik yapamıyorum bu sene sözelden hazırlanacağım
çalışıyorum çalışıyorum olmuyor ya off vazgececem bu gidişle sınava filan girmicem
Evet bencede herkes birbirine destek olursa ve Birlik olursak basaramayacagimiz şey yok. Stres yaparsanız zararlı çıkarsınız sakin planlı programlı ve kendine guvenle devam ederseniz basarirsiniz . Eşleşme yapılacaksa ben hazırım :)
benim biriyle eşleşmem lazım bırakacam yoksa çalışmayı olmuyor
Eşleşelim istersen ama ben daha baslamadim hiçbişey zaten bitek biyoloji matematik ve Kimya çalışıcam senjn planin nedir.
Bende uzun zamandır giremiyordum olmuyor matematik yapamıyorum bu sene sözelden hazırlanacağım
Eşleşelim istersen ama ben daha baslamadim hiçbişey zaten bitek biyoloji matematik ve Kimya çalışıcam senjn planin nedir.
Mesaj atıyom sana özelfacebook kullananlar varsa söyleyinde ekliyim bari ordan rahatsız edim siziçalışmıyacam yoksaa off
Bende matematik pek yapamadigim için ona yuklenmeye karar verdim. Whatsap grubu yada face falan grup kurulcaksa bi an once başlayalım zaman daraldı kızlar birlikten neler olur neler hadi bakın ben hazırım :)bende sadece tarih çalışır oldummatematik yapamıyorum
Bende matematik pek yapamadigim için ona yuklenmeye karar verdim. Whatsap grubu yada face falan grup kurulcaksa bi an once başlayalım zaman daraldı kızlar birlikten neler olur neler hadi bakın ben hazırım :)
Evet var svcseda diyeİnstagramjn var mı