2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İnşallah canım bu 3.denemem hayırlısı allahtan bende sizn gibi olmak istiyorum birşey merk ediyorum adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor arada belim sürekli agriyor iyiyemi işaret
Canım benim hala adet sancısı gibi ağrım var sürekli vardı ama herkesin farklı oluyor ama dedigim gibi benim hep vardı ağrım

Çok tsk ederim inşallah bakalım hayırlısı ağrılı olduğunu duydum ve biraz tedirgin oldum

Yok canım korkma..ben de hiç tecrübesiz, netten okudum okudum korka korka gittim..hiç korktuğum kadar olmadı, ilaç verdikten sonra biraz ağrı oluyor sadece..ben tek başıma gitmiştim o biraz üzdü beni..yanında biri mutlaka olsun.

Aynen yanımda eşim olucak bana hep kötü korkulur anlatıldı nettende bakindim biraz kafam karıştı tsk ederim canm moral verdin bana

İlk denemem başarısız oldu.dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak insallah da tutar son denemem olur.Rabbim yüreğimizdekini nasip etsin insallah
Benimde ilk tedavim negatifti o tedaviden dondurulmuşlarla Ağustos ayında transfer oldu ve şimdi ikizlere hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah

Kızlar malesef ben aniden gelişen servikal yetmezlik nedeniyle 16+4 de ikizlerimi doğurarak kaybettim dün.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,nefes bile alamıyorum.Allah benim yavrularımı cennete Aldı umarım sizinkileri sağlıklı bi şekilde kucağınıza verir. Sanırım artık aranızda olamayacağım

Canım çok geçmiş olsun ne denebilir ki zor bir durum biliyorum inşallah kendini toparlayıp en kısa zamanda tekrar tedaviye başlarsın ve Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın Allah sana sabır ve dayanma gücü versin çok çok geçmiş olsun (((

Canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlanirsin rabbim sabır versin

Kızlar her kontrole gittiğinizde servikal uzunlugunuzun ne kadar olduğunu sorun olur mu benim bir arkadaşımda bu yuzden kaybetmişti bebeğini erken dönemde fark edilirse rahim ağzına dikiş atılıp düşük önlenebiliyor

Cnm Dediğin gibi her hafta kontrolümde zaten ölçüyordu ve hatta bir gün önceki kontrolde 4,5 /5 cm civarıydı.bir gün sonra sabah plesantanın Aşağıya indiğini fark ettim.serklaj yapılamadan iki bebek te arka arkaya geldi.

Kelimelerin yetersiz kaldığı an allah sabri ni ve mükafatini kat kat versin canım inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bebisin

Öznur bana şimdiye kadar hiç bakılma di perşembe kontrol var soyliycem doktora Rabbim yavrularimiza sağ salim kavuşmayı nasip etsin olmayanlara da tez zamanda mucizelerini göndersin Rabbim

Allah sabır versin bir daha yaşatmasın bebeklerinin en kısa sürede gelsın inşlah

Allah sabır versin bu Acının tarifi yok kimseye yaşatmasın Rabbim
Bende dün ikizlerim olacağını öğrendim çok üzüldüm Allah tekrar kısmet etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Öznur bana şimdiye kadar hiç bakılma di perşembe kontrol var soyliycem doktora Rabbim yavrularimiza sağ salim kavuşmayı nasip etsin olmayanlara da tez zamanda mucizelerini göndersin Rabbim
Çoğu doktor bakiyordur eminim canım ama söylemeye gerek duymuyordur hasta ne olduğunu bilmediği için bize de ilk zamanlarda söylemedi doktorumuz ama benim vajinaya vuran baskı ağrı tarzında şikayetlerim olunca ben her seferinde ölçüm yapıyorum zaten dedi. Ama yinede sormakta fayda var tabiki

Ahh canım benim çok geçmiş olsun...kelimeler yetersiz inan tıkandım..Allah yardımcın olsun hiç üzülme bir dahaki sefere sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Bebeğini

Allah sabırlar versin canım, Rabbim yardımcın olsun..diyecek bi şey bulamıyor insan, inşallah bu sefer kendiliğinden gelir meleklerin..çokk çokk geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…