- 12 Ağustos 2014
- 21
- 5
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
dokuz eylül pdrBiz de tmyiZ Hedef nereee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dokuz eylül pdrBiz de tmyiZ Hedef nereee
Bende dokuz eylül çok isterim keşke olsadokuz eylül pdr
inşallah olur seninki de bnm izmire olan hayranlığım var deli gibiBende dokuz eylül çok isterim keşke olsa
Sen tanıtmış mıydın kendinii:)hadi başlayalım o zaman :) sağlık istiyorum inş hepimizin gönlünce olur
Benim o kadar değilde ben İstanbul'u çok seviyorum ama uzaklaşmak yeni yerler görmek istiyorum galiba bilinç altımda İzmir'i İstanbul'a benzetiyoruminşallah olur seninki de bnm izmire olan hayranlığım var deli gibi
Mrb kzlar benim gbi varmıki burda.2011de konyada sosyoloji kazandm ama brakmak zorunda kaldm bu sene tekrar grcem snava e aradan 3sene geçti suan evlym 1ay snrada bebegm olck.ygs knularnı btirdm snva sözeldn grmeyi dusunyrm dogumdan snrada lys calşcm.smdi çalstgm knuları untmamak içn neler yapablrmKızlaaaarrrr.. Fikrim geldi
Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.
Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz! Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını
Ve bir de herkes biriyle eşleşiyor Biliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz.Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.
Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı. Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracakHerkes birbirini ve özellikle kamkisini kontrol edecek!
Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım
kimler güveniyor kendine
Mrb kzlar benim gbi varmıki burda.2011de konyada sosyoloji kazandm ama brakmak zorunda kaldm bu sene tekrar grcem snava e aradan 3sene geçti suan evlym 1ay snrada bebegm olck.ygs knularnı btirdm snva sözeldn grmeyi dusunyrm dogumdan snrada lys calşcm.smdi çalstgm knuları untmamak içn neler yapablrm
Mrb kzlar benim gbi varmıki burda.2011de konyada sosyoloji kazandm ama brakmak zorunda kaldm bu sene tekrar grcem snava e aradan 3sene geçti suan evlym 1ay snrada bebegm olck.ygs knularnı btirdm snva sözeldn grmeyi dusunyrm dogumdan snrada lys calşcm.smdi çalstgm knuları untmamak içn neler yapablrm
ben şimdi konulara yeni başladım önce bir okuyorum sonra not alıyorum her gün kitap okur gibi okuyorum çıkardığım notları öyle yap sözelmişsin zaten kolay olur tekrar et unutmazsın
bebişinide allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasipp etsinn
Tamam kzuuş kolay geleekızlar ben pazar günü giremicem ev yerleştiriyor olacam giremem bir süre haberiniz olsun
Tamam kzuuş kolay gelee
Bana allah akıl fikir versin Kızlar ben odaklanamıyorum Moral bozukluğu var sürekli gelen giden oluyo misafirle uğraşıyprumsen napıyon ya görünmüyorsun
Hoşgeldin aramızaaa :) süpermiş eğer düzenli her gün çalışıyosan oldu bil allah da kısmet edersee :) hangi puan türüyle alıyor?Bemde katilmak istiyorum bogazici okul oncesi ogretmenligi istiyorum eslesme meselesini tam anlamadim ama gun icinde ne yaptigimi uyumadan once buraya yazarim gunluk 5 saat calisiyorum mesela
Hoşgeldin aramızaaa :) süpermiş eğer düzenli her gün çalışıyosan oldu bil allah da kısmet edersee :) hangi puan türüyle alıyor?
dila21 den ses yok jouska namı diğer eşim kayıpp huzur33 tabii ki benden dahaa çok sahip çıkıyor konumuzaa süpper gücüm benim o
Birileri daha vardı unuttum isimlerini kızlar sadede geleyim Ben odaklanamıyorum bunalıyorum bi arpa boyu ilerleyemedim Napıym bi akıl verin siz neler yapıyosunuz?
Süpper hemen başla bizimle. Ne durumdasın hangi kaynaklar var özet geç :)Ygs 5 puan turuyle aliyor.okudugum.lise meslek lisesi ve bolumum cocuk gelisimi direkt olarak 70 puan cepte bende bu arada :)