- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.301
Binlerce kere şükür hemde cnm son bi test kaldı şimdi herşeyi temiz cıktı ama sonuncu testi bekliyoruzCok sevindim canim yeni okuyorum ancak bugun girebildim inan ki cok sevindim Allah dualarini kabul etti bebegin cok sukur sapasaglam
Oyy maşallah maşallah inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz canım benimKizlar biz de bugun kontrole gittik 4 lu test icin.
3 hafta sonra da detayli ultrasona girecegim cok heyecanliyim
Bizim minigin de cinsiyeti kesinlesti
Gormemislik yapip pipisini sizle paylasacagim :))
Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimi Eki Görüntüle 1646599 ze
Başınız sağolsun Canım. Allah acınızı unutturacak başka acı göstermesinÖzgecim çok geçmiş olsun durumunu yeni gördüm uzun zamandır giremedim kayınpederim vefat etti çok zor zaman geçirdik İnşallah bebeğim kötü etkilenmemiştir. Senin kızında İnşallah sağlıkla dünyaya gelir içini rahat tut bi çok kişiye böyle risklerden bahsediyorlar dünyaları başlarına yıkılıyor çoğunda da hiç bi sıkıntı olmadan dünyaya geliyor malesef doktorlar enen kötü ihtimalsöylüyor anne yi hiç düşünmüyor inana seninde sonuçların temiz çıkacak nur topu gibi bir kızın olacakg inşallah
Günaydın cnm Allah'a şükür gözün aydın :) Bnde ebeye gittim bugün tüm herşey temiz çıkmıştı ztn 2 hafta sonraki sonucu bekliyoruz şimdi oda iyi çıkarsa bi sorun yok Allah'ın izniyle . Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin cok zor günler yasadık halada yaşıyoruzgünaydın güzel anne adaylarıbugün ikili testin sonucu için gittim risk yok denecek kadar az dedi çok şükür demir hapınıda yazdırdım biraz geç kaldım ama doktorda söylemedi dha önce. devlete gittğim için böyle sıkıntılar yaşıyorum işte ist.anadolu yakasında önerebilceğiniz özel doktor varmı kızlar
sağolasın canım bence o testin sonucu da güzel çıkacak içini ferah tutGünaydın cnm Allah'a şükür gözün aydın :) Bnde ebeye gittim bugün tüm herşey temiz çıkmıştı ztn 2 hafta sonraki sonucu bekliyoruz şimdi oda iyi çıkarsa bi sorun yok Allah'ın izniyle . Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin cok zor günler yasadık halada yaşıyoruz
Gözün aydın canımgünaydın güzel anne adaylarıbugün ikili testin sonucu için gittim risk yok denecek kadar az dedi çok şükür demir hapınıda yazdırdım biraz geç kaldım ama doktorda söylemedi dha önce. devlete gittğim için böyle sıkıntılar yaşıyorum işte ist.anadolu yakasında önerebilceğiniz özel doktor varmı kızlar
Kızlar benim sonuç da çıkmış ama telefonda bilgi vermediler öğleden sonra gideceğim sonuç için şimdi benim bikaç sorum olacak Size birincisi yüzünde leke çıkan var mı benim dudağımın altında ve burnumun kenarında hafif kahverengi bi leke çıktı bi de kaşınıyo sizde de var mı ikincisi bugün bi rüya gördüm rüyamda kanamam var doktora gidiyorum erkek diyo sonra ordan çıkıyorum başka doktora giderken hafif kanlı suyum geliyo bacağımdan akıyo doktora diyorum (Allah korusun) bebeğim Öldü suyu kalmadı diye ağlıyorum sonra o da bakıyor bebek yaşıyo korkma sorunu yok diyo o da erkek diyo sizce bu rüyayı neye yorayım tedirginim
benim de agzımın kenarında leke çıktı, gebeliğimin başından beri kırmızı beyaz renkte, kötü duruyo ama ya.Kızlar benim sonuç da çıkmış ama telefonda bilgi vermediler öğleden sonra gideceğim sonuç için şimdi benim bikaç sorum olacak Size birincisi yüzünde leke çıkan var mı benim dudağımın altında ve burnumun kenarında hafif kahverengi bi leke çıktı bi de kaşınıyo sizde de var mı ikincisi bugün bi rüya gördüm rüyamda kanamam var doktora gidiyorum erkek diyo sonra ordan çıkıyorum başka doktora giderken hafif kanlı suyum geliyo bacağımdan akıyo doktora diyorum (Allah korusun) bebeğim Öldü suyu kalmadı diye ağlıyorum sonra o da bakıyor bebek yaşıyo korkma sorunu yok diyo o da erkek diyo sizce bu rüyayı neye yorayım tedirginim
Kızlar uzun Zamandır giremiyorum. Tüm yazılanları okudum.oz-ge-mavi senin doktorun burda olaydı da yüzüne bi ...... Neyse. Renkli görüntüler başlamış. Harika.
Bizde 17+3 de muayene olduk. Bebişlerim yan duruyor ancak sorun değil dedi Zaman'la dönermiş. Biri 18 cm 252 gr kesin erkek pipi maşallah ortadaydı. Diğeri 18 cm 228 gr ona önceki muayene erkeğe benziyor demişti ama şimdi emin olamıyorum açmıyor bacağını kordonda olabilir o dedi. 28 ekimde detaylı için randevu aldık. Orda kesin gösterir diğeri de dedi, şimdilik sadece decavit, ferro ve corasprine devam dedi. Bende 6 kilo almışım şoklardayım. Tatlıyı kestim duyduğumdan beri.
Cnm çok gecmiş olsun kötü düşünme asla iyi düşün . Bn bilsem söylerdim Bursa sonuçları bize vermezler ama ikihafta sonra istivem tüm sonuçları . İçini ferah tut hatta başka doktora gözük imkanın ve şansın varKızlar bizim tarama testi temiz çıktı çok şükür 1/9820 yalnız Size bi soru free betahcg kaç çıktı sizin serbest beta hcg yani
Canım bi detaylı ultrasona gir hayırlısı ile insallah bebişinde sorun olmayacak.yani spina bifida folik asit eksikliği sonucu olur sanmıyorum ki sen eksik beslenmiş olasın.ben inanıyorum ki bebeğin sağlamKızlar malesef benim durumum kötü.
4'lü testin sonucu çıktı.
Down sendromu ve trizomu riskleri yok denecek kadar ufaaaak değerler.
Fakat NTD - Nöral Tüp Defekti - Sipina Bifida tahlilim pozitif çıkmış. Bebekte omurga anomalisi olma riski çok yüksekmiş : 1:6 çıkmış sonuç.
Daha zamanım vardı ama cuma gününe aldırmam gerekli detaylı ultrasonu.
Sonuç cuma günü belli olacak ve test sonucu doğru ise iki seçeneğim var :
1) Doğurmak
2) Bebeğimi aldırmak
Şuan kafamda her şey anlamsızlaştı...[/QUOTE
tam olarak ne demek bilmiyorum ama canım inşallah detaylı ultrasonda öyle bişi çıkmaz pozitif düşün iyi olur inşallahKızlar malesef benim durumum kötü.
4'lü testin sonucu çıktı.
Down sendromu ve trizomu riskleri yok denecek kadar ufaaaak değerler.
Fakat NTD - Nöral Tüp Defekti - Sipina Bifida tahlilim pozitif çıkmış. Bebekte omurga anomalisi olma riski çok yüksekmiş : 1:6 çıkmış sonuç.
Daha zamanım vardı ama cuma gününe aldırmam gerekli detaylı ultrasonu.
Sonuç cuma günü belli olacak ve test sonucu doğru ise iki seçeneğim var :
1) Doğurmak
2) Bebeğimi aldırmak
Şuan kafamda her şey anlamsızlaştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?