• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

C

Cnm gogus agrim toplamadan beri var ama azaliyor agri kasiklarima adete benzer agri giriyo bazen karin altimda dolgunluk var bi de benim bacaklarim agrir adet oncesi sabah agriyla kalktim bacaklarim agriyor 19 ağustosta transferim oldu...
aynen benim de adet öncesi sol bacağım ağrır transferden sonra da aynı şey oldu hiç takma kafana adet belirtileri ile aynı oluyor yani hayırlısı olsun hakkında, bol bol protein al et ye

aynen benim de adet öncesi sol bacağım ağrır transferden sonra da aynı şey oldu hiç takma kafana adet belirtileri ile aynı oluyor yani hayırlısı olsun hakkında, bol bol protein al et ye
Sagolasin cnm ins oyledir her gun et yiyorum zaten...darisi da bana sen de saglikla al kucağına ins.

Kızlar benim doktorum bana granülofer diye demir ilacı yazmış eczacı bu ilacı ilk defa veriyorum dedi yokmuş istetti bugün aldım. Aranızda bu ilacı kullanan var mı. Hem benden test falan yapılmadı demir eksikliği her hamilede oluyor mu ki

Kızlar benim doktorum bana granülofer diye demir ilacı yazmış eczacı bu ilacı ilk defa veriyorum dedi yokmuş istetti bugün aldım. Aranızda bu ilacı kullanan var mı. Hem benden test falan yapılmadı demir eksikliği her hamilede oluyor mu ki
merhaba canım demir ilacı her gebeye veriliyor bende kullanıyorum ama adı başka her doktor farklı bir şey veriyor ilerleyen günlerde vitamin hapıda verir.bu arada ilerleyen aylarda bebek iyice senden beslendiği için kanı ve calsiyumu çekiyor oğlumun doğumunda kan hazırladı doktorum çünkü 8 e düşmüştü ve aşırı titremem baş dönmem vardı inşallah bunda olmaz.

bu bebiş çok inat çıktı göstermiyor cinsiyetini oğlum da 11. haftada öğrenmiştim oysa ki....

merhaba arkadaşlar benimde cuma günü dondurulmuş transferim oldu ilkini şubatta yaptırmıştım tutmadı mayısta histeroskopi yaptırdım yaş 31 3 yıllık evliyim çok bi belirtim yok sadece göğüs uçlarım 2 gündür acaip acıyo birde sol bacağımda çekilme var

merhaba canım demir ilacı her gebeye veriliyor bende kullanıyorum ama adı başka her doktor farklı bir şey veriyor ilerleyen günlerde vitamin hapıda verir.bu arada ilerleyen aylarda bebek iyice senden beslendiği için kanı ve calsiyumu çekiyor oğlumun doğumunda kan hazırladı doktorum çünkü 8 e düşmüştü ve aşırı titremem baş dönmem vardı inşallah bunda olmaz.

bu bebiş çok inat çıktı göstermiyor cinsiyetini oğlum da 11. haftada öğrenmiştim oysa ki....
Vitamin olarakta decavit verdi. Bazı bebekler hemen göstermiyor nazlı oluyo. Bize de büyük ihtimal erkekler dedi. Sağlıklı olsunlar İnşallah önemli olanda bu.

Kızlar benim bugün kanamam oldu ctesi crınone jeli kesmiştik koyu renk kanama oldu tuvalette prolutan depo yaptırdık bekliyoruz kızım beni üzmez inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah kızın ı sağ salim kucağına alırsın. Hem koyu renk kanama dolmuş çok korkma. Doktorum bana da olabilir içerde kanama görünüyor dedi ama hiç korkma dedi bol bol istirahat et Rabbim korusun bebeğini

Kızlar benim bugün kanamam oldu ctesi crınone jeli kesmiştik koyu renk kanama oldu tuvalette prolutan depo yaptırdık bekliyoruz kızım beni üzmez inşallah
Canım benim yaa çok geçmiş olsun, maşallah diyeyim kızına , benimde olmuştu ciddi bir kanamam öyle kahve falan değil kan kırmızı aklım çıkmıştı, yattım önce bittiğinde dr pruloton depot verdi , 7. Aya kadar kullanacaksın dedi..bebişler için dayanacağız Öznurcum..bana da kız dedi dr um..bi arkadaşımda kız bebek anneye iyi tutunur, anneyi bırakmazmış dedi..çok duygulandım..senin de kızmış..maşallah..
Dikkat et, fazla yorma kendini..doğurana kadar böyle ..napalım gelsinlerde meleklerimiz..çok geçmiş olsun tekrar

İyi geceler kızlar:KK200: Bi sorum var sizlere tüp bebek tedavisinde verilen ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Progestan iğne estrofem ve hibor kullanıyorum. Diğerleri değilde progestan iğne yüzünden oturup kalkamıyorum uyuyamıyom. Doktorunuz ne zaman ilaçları bıraktrdı size ?

İyi geceler kızlar:KK200: Bi sorum var sizlere tüp bebek tedavisinde verilen ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Progestan iğne estrofem ve hibor kullanıyorum. Diğerleri değilde progestan iğne yüzünden oturup kalkamıyorum uyuyamıyom. Doktorunuz ne zaman ilaçları bıraktrdı size ?

Estrofemi 7. haftada bıraktım sanırım ben, iğneyi de 8 ya da 9 da bırakıp jele geçtim..şu an jeli de bıraktım..hipor diye bi ilacı bilmiyorum canım onu hiç kullanmadım..

Estrofemi 7. haftada bıraktım sanırım ben, iğneyi de 8 ya da 9 da bırakıp jele geçtim..şu an jeli de bıraktım..hipor diye bi ilacı bilmiyorum canım onu hiç kullanmadım..
Tşk ederim canım cvpladığın için. Şuan kaçıncı haftadasın? Ben 7. Haftamdaym. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun bebeğim başka bişy istemem; ama iğne de benim uykularımı kaçırıyor artk

hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunur sana yavrun.çok belirti arama bazen hiç belirti olmuyor

merhaba arkadaşlar benimde cuma günü dondurulmuş transferim oldu ilkini şubatta yaptırmıştım tutmadı mayısta histeroskopi yaptırdım yaş 31 3 yıllık evliyim çok bi belirtim yok sadece göğüs uçlarım 2 gündür acaip acıyo birde sol bacağımda çekilme var
çok geçmiş olsun canım hani diyordun ya alt tarafım ağırıyor diye ondan olmuş olabilir ben oğlumda aynı sıkıntıyı yaşadım çok dikkat et sol yanına yat ayakları havada tut inşallah bişeycik olmaz annesine sıkıca tutunur kuzucuk.

hayırlı olsun erkeginiz :) önemli olan sağlıklı olması canım dediğin gibi.
Vitamin olarakta decavit verdi. Bazı bebekler hemen göstermiyor nazlı oluyo. Bize de büyük ihtimal erkekler dedi. Sağlıklı olsunlar İnşallah önemli olanda bu.

Öznur Canım gecmiş olsun, ben dün aksam sana mesaj yazdım göya ama simdi baktım görünmüyo.. Jeli bıraktıktan sonra olabiliyormuş boyle seyler hic canını sıkma.. Bugune kadar sorunsuz geldik cok sükür. Bu kızlar biraz Nazlı olcak anlaşıldı, yatıp dinlenecez.. Sakın aklını takıp keyfini kaçırma, insallah sağsalim doğacaklar

Back