- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
AÖF'den okuyorum Adaleti. Aslında çok da zor değil ama pratik çok önemli.. Çok fazla soru çözmek gerekiyor maalesef. Gerçi YGS'den daha kolay olduğunu düşünüyorum ben DGS'nin. 3 ders ile uğraşıyorsun Matematik, Türkçe, Geometri. Fizik kimya biyoloji falan yok tarih coğrafya yok çok fazla konu da yokBiliyorum ya bende bu sene içinde düşünmüştüm adalet okur dgs ile hukuka geçerim diye ama çok zor olduğunu duyunca vazgeçtimama sen inşallah kazanırsın :) hangi üni.desin?
İnşallahAÖF'den okuyorum Adaleti. Aslında çok da zor değil ama pratik çok önemli.. Çok fazla soru çözmek gerekiyor maalesef. Gerçi YGS'den daha kolay olduğunu düşünüyorum ben DGS'nin. 3 ders ile uğraşıyorsun Matematik, Türkçe, Geometri. Fizik kimya biyoloji falan yok tarih coğrafya yok çok fazla konu da yokNe olacak bakalım.. Hayırlısı olsun herkes için yaa. Sen hangi bölüm istiyorsun?
Hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah kazanırsın sen de istediğin yeri. Bence git söyle böyle böyle ders çalışıyorum müziğin sesini biraz kısabilir misiniz diye. Ayıp ya!İnşallahbende siyaset bilimi ve kamu yönetimi ya da uluslararası ilişkiler istiyorum bakacağız artık ya sinirlerim çok bozuldu şu anda yan komşumuzun benden bir kaç yaş büyük kızı var ben lise sınavlarına çalışırken hergün müziğin sesini açardı yüksek sesle dinlerdi hiç çalışamazdım şimdi yine ders çalışmaya başlayacağım yine aynı şeyi yapıyor off
Hepimiz içinHayırlısı olsun bakalım.. İnşallah kazanırsın sen de istediğin yeri. Bence git söyle böyle böyle ders çalışıyorum müziğin sesini biraz kısabilir misiniz diye. Ayıp ya!
Kesinlikle canım! Ben ders çalışmaya gidiyorumm, bitireyim artık şu konuları :) Sen de programını oluştur bir an önce de başla, rapor ver hepimizeeHepimiz içinbende onun sınava hazırlandığı zamanları biliyorum hatta bak o da adalet okudu dgs ye girecekti uzun zamandır görüşmedim ki şimdi kıstı sesi çalışmaya başladığımda da aynı şey olursa uyaracağım başka yolu yok bu yıl çok önemli
merhaba arkadaşlar ben de burdayım artıkKızçelerrrr merhabaaa
Bugun derse baslıyamadım cunku taşınıyoruz evi toparlıyoruz kitaplarımı kaldırmk zorunda kaldıminsallah pazartesi baslıyacam daha hızlı bir sekilde
merhaba arkadaşlar ben de burdayım artık
Huzur burayı süper idare ediyosuuunHos geldinnn :) hangl bolumden gireceksin
tm bu 2.senem olacakHos geldinnn :) hangl bolumden gireceksin
tm bu 2.senem olacak
Huzur burayı süper idare ediyosuuunKonu sahibiyim ama pek ilgilenemiyorum süpersin
AÖF'den okuyorum Adaleti. Aslında çok da zor değil ama pratik çok önemli.. Çok fazla soru çözmek gerekiyor maalesef. Gerçi YGS'den daha kolay olduğunu düşünüyorum ben DGS'nin. 3 ders ile uğraşıyorsun Matematik, Türkçe, Geometri. Fizik kimya biyoloji falan yok tarih coğrafya yok çok fazla konu da yokNe olacak bakalım.. Hayırlısı olsun herkes için yaa. Sen hangi bölüm istiyorsun?
maydanoz olmak gibi olmasın dabende aöf adalet okuyordum dondurdm bu senede kayıt yeniliyecektim ama vazgeçtim aslında hala kararsızım
Teşekkür ederiiz amin:) hazırlanıyorsan katıl bize ptesi eşli başlıyoruz:)Çok güzel bi tipik olmuş hayirlisi olsun
Ben kitap aldım yarın başlıyoruz ben huzura uyacağım sen nasıl yapacaksın? Senin ki uyarsa sana uyarımTeşekkür ederiiz amin:) hazırlanıyorsan katıl bize ptesi eşli başlıyoruz:)
Kızlar bu arada her seferinde pazartesi kesin diyoruz. Herkesin hazırlıkları tamam mı?
Tamam kuzum :))Ben kitap aldım yarın başlıyoruz ben huzura uyacağım sen nasıl yapacaksın? Senin ki uyarsa sana uyarım