evet ben tedavimi geçen sene orada yaptırdım. 5900 liraydı. Ama özel sigortan varsa, kartını gösterince %10 indirim yapıyorlarmerhaba arkadaşlar bana doktor tüp bebek dedi bende bahçeci fulyaya randevu aldım ücret bilgisi olan var mı?
merhaba. Ben bugüne kadar 3 doktor değiştirdim ve birgül hanımın gerçekten bambaşka olduğunu söyleyebilriim. O kadar sevecen ki, sizi boş tedavilerle oyalamıyor, paranızı almak için gereksiz tedaviler yapmıyor. Ben kesinlikle tavsiye ederimMerhaba Amelie umarım biz de bir gün kavuşuruz bebişlere... Ben bu forumda okudum ama hala emin değilim...Sen hangi doktora görünüyorsun? Ben de araştırmalara devam ediyorum . Birgül Sarıkamış hakkında iyi şeyler duydum. Fakat hala emin değilim hastane mi yoksa tüp bebek merkezi mi... bilemiyorum kafam çok karışık.
Memnunmusunuz merkezdenBahçelievler medicana 4000 tl + 1500 tl iğneler.
Öncelikle bizi bilgilendirdiginiz için teşekkürler semiha şakir devlet hastanesi fiyatları ne kadar biliyormusunuzBilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim
Bende araştırdım en iyi fiyat medipol mega bende galiba oraya başlıcam biraz fazla kilom var verip eylül gibi düşünüyorum hepimizin tedavisi sonucu güzel olur inşallahMedipol Mega Hatanesi Mustafa Acet'e tedaviye başladım. Cumartesi hitreskopi oldum 2500 TL ödedim. Tüp bebek fiyatı da 4,200 TL.
İnşallah Sefam. Allah emek veren herkesin yüzüne baksın.Bende araştırdım en iyi fiyat medipol mega bende galiba oraya başlıcam biraz fazla kilom var verip eylül gibi düşünüyorum hepimizin tedavisi sonucu güzel olur inşallah
Bende cumartesi histeroktopi oldum mega medipolde :-D , doktorum Günseli hn, 2000 tl ödeme yaptım, Temmuzda aşılama, 950, ağustosta tüp bebek 4,200 olacak sanırım.Medipol Mega Hatanesi Mustafa Acet'e tedaviye başladım. Cumartesi hitreskopi oldum 2500 TL ödedim. Tüp bebek fiyatı da 4,200 TL.
Acaba doktordan doktora mı hitreskopi fiyatı değişiyor. İnşallah olumlu sonuçlar verirsiniz.Bende cumartesi histeroktopi oldum mega medipolde :-D , doktorum Günseli hn, 2000 tl ödeme yaptım, Temmuzda aşılama, 950, ağustosta tüp bebek 4,200 olacak sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım, bol şans
Sanırım Mustafa bey yrd doçent sanırım bu yüzden fiyat farkı var.mesela ben muayene ücreti 55tl veriyorum , muhtemelen sen 75 veriyorsundur, mustafa bey hakkında çok olumlu yorumlar var ama ben bayan doktor istedim.Acaba doktordan doktora mı hitreskopi fiyatı değişiyor. İnşallah olumlu sonuçlar verirsiniz.
Ya şaşırdım şimdi. Muayene ücreti 150 TL diye biliyorum. Ben itiraz ettim de vermedim zaten tüp bebek yaptıracağım dedim. Ama çok iyi hatırlıyorum 150 TL dediler.Sanırım Mustafa bey yrd doçent sanırım bu yüzden fiyat farkı var.mesela ben muayene ücreti 55tl veriyorum , muhtemelen sen 75 veriyorsundur, mustafa bey hakkında çok olumlu yorumlar var ama ben bayan doktor istedim.
davve bende rahim filminde polip şüphesi vardı onun için oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?