• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar merhaba
İkinci kez kontrolde doktor erkek bebek dedi...
Ne diyorsunuz bu haftadan sonra değişir mi?

Kızlar lütfen yardım edin 5 haftaya girdik bugün idrarimi yaptıktan sonra kanama başladı sonra pembe ye döndü ve geçti simdi sadece belim agriyor yakinlardaki bi hastaneye gittim küçük bi kese görünüyo dedi ama düşük tehlikesi var diyor kendi doktorum a gidemedim pazar
günü olduğu için lütfen bişey soyleyin

Kızlar merhaba
İkinci kez kontrolde doktor erkek bebek dedi...
Ne diyorsunuz bu haftadan sonra değişir mi?
Artık değişmez herhalde bende 2 farklı doktora gittim ikiside kız dedi bakalım hayırlısı artık kızlar bazen yanlış goruluyormus ama erkekler net gösteriyormuş pipi yi

Kızlar lütfen yardım edin 5 haftaya girdik bugün idrarimi yaptıktan sonra kanama başladı sonra pembe ye döndü ve geçti simdi sadece belim agriyor yakinlardaki bi hastaneye gittim küçük bi kese görünüyo dedi ama düşük tehlikesi var diyor kendi doktorum a gidemedim pazar
Sakin ol canım hemen hemen hepimizin başından geçti kanama ama çok şükür bebeklerimiz bizimle ayaklarının altına yastik koyarak yat sabahta doktoruna git iğne falan yaptırır

Canımmm nasıl mutlu ettin beni ben de vicdan azabı duyuyorum neden cıkyrm diye ama dediğin gibi evde kalsam bu defa da aklımı hep ona vercm.Rabbim nasip etmişse her durumda olur çok çok çok sağol canım.Rabbim bana da nasip etmiş olsun insallah

İnşaallah inşaalahh..kendini yormadığın ve vücudunu zorlamadığın müddetçe çok takma kafana..Güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah..

merhaba arkadaşlar sizdede kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu hiçbişey yapamaz hale geldim yürümek bile zulüm benim için napıcam ben :KK43:

Artık değişmez herhalde bende 2 farklı doktora gittim ikiside kız dedi bakalım hayırlısı artık kızlar bazen yanlış goruluyormus ama erkekler net gösteriyormuş pipi yi
:) Pipi ve testisleri gördük net bir şekilde
Neyse ara reklerden hazırlık yaparım
Turuncu sarı yeşil :)

Ne durumdasın? Gittin mi doktora?

merhaba arkadaşlar sizdede kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu hiçbişey yapamaz hale geldim yürümek bile zulüm benim için napıcam ben :KK43:
Hayatım valla her yerim ağrıyor.
Kıçım başım bacağım ayağım artık neresi tam ağrıyor onu bile anlayamaz hale geldim.
Özellikle geceleri karnımın alt kısmının sızlamasından uyuyamıyorum...

Hayatım valla her yerim ağrıyor.
Kıçım başım bacağım ayağım artık neresi tam ağrıyor onu bile anlayamaz hale geldim.
Özellikle geceleri karnımın alt kısmının sızlamasından uyuyamıyorum...
beterin beteri varmış desene Allah şifa versin canım inşlh en kısa zamnda geçer bu ağrılar

Arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz yarın 3.transferimi yaptıracağım çok korkuyorum olmazsa yine diye hepiniz hayırla sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı inşallah

Ederiz tabi canım..Allah ım sağlıklı, sıhhatli,eli ayağı düzgün yavrular nasip etsin sana inşaallah..Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese yardım etsin..transferin hayırlı geçsin, güzel sonuçlar al inşaallah..Allah ım cümlemize yardım et..aminn..

Selam kızlar bizimde bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim gayet iyi ama doktor cinsiyetlerini soylemedi bidahaki aya söyleyecekmis sağlıkli olsunlar bir ay daha beklerim :KK68:
bari ipucu verseydi ben 12. haftada öğrendim catlardim herhalde bu zamana kadar öğrenmesem ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları

Back