İstanbul tüp bebek merkezinin fiyat bilgisi var canım sayfanın sağ tarafında okla aşağı in tablonun aşağısında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebekte raporun varsa indirim uygulanıyor yoksa özel hastanelerde ssk kullanamıyorsun.anca devlette.paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...Bursa Medikalpark Hastanesi Tüp bebek tedavi ücreti hk. bilgisi olan var mı? Sgk anlaşmalı olduğunu duydum ama??
Merhaba canım her merkezde farklı ama ben sana memorialden bahsediyim.ön görüşme ücretsiz eğer muayne olursan 250 tl fln di.paket dahilinde olanlarda adetin 2.günü gittiğinde başladiğiniz yumurta takibi ve kan tahlili,opu transfer ilk gebelık tahlili.geriai ücretliKızlar bişey sorcam ...Verdiğiniz ücretlere neler dahil? Örneğin ilk muayeneye gittiniz doktora...O gün muayene parası ödeniyor tahminimce.,Ya sonrası? bayandan hormon testi, erkekten spermiyogram istiyorlar sanırsam.Bunlar o paket fiyat dahilinde mi? Sonraki ara kontrol muayenelerine de dahil mi? Rahim filmi extraya yı mı giriyor? vb deli sorular var kafamda
Bursa Medical park hastanesinde tüp bebek bölümü yok, Bursada raporu sadece Uludağ Üniversitesi veriyor..paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...Bursa Medikalpark Hastanesi Tüp bebek tedavi ücreti hk. bilgisi olan var mı? Sgk anlaşmalı olduğunu duydum ama??
Geçen ay Jimerle görüştüm 4750 TL + ilaçlar....Şuan Acıbademde yaptırıyorum eski hasta olduğumdan 4950TL+ilaçlar...normalde Acıbadem zamlanmış yanlış bilmiyorsam 5200TL galiba, ama doktor indirim yapabilir..Bilgi için çok teşekkür ederim poldi...peki Bursa Tüp bebek merkezlerinden güncel ücretini bildiğin başka bir merkez var mı? (Raporsuz)
Merhaba canım her merkezde farklı ama ben sana memorialden bahsediyim.ön görüşme ücretsiz eğer muayne olursan 250 tl fln di.paket dahilinde olanlarda adetin 2.günü gittiğinde başladiğiniz yumurta takibi ve kan tahlili,opu transfer ilk gebelık tahlili.geriai ücretli
Adetin 2.gününden itibaren yapılan kan testi ve yumurta takıbı paket dahilinde.ilk gebelik testide dahil sonrası herşey ekstra canım.doktoruna bağlı ne istedikleri benimki genetik testi yaptırdı bide normal kan tahlili bide spermiyogram istedi muhakak orda yapılması gereken 2011 aralıktq yqptırdım ben ama en son geçen ay görüştüğümüzdede bu sekıldeydimrb bende memoriale gitmeyi düşünüyorum. şimdi on görüşmeye gidince elimizde tahlil olsada aynılarını istiyorlarmı? ve yazının sonunu anlamadım ücretli olan ve pakete dahil olmayanlar nedir canım acıklarmısın tekrardan
Anladim cnm tsk ederim.. peki senin 2011 de yaptirdigin tup bebek nasil soniclandi. Hastanenin hakkinda iyoiseyler okudum hepAdetin 2.gününden itibaren yapılan kan testi ve yumurta takıbı paket dahilinde.ilk gebelik testide dahil sonrası herşey ekstra canım.doktoruna bağlı ne istedikleri benimki genetik testi yaptırdı bide normal kan tahlili bide spermiyogram istedi muhakak orda yapılması gereken 2011 aralıktq yqptırdım ben ama en son geçen ay görüştüğümüzdede bu sekıldeydi