- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.621
Cnm çok sevındım..bende progeston 100 U günde 3 defa 2 tane hazneden alıyordum..önce günde 3 e ındır 1 hafta sonra kes dedi ..kan sulandırıcı devam..Inşallah sorun cıkmaz
Kızlar karnı belirginleşmeye başlayan oldu mu aranızda?
Benim biraz çıktı gibi ama çok erken daha diye düşünüyorum...
Aayy canım gözün aydın darısı bize inşallahKızlar doktordan geldim yeni kalp atışını dinledik çok şükür çok güzel bişi bu :)))))
Bu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
İnşallah olur canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini hayırlısı olsun hakkındaSevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Amin canım Allah razı olsun sizlerde sağlıkla alın kucağınıza inşallahİnşallah olur canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini hayırlısı olsun hakkında
Amin canım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsinAmin canım Allah razı olsun sizlerde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Öznur maşallah ne güzel olmus karnın:) benimde seninkinden daha az ama cıktı hafiften.. 2 kilo aldım bende. Yemek işini cok abartmıyorum dikkat ediyorum ama aldım yine de kiloBu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Sevgili hamile anneler banada dua edermisiniz dondurulmuş transferim için adeti bekliyorum 3.denemem olacak buda olmazsa ara vermek durumundayım bi süre hepiniz hayırla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Ayy öznur canım ne tatlı göbişin var benimde aynısı ama bende romatoit atrit var malesef kortizon çok aldım şişti göbeğim veremedim bi türlü o sırada bebiş tedavisi ..yani göbişini çok beğendim benimle aynısın ya çok sevindim bende çok şiştim diye üzülüyordum normal demekki hemde içtiğimiz ilaçlar dengelerimizi alt üst etti iştahımızda açıkBu benim karnım 3 kilo aldım toplamda ama 6 aylık gibi gobegim var canım
Eki Görüntüle 1618127
Amiiinnn inşallah canım Allah razı olsunCanım Allah tez zamanda nasip etsin bebişini yada bebişlerini...inşalaahh
Ben biraz abartiyorum yemek olayını önüme gelen herşeyi yiyorum nerdeyse doktor vitamin bile vermedi sen kendine zaten çok iyi bakıyorsun dedi vitaminde kullanırsan gereksiz kilo alırsın dedi bakalım kaç kilo alicamÖznur maşallah ne güzel olmus karnın:) benimde seninkinden daha az ama cıktı hafiften.. 2 kilo aldım bende. Yemek işini cok abartmıyorum dikkat ediyorum ama aldım yine de kilo
Benim içine göçüktü göbegim bide hamile kalmadan önce hiç sıkıntı etmiyorum valla kiloyu bebeğim sağlıklı olsun daAyy öznur canım ne tatlı göbişin var benimde aynısı ama bende romatoit atrit var malesef kortizon çok aldım şişti göbeğim veremedim bi türlü o sırada bebiş tedavisi ..yani göbişini çok beğendim benimle aynısın ya çok sevindim bende çok şiştim diye üzülüyordum normal demekki hemde içtiğimiz ilaçlar dengelerimizi alt üst etti iştahımızda açık
Dert etme canım. Bende 800 gr almışım. İkiz olmasına rağmen göbeğim yeni çıkmaya başladı. Dar giymedikçe anlaşılmıyorAy bn hiç almadım kilobi sorun mu var ne karnımda pek yok
Herseylerim bna geliyor kimse bilmiyo anlamıyo ki :) bn kilo almadım ne yesemDert etme canım. Bende 800 gr almışım. İkiz olmasına rağmen göbeğim yeni çıkmaya başladı. Dar giymedikçe anlaşılmıyor
Maşallaaaaah :)Bugün 4 aylık olduk bende hala cıkmadıkimse anlamıyo hamile oldugumu ama artık bundan sonra büyüt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?