• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayatım boyunca Bn bu kdr yıpranmamıştım ki gerçekten . Boyun kalınlığı dıye anlatım Bn Sana o cok iyi çıkmıştı biliyorsunuz. Burda her ayki kontrolde ultrason yok yani hiç yok tedavi olduğum has son kez gidip Oray'la alakamız kesılecektı . Kız demişlerdi doktor sordu cinsiyetini eşim kız dedı doktor baktı evet kız dedı sonra yüz ifadesi o kdr değiştiki allahım gözümün önünden gitmiyor gerçekten Bn bağırsağında beyaz bi leke gördüm dedi dünyayı başına yıksalar altında kalsam daha iyiydi . Yaklaşık 10 tüp kan verdım karnımdan su aldılar testlerin yarısı cuma çıkıcsk yarısda 3 hafta içinde aklıma getırmeneye hiç yaşanmadı gibi düşünüyorum evlat imtihanı hele zor olan evlat imtihanı cok farklı daha yıpratıcı mahvetti Bni yüzüm çöktü iyice inş Bnm kızıma güveniyorum o sağlıklı bi kız olarak hayırlı sekılde dogucak Rabbim yüzüme baksın inş tüm testleri ter temiz çıksın . Cok ihtiyacım var duanıza
Çok haklısın Canım, İnsanın aklı gidiyo.. Dualarımızdasın, bende her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum, dr herşey yolunda diyene kadar nefesim daralıyor. Allah hiçbirimizi çocukla imtihan etmesin, hele ki sağlıklarıyla ilgili. Lütfen içini ferah tut, cuma gelsin sonuçlar tertemiz çıksın insallah

merhaba arkadaşlar bugün ikili test için gittim önce ultrasondan baktılar nt 1mm çıktı bilen arkadaşlar normal mi sizce
kanda verdim tam sonuç bi hafta sonra çıkacak

Kızlar bişey diycem ama inanmazsınız ben bebişimi artık hissediyorum ikinci daha erken hissedilir demişlerdi ama bilmiyorum bugün doktora gidecektik doktorun ameliyatı çıktığı için ertelendi rüyamda da yürüyorum yürüyorum bi türlü doktora ulaşamıyordum buna işaretmiş demeki

Nasil bir his canim? Cok merak ettim. Ne hissettin?

cnm benım harmany prenatol sonuçlarım ıyı geldı rabbım senınde yuzunu guldursun..15 gndur cok uzulmustum..rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın..
İnş cnm bnnmde temiz çıksın . Aminn hayırlı sekılde sağlıklı sekılde kucağımıza alalım

ya bu arada ben 66 kg olmuşum geçen ay tarttığında 63 idi nasıl olduda bi ayda 3 kg aldım ya inanamıyorum

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.uzun zamandır takip ediyorum sizleri. bu ay bende başladım tüp bebege, dondurulmuşları deneyeceğim. Suan estrofem kullanıyorum.size yazmamın nedeni yalnız olmam. umuda ve desteğe ihtiyacım olması.

İnş cnm bnnmde temiz çıksın . Aminn hayırlı sekılde sağlıklı sekılde kucağımıza alalım
Özgecim çok geçmiş olsun durumunu yeni gördüm uzun zamandır giremedim kayınpederim vefat etti çok zor zaman geçirdik İnşallah bebeğim kötü etkilenmemiştir. Senin kızında İnşallah sağlıkla dünyaya gelir içini rahat tut bi çok kişiye böyle risklerden bahsediyorlar dünyaları başlarına yıkılıyor çoğunda da hiç bi sıkıntı olmadan dünyaya geliyor malesef doktorlar enen kötü ihtimalsöylüyor anne yi hiç düşünmüyor inana seninde sonuçların temiz çıkacak nur topu gibi bir kızın olacakg inşallah

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.uzun zamandır takip ediyorum sizleri. bu ay bende başladım tüp bebege, dondurulmuşları deneyeceğim. Suan estrofem kullanıyorum.size yazmamın nedeni yalnız olmam. umuda ve desteğe ihtiyacım olması.
Canım hoşgeldin aramıza burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz sen de inşallah güzel haberler verirsin bize

Meraba canım tedavinin hayırlı olsun sonunda dada bebek olsun inşallah. Hiç kasma kendini hep pozitif düşün İnşallah kavuşursun yavruna

Nilayalper: 42786129 .!.:
Gözün seyirir ya hani onun gibi göbüş de seyiriyo canım çok güzel
Ne güzel bende bi kaç gündür hissediyorum içimde kayar gibi içim gıdıklanıyor sanki çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın

Allah yardimcin olsun canim. En kisa zamanda yuzun guler insallah.guzel haberlerini bekliyoruz.

Özgecim çok geçmiş olsun durumunu yeni gördüm uzun zamandır giremedim kayınpederim vefat etti çok zor zaman geçirdik İnşallah bebeğim kötü etkilenmemiştir. Senin kızında İnşallah sağlıkla dünyaya gelir içini rahat tut bi çok kişiye böyle risklerden bahsediyorlar dünyaları başlarına yıkılıyor çoğunda da hiç bi sıkıntı olmadan dünyaya geliyor malesef doktorlar enen kötü ihtimalsöylüyor anne yi hiç düşünmüyor inana seninde sonuçların temiz çıkacak nur topu gibi bir kızın olacakg inşallah
Başın saolsın cnm benim Rabbim kalanlara uzun ömür versin . Yıpratma kendı dıkkat et bebeğe . Çok mahvoldum Bn doktor emin olamadı büyük doktoru çağırdı yanlış mı gördüm diye bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten nefes alamıyorum eşimi aramış hastane bugün bazı sonuçlar çıkıcsk sıze haber vericez diye haber bekliyoruz şimdi ya bugün belli olucak bi kısmı yada yarın

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kez hazırlık yaparak giriyorum tedaviye.sigarayıda tamamen bıraktım.hikayem biraz tuhaf ama en son olayı anlatım.biz embriyoları baska bir hastaneye tasıttik. Farklı ve iyi hastanede denemek istedik. Taşımak istediğimiz hastaneye gittiğimizde Embriyolog hazneye yerlestirirken bizim embriyoları yere düşürdü. Ne olduğunu anlayamadan geri koydu hazneye. Tabi ortalık karıştı. Sonuç olarak getirdik embriyoları. Şimdi beklemedeyiz çözüldüklerinde nasıl olacaklar.

Başın saolsın cnm benim Rabbim kalanlara uzun ömür versin . Yıpratma kendı dıkkat et bebeğe . Çok mahvoldum Bn doktor emin olamadı büyük doktoru çağırdı yanlış mı gördüm diye bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten nefes alamıyorum eşimi aramış hastane bugün bazı sonuçlar çıkıcsk sıze haber vericez diye haber bekliyoruz şimdi ya bugün belli olucak bi kısmı yada yarın
Sağol canım. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alırız. Rabbim onları korusun.

Back