Merhabalar arkadaşlar, irenbe fiyatını tabloda 4500TL gördüğüm için yazmak istedim. Benim tedavim irenbede 30 Temmuzda başladı. 5 Kasım transfer düşünülüyor. İrenbeye yeni giden biri olarak fiyatları yazmak istedim.
2 ay muayene ücreti : 500TL (gittiğiniz her ay yumurta topalam aşamasına kadar 250TL ücret alınıyor)
1. aşama vitamin ve diğer ilaçlar (eşim ve benim için toplam): 1000TL
Yumurta toplanacak ay iğnelere başlandığında: 500 TL
İğneler ve ara diğer ilaçlar: 1300tl (ben ekstrem iğneler kullanmadım, doktor bende bir sorun görmediğin minimum hormon iğneleri yapıldı. Başladığımızda 1500-2000TL arası iğneler tutar demişlerdi)
Yumurta toplama işlemi: 4000TL (işlemin yapıldığı gün ödeniyor)
Histereskopi (bu cumartesi olacağım): 1000TL
Histereskpiden sonra kullanılacak jel, hap, bant vs fiyatlarını bilemiyorum.
Bunun dışında yol paraları vs ekler var. Taksi ile gidip geldim hep. 500 liraya yakında yol parası verdim.
Yol parasını saymazsanız 8300 tl ediyor. Tüp bebek konusunda bütçe ayarlamak sıkıntı olabileceğinden belirtmek istedim. Bizde 4500 lira diye gittik, ikiye katladık bütçeyi. Histereskopide sıkıntı olmazsa 5 kasımı bekliyorum. Eğer tutmazsa bir daha bu ücrtleri de ödeyebileceğimi zannetmiyorum. İkincide indirim yaptıklarını söylüyorlar ama ne kadar bilmiyorum. Herkes için hayırlısı olsun, umarım herkes dileğine kavuşur.