- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Rabbim hepimizin muradını verir inş.canım merkeze gore degısyor benım merkezde sıperm testı ve hormon testlerı pakete dahıl degıl opudan once yapılan e2 lh pogestıron paketın ıcınde ılk tedavıye baslıcagın zamankı ılk muyane ucretı oduyorsun dk tmm hersey yolunda tedavıye baslarız derse tedavı baslama ucretı oduyorsun tıransvere kadarkı muyaneler pakete dahıl rahım fılmı ekstıraya gırıyor canım
Canım aşağı yapıştırdığım bilgiler benim gittiğim hastanedede fiyata dahil bunu da ekler misin? Birde 2.3.4. deneme fiyatlarını da yazmıştım onu da yazarsan sevinirim çünkü bir kaç deneme yapıp da tekrar düşünecekler için iyi olur.Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim
Canım Konya Novafertil Tüp Bebek Merkezinde tedavi ücreti ilaç fiyatı Hariç 4200 tl ( merkezdeki her şey dahil), embriyoskop 450 tl.Süpersiniz kızlar Biraz daha biriksin bilgiler eklemeyi öyle yapacağım listeye..
Canım diğer denemelerin ücretlerini tek tek yazmadım sadece deneme sayısı arttıkça ücret düşüyor diye ekledim..Çünkü burada önemli olan ilk deneme ücreti merak eden merkez arayışında olanlar bu listeden faydalanacaklar.İlk denemede negatif alan o merkezi ve 2.deneme sonrasının ücreti hakkında zaten bilgi sahibidir..Çok teşekkür ediyorum bilgilerin için neler dahil bu fiyata onlarıda ekledim bire bir senin yazını kopyaladım..Canım aşağı yapıştırdığım bilgiler benim gittiğim hastanedede fiyata dahil bunu da ekler misin? Birde 2.3.4. deneme fiyatlarını da yazmıştım onu da yazarsan sevinirim çünkü bir kaç deneme yapıp da tekrar düşünecekler için iyi olur.
(adetin 2.gününden sonra ilaç kullanım aşamasındaki takip muayeneleriniz+hormon tetkiki olarak E2+P4+LH + yumurta toplama işlemi+anestezi+ embriyo takibi+embriyoskop+embriyo transferi+gebelik testi)
Tamam sağol canım, inan ben o hastane ve doktordan çok memnun kaldım. Başkalarında faydalanmasını çok çok isterim. Umarım bu güzel duruma buradan vesile olabilirim.Canım diğer denemelerin ücretlerini tek tek yazmadım sadece deneme sayısı arttıkça ücret düşüyor diye ekledim..Çünkü burada önemli olan ilk deneme ücreti merak eden merkez arayışında olanlar bu listeden faydalanacaklar.İlk denemede negatif alan o merkezi ve 2.deneme sonrasının ücreti hakkında zaten bilgi sahibidir..Çok teşekkür ediyorum bilgilerin için neler dahil bu fiyata onlarıda ekledim bire bir senin yazını kopyaladım..
İstanbul tüp bebek merkezi raporlu 2500 raporsuz 5000 bir defalık muayene ücreti doktora gore değişiyor 200 veya 300Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim