Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2012 ocakta başladım adetimle.şimdi bir kızım var.olumlu sonuclandı.ama doktorum ayrıldı hastanenin doktorları değişti diye ben tercih etmesim bu ayki tedavimde orayı.medikal parka gidiyorum şuanAnladim cnm tsk ederim.. peki senin 2011 de yaptirdigin tup bebek nasil soniclandi. Hastanenin hakkinda iyoiseyler okudum hep
adetin 2.günü mü başlanıyor illaki tedaviye.3.günüde başlanabilir mi acaba.2012 ocakta başladım adetimle.şimdi bir kızım var.olumlu sonuclandı.ama doktorum ayrıldı hastanenin doktorları değişti diye ben tercih etmesim bu ayki tedavimde orayı.medikal parka gidiyorum şuan
Doktorunla görüşmen lazım ön görüşmede anlatıcaktır sana zaten.genelde 2.gün amaadetin 2.günü mü başlanıyor illaki tedaviye.3.günüde başlanabilir mi acaba.
Tamam teşekkür ederim sağolDoktorunla görüşmen lazım ön görüşmede anlatıcaktır sana zaten.genelde 2.gün ama
Rica ederim ne demekTamam teşekkür ederim sağol
Öncesinde bir çocuğunuz varsa devlet ikinci çocuğun masraflarını karşılamıyor. Hiç çocuğunuzun olmaması gerekir.merhaba arkadaşlar eğer raporumuz var fakat hiç tüp bebek tedavisine başlamadan çocuk sahibi olduysanız devlet tüp bebek tedavisini karşılıyor mu?şu an 8 yıldır çocuk sahip olamıyoruz
Tabloyu anlatmak uzun ve karmaşık canım mesajını yeni gördüm yoktum istersen hangi konuya tablo yapılacak ben yardımcı olurum özel mesajla iletişime geçebilirsin benimle..Egunal merhaba, sayfanin basindaki tabloyu nasil yaptin? Bi arkadas da hamile kalamama sebebi_embriyo sayisi_transfer trhi_sonuc seklinde form hazirlamak istiyor. Nasil yapildigina iliskin yardimci olabilir misin?
Rapuru nerden ve nasıl alıyoruz?raporlu
Raporu devlet hastenesinden kadın doğum polikliğinden alıyorsun. 3 yıllık evli olma şartı var ve diğer yardımcı üreme yöntemleriyle hamile kalamadığını yazan bir yazı.Rapuru nerden ve nasıl alıyoruz?
Ben devlet karşılamıyor demiştim ama galiba yeni kanunla değişiklik yapılmış, karşılıyor olabilir, sizi yanlış yönlendirme yapmayım, bir araştırın mutlaka..merhaba arkadaşlar eğer raporumuz var fakat hiç tüp bebek tedavisine başlamadan çocuk sahibi olduysanız devlet tüp bebek tedavisini karşılıyor mu?şu an 8 yıldır çocuk sahip olamıyoruz
benim abacıoğlu cerrahi tıp merkezinde ablam yaptırdı 4500 + ilaçlar ilaçlarda %20 ind uyguladılar ve şimdi bebişi 2 yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim