2015 YGS-LYS BURAYA!

günaydınn kızlar :KK3::KK36:
bugün başlıyoruz artık ben tarihin ilk konusundan başlıyorum özet notlar çıkartıp şöyleee bir okuyacam akşam eve gidincede 87 tane soru hazırladım onları çözecem :KK24:

Kizlaaar calisin güzel yerlere yerleşin üniversite hayati kadar güzel bir şey yokk tabi güzel bi üni de okursaniz :) ben 2.sinifa geçtim daha gecen bir yilimi düşündükçe hala güler aglarim :))

Kızlaaaarrrr.. Fikrim geldi:KK25::KK45:

Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.:cool:

Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz! :KK69: Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını:KK69:

Ve bir de herkes biriyle eşleşiyor :KK19:Biliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz.:KK51:Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.

Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı. :KK5: Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracak:KK4:Herkes birbirini ve özellikle kamkisini :KK19: kontrol edecek! :KK4:

Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım:KK73::cool::cool::cool:

kimler güveniyor kendine:cool:
Mrb kzlar benim gbi varmıki burda.2011de konyada sosyoloji kazandm ama brakmak zorunda kaldm bu sene tekrar grcem snava e aradan 3sene geçti suan evlym 1ay snrada bebegm olck.ygs knularnı btirdm snva sözeldn grmeyi dusunyrm dogumdan snrada lys calşcm.smdi çalstgm knuları untmamak içn neler yapablrm

Mrb kzlar benim gbi varmıki burda.2011de konyada sosyoloji kazandm ama brakmak zorunda kaldm bu sene tekrar grcem snava e aradan 3sene geçti suan evlym 1ay snrada bebegm olck.ygs knularnı btirdm snva sözeldn grmeyi dusunyrm dogumdan snrada lys calşcm.smdi çalstgm knuları untmamak içn neler yapablrm

ben şimdi konulara yeni başladım önce bir okuyorum sonra not alıyorum her gün kitap okur gibi okuyorum çıkardığım notları öyle yap sözelmişsin zaten kolay olur tekrar et unutmazsın:KK12:
bebişinide allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasipp etsinn:nazar::nazar::nazar:

ben şimdi konulara yeni başladım önce bir okuyorum sonra not alıyorum her gün kitap okur gibi okuyorum çıkardığım notları öyle yap sözelmişsin zaten kolay olur tekrar et unutmazsın:KK12:
bebişinide allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasipp etsinn:nazar::nazar::nazar:

Huzurr:KK19:

Canım allah doğumunda kolaylık versin. Sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin minişini:KK25:

Özet çıkarıp huzurun yaptığı gibi sürekli okuman lazım:KK51: Bi de pano hazırla gözünün önüne önemli kısımları yaz yapıştır.

Bemde katilmak istiyorum bogazici okul oncesi ogretmenligi istiyorum eslesme meselesini tam anlamadim ama gun icinde ne yaptigimi uyumadan once buraya yazarim gunluk 5 saat calisiyorum mesela

Bemde katilmak istiyorum bogazici okul oncesi ogretmenligi istiyorum eslesme meselesini tam anlamadim ama gun icinde ne yaptigimi uyumadan once buraya yazarim gunluk 5 saat calisiyorum mesela
Hoşgeldin aramızaaa :) süpermiş eğer düzenli her gün çalışıyosan oldu bil allah da kısmet edersee :) hangi puan türüyle alıyor?

dila21 dila21 den ses yok jouska jouska namı diğer eşim kayıpp huzur33 huzur33 tabii ki benden dahaa çok sahip çıkıyor konumuzaa süpper gücüm benim o:KK19:
:KK68:

Birileri daha vardı unuttum isimlerini kızlar sadede geleyim:KK61: Ben odaklanamıyorum bunalıyorum bi arpa boyu ilerleyemedim:KK61: Napıym bi akıl verin siz neler yapıyosunuz?

Hoşgeldin aramızaaa :) süpermiş eğer düzenli her gün çalışıyosan oldu bil allah da kısmet edersee :) hangi puan türüyle alıyor?

dila21 dila21 den ses yok jouska jouska namı diğer eşim kayıpp huzur33 huzur33 tabii ki benden dahaa çok sahip çıkıyor konumuzaa süpper gücüm benim o:KK19:
:KK68:

Birileri daha vardı unuttum isimlerini kızlar sadede geleyim:KK61: Ben odaklanamıyorum bunalıyorum bi arpa boyu ilerleyemedim:KK61: Napıym bi akıl verin siz neler yapıyosunuz?

Ygs 5 puan turuyle aliyor.okudugum.lise meslek lisesi ve bolumum cocuk gelisimi direkt olarak 70 puan cepte bende bu arada :)

X