2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cok sevindim canim yeni okuyorum ancak bugun girebildim inan ki cok sevindim Allah dualarini kabul etti bebegin cok sukur sapasaglam
Binlerce kere şükür hemde cnm son bi test kaldı şimdi herşeyi temiz cıktı ama sonuncu testi bekliyoruz

Oyy maşallah maşallah inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz canım benim

günaydın güzel anne adayları bugün ikili testin sonucu için gittim risk yok denecek kadar az dedi çok şükür demir hapınıda yazdırdım biraz geç kaldım ama doktorda söylemedi dha önce. devlete gittğim için böyle sıkıntılar yaşıyorum işte ist.anadolu yakasında önerebilceğiniz özel doktor varmı kızlar

Başınız sağolsun Canım. Allah acınızı unutturacak başka acı göstermesin

Merhaba arkfaslar...aranızda genart tüp bebek merkezinde tüp bebek yapan var mi..elektro piazza yöntemi ile..

Lütfen yardımcı olun..

Günaydın cnm Allah'a şükür gözün aydın :) Bnde ebeye gittim bugün tüm herşey temiz çıkmıştı ztn 2 hafta sonraki sonucu bekliyoruz şimdi oda iyi çıkarsa bi sorun yok Allah'ın izniyle . Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin cok zor günler yasadık halada yaşıyoruz

sağolasın canım bence o testin sonucu da güzel çıkacak içini ferah tut

Gözün aydın canım

Kızlar benim sonuç da çıkmış ama telefonda bilgi vermediler öğleden sonra gideceğim sonuç için şimdi benim bikaç sorum olacak Size birincisi yüzünde leke çıkan var mı benim dudağımın altında ve burnumun kenarında hafif kahverengi bi leke çıktı bi de kaşınıyo sizde de var mı ikincisi bugün bi rüya gördüm rüyamda kanamam var doktora gidiyorum erkek diyo sonra ordan çıkıyorum başka doktora giderken hafif kanlı suyum geliyo bacağımdan akıyo doktora diyorum (Allah korusun) bebeğim Öldü suyu kalmadı diye ağlıyorum sonra o da bakıyor bebek yaşıyo korkma sorunu yok diyo o da erkek diyo sizce bu rüyayı neye yorayım tedirginim

Sakin kotu dusunme canim iyiye yor. Bebek yasiyor demis doktor iste . Sana bosuna endise etme artik bebegin cok iyi mesaji verilmis:)) ruyalari hemen iyiye yormak lazim seninki zaten iyi:)

Kızlar uzun Zamandır giremiyorum. Tüm yazılanları okudum. oz-ge-mavi senin doktorun burda olaydı da yüzüne bi ...... Neyse. Renkli görüntüler başlamış. Harika.
Bizde 17+3 de muayene olduk. Bebişlerim yan duruyor ancak sorun değil dedi Zaman'la dönermiş. Biri 18 cm 252 gr kesin erkek pipi maşallah ortadaydı. Diğeri 18 cm 228 gr ona önceki muayene erkeğe benziyor demişti ama şimdi emin olamıyorum açmıyor bacağını kordonda olabilir o dedi. 28 ekimde detaylı için randevu aldık. Orda kesin gösterir diğeri de dedi, şimdilik sadece decavit, ferro ve corasprine devam dedi. Bende 6 kilo almışım şoklardayım. Tatlıyı kestim duyduğumdan beri.

benim de agzımın kenarında leke çıktı, gebeliğimin başından beri kırmızı beyaz renkte, kötü duruyo ama ya.

Benim bebişler de önlü arkalı duruyormuş, bana da sorun olmaz dedi doktor. senin tontişler de erkek gibi canım, Allah ım hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah..çarşamba benim ayrıntılı ultrasonum da, senin de galiba 21. haftaya geliyor değil mi.? Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşaallah..

Kızlar bizim tarama testi temiz çıktı çok şükür 1/9820 yalnız Size bi soru free betahcg kaç çıktı sizin serbest beta hcg yani

Kızlar bizim tarama testi temiz çıktı çok şükür 1/9820 yalnız Size bi soru free betahcg kaç çıktı sizin serbest beta hcg yani
Cnm çok gecmiş olsun kötü düşünme asla iyi düşün . Bn bilsem söylerdim Bursa sonuçları bize vermezler ama ikihafta sonra istivem tüm sonuçları . İçini ferah tut hatta başka doktora gözük imkanın ve şansın var

nuclear saol cnm kötü bi süreçten geciyorum zorlu bi süreç . Bilmiyom çocuğuma her risk var dedıler ama herşeyi temiz cıktı şimdi bi sonuç daha var onu bekliyoruz genel tarama inş ıda iyi gelir . Ama hersey iyiyse biye beyazlık var bn bunu anlamıyorum kafama takılıyo

Kızlar malesef benim durumum kötü.
4'lü testin sonucu çıktı.
Down sendromu ve trizomu riskleri yok denecek kadar ufaaaak değerler.
Fakat NTD - Nöral Tüp Defekti - Sipina Bifida tahlilim pozitif çıkmış. Bebekte omurga anomalisi olma riski çok yüksekmiş : 1:6 çıkmış sonuç.
Daha zamanım vardı ama cuma gününe aldırmam gerekli detaylı ultrasonu.
Sonuç cuma günü belli olacak ve test sonucu doğru ise iki seçeneğim var :
1) Doğurmak
2) Bebeğimi aldırmak
Şuan kafamda her şey anlamsızlaştı...

Canım bi detaylı ultrasona gir hayırlısı ile insallah bebişinde sorun olmayacak.yani spina bifida folik asit eksikliği sonucu olur sanmıyorum ki sen eksik beslenmiş olasın.ben inanıyorum ki bebeğin sağlam

tam olarak ne demek bilmiyorum ama canım inşallah detaylı ultrasonda öyle bişi çıkmaz pozitif düşün iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…