2015 YGS-LYS BURAYA!

Selam kizlar bende bu sene ygs savasi veriyorum 4 aylik evliyim 2 yillk mezunumkafa biraz daha rahat artik bide boylr deneyelim ddm ☺ yaklasik.bi aydir da cok siki olmamakla birlikte calisiyorum ama hala puanla ilgili skntilar var sistem cok.degismis corba olmus simdi benm tercih olayinda bisi kafama takildi benm puanim istedigm okulun puanindan fazla ama okulun basari sirasi 120.000 benm basari siram 107.000 olyle olunca ben o okula gidemiyorgidemiyor muyum puan arttikca basari sirasi dusuyordusuyor bilemedim vallahi ben

Sıran düşün değil yüksek:) 107.000 inci kişi mi öndedir 120.000 inci kişi mi

kuyruktasın 107. Kişisiin 120.Kişiden önce alırsın alacağın şeyi

Selam bende bu sene ygs gireceğim calismaya yeni baslayacagim ıktisat bölümü mezunuyum ama kpss den bize pek bir umut yok ben tekrar hazırlanıp ebelik yada hemşirelik yazacağım oyüzden matematik biyoloji ve Kimya ağırlıklı çalışacağım diğerlerine kpss den aşinayim zaten :) herkese şimdiden başarılar dilerim

Kizlar merhaba bende katilmak istiyorum araniza cok hosuma gitti bu topigi gorunce cok stresliyim bu aralar burda birbirimize destek verip beraber calisirsak cok ise yarar bence Psikoloji bolumunu istiyorum mezunum 1 sene beklettim

çalışıyorum çalışıyorum olmuyor ya off vazgececem bu gidişle sınava filan girmicem
Hayir gecme!! Hicbirimiz gecmeyelim strese giriyoruz sıkılıyoruz yada geride oldugumuzu dusunup moralimizi bozuyoruz ve pes etmeyi dusunuyoruz ama cefa çekmeden sefayi suremeyiz Yapan nasi yapiyo Allaha sukur hicbirimizin zekasinda bir sorun yok yani yapan da ustun zeka degil Bence topigin biraz daha canlanmasi hepimizin birbirimize destek olmasi gerek birlikten kuvvet dogar

Evet bencede herkes birbirine destek olursa ve Birlik olursak basaramayacagimiz şey yok. Stres yaparsanız zararlı çıkarsınız sakin planlı programlı ve kendine guvenle devam ederseniz basarirsiniz . Eşleşme yapılacaksa ben hazırım :)

Bende uzun zamandır giremiyordum olmuyor matematik yapamıyorum bu sene sözelden hazırlanacağım
çalışıyorum çalışıyorum olmuyor ya off vazgececem bu gidişle sınava filan girmicem

benim biriyle eşleşmem lazım bırakacam yoksa çalışmayı olmuyor

Eşleşelim istersen ama ben daha baslamadim hiçbişey zaten bitek biyoloji matematik ve Kimya çalışıcam senjn planin nedir.

Bende uzun zamandır giremiyordum olmuyor matematik yapamıyorum bu sene sözelden hazırlanacağım

Ay kızlar bi hafta olmadı sizi konuşalı atar yapmak için girdim 55 dakika önce mesaj yazmışsınız. Bana bildirim gelmedi ve konuyu izliyorum kızlar bbm kurun grup oluşturalkm hem motive hem soru grubu. Burdan bildirim gelmiyo ben de saldım çok fenayım 5 ay kaldı. Son çare bbm kurum whatsappta numara vermek gerekiyo onu yapamayıx bbm kurun hemen kızlar ayyyy valla daha geçen isyan ettim konuya kümse bakmıyo diye meğer bana gelmiyomuş hakkınızı helal edin boş yere kızmış darılmışım ya

facebook kullananlar varsa söyleyinde ekliyim bari ordan rahatsız edim sizi çalışmıyacam yoksaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…