2015 Tüp Bebek Ücretleri!

arkadaslar dıyelım kı ılk tüp bebege başladınız,ıgnelerı oldunuz ama herhangı bır nedenden dolayı transfer yapılamadı (kıst olustu veya yumurta fazla buyudu vs. ). odedıgımız para yanıyor mu,yoksa bır dahakı adette bır daha aynı parayı almadan ıgnelere yenıden baslanıp transfer mı yapılıyor?
 
eger alindiysa transfer ucreti iade ediliyor sadece.diger islem ucretleri iade edilmiyor.
 
merkez bızden 3000 tl tüp bebek ucretı aldı dıyelım. onun dısında da kan testlerı,sperm testı vs. için ayrıca para aldı dıyelım. 3000 tl yi mi geri alırız dıyosunuz.
 
ayrıca tüp bebek yaptıran arkadaslar parayı tedavıye basladıgınız gun peşin mi ödedınız,yoksa transfer gunu mu odedınız?
 
merkez bızden 3000 tl tüp bebek ucretı aldı dıyelım. onun dısında da kan testlerı,sperm testı vs. için ayrıca para aldı dıyelım. 3000 tl yi mi geri alırız dıyosunuz.
canım oncelıkle gecmıs olsun ınsallah aksılık cıkmaz....bende yaptırdım sonuc gunumu beklıyorum tup testler vs para odedım 4500 lıra sadece transfer ücretı....ben oparayı yumurta ytoplandıgı gun odedım..3 gun vs snra transfer oluyo zaten....bana verılen bılgı basta soyle boyle fıyat dedıler......olakı embrıyo olusmaz yada saglıksal yonden ıptal olursa paramı yanılmıyorsam vercez dedıler. yada yarısnı verıyoz dedıler emın deılım sonucta yumurta toplama ıslemıde var . lırayı benım kı boyle.ha dıyelım hersey yolunda oldu fazla embrıyo var dondurulcak ılk sene 600 lıraya donduruyolar......dıger sene 1500 tl olmak uzere 5 sene saklanıyormus......dıyelım donduruldu bıde cozdurmesı var bunun 1500 lıra ımıs....ekstra bu masraflar cıkabılıyo....
 
ayrıca tüp bebek yaptıran arkadaslar parayı tedavıye basladıgınız gun peşin mi ödedınız,yoksa transfer gunu mu odedınız?
ben testler muane parası vs peşin zaten....ama benımhastanemde tup bebek paketı vs var heryer oylemı bılmıyorum...e2 testı spermıogram ve sonucu ogrenmek ıcın yapılan testler pakete dahıl....dıgerlerıne hep para verdım.....4500 lıra sadece ıslem parası dııyeyım benım 6 6 bucuk bulmustur hepsı
 
bız 2500 tl ye yaptıracagız (500 tl ılaç parasıyla beraber 3000 yazdım). parayı peşin alıyoruz dedıler ama ıslem gerceklesmezse noluyor dıye sormadık. bır suru sey merak edıp soruyosun ama ıllakı bıseyler unutuluyor.
 
Hangi hastane.raporlumu yoksa raporsuz mu bu fiyat
 
bursa eurofertil. raporlu fıyat 2500 tl. 500 cıvarı da eczaneye ılaclara verecegız.
 
ben bursada yasıyorum ama uludag unıversıtesının daha 2016 randevuları bıle acılmadı. ben de cerrahpaşadan alacagım salı gunu (3 kasımda). 2 tane asılama oldum ben,ıkısı de negatıf cıktı,sımdı dısarıda yanı ozelde yaptırmak ıcın raporumu alacagım. ıstersen basvurdugun hastanede de yaptırabılırsın raporu hakettıkten sonra ama 6-7 aydan once sıra gelmıyor. sartlar ıse 3 yıllık evlı olman gereklı,fsh degerın 15 in altındaysa 2 kere asılama yaptırman gereklı,eger 15 ve ustundeyse asılamasız dırek rapor verıyorlar. 23 yasından buyuk,40 yasından kucuk olmalısın. son 900 gun saglık sıgortan odenmıs olmalı,sen calısmıyosan esının odenmıs olmalı. basvurdugun hastanenın urolojı,dahılıye ve psıkıyatrı bolumlerınden IVF tedavısıne uygundur yazıları alman gerekıyor. zaten bunun ıcın senı basvurdugun hastanenın tüp bebek merkezı yonlendırıyor. bu bolumlerde tahlıller yaptırıyorsun. esının en az 1 tane sperm tahlılı basvurdugun hastaneden olmalı. hıc cocugun olmamalı. eger cocuk olmama durumu esınden kaynaklıysa o zaman da dırek tüp bebek raporu verır asılama yapmadan.
 
Canim iadesi yapiliyor anlatmis olmalari lazimdi ama asama asama gidiyorlar sorun olursa yada vazgrcersen iadesi oluyordu gittigin zaman nur hanima sorabilirsin
 
Teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…