- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.301
Tugcecim inan hayirli olani buymus uzulme sakin. Allahim kizina kardesini vakti gelince verecektir tabiiki.Gündüz kosturmacada anlamıyorum gece olunca içim sızlıyor
Evet canım 32. haftaya kadar devam edeceksin dedi doktorum ama kanaması olanların coraspini kesmisler canım kanaman yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsinKizlar pozitif sonucu aldiktan sonra coraspine devam ettiniz mi?
Evet canım hala devam ediyorum :) Doktor kes diyene kadar devam edeceğimKizlar pozitif sonucu aldiktan sonra coraspine devam ettiniz mi?
Evet canım 32. haftaya kadar devam edeceksin dedi doktorum ama kanaması olanların coraspini kesmisler canım kanaman yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Benimde sanki rahim agzim aciyor sızlıyor gibi değişik birşey oluyor kasik ağrım ara ara kısa süreli oluyor ablam hamile ona sordum normal bendede oluyordu ilk zamanlar dediKızlar bu aralar kasıklarımda çok sancı/ağrı var.
Özellikle sırt üstü yatarken.
Sizde de benzer bir şey oldu mu?
Ben de bugün ağrım var ara sıra ama korkuyorum doktor normal dedi ama bilmiyorum inşallah miniğim iyidirKızlar bu aralar kasıklarımda çok sancı/ağrı var.
Özellikle sırt üstü yatarken.
Sizde de benzer bir şey oldu mu?
Kizlar pozitif sonucu aldiktan sonra coraspine devam ettiniz mi?
öznur bende de ağrı vardı bugün kontrolde doktorum dedi ki bebeğin eşi önde ağır hiçbir şey kaldırma kendini zorlama dedi ıkınma kabız olma dedi zamanla yukarı çıkar dedi sende dikkat et kendine sakın iş yapma.Kizlar pozitif sonucu aldiktan sonra coraspine devam ettiniz mi?
Benimde sanki rahim agzim aciyor sızlıyor gibi değişik birşey oluyor kasik ağrım ara ara kısa süreli oluyor ablam hamile ona sordum normal bendede oluyordu ilk zamanlar dedi
Sağol canım zaten ağır iş yapmıyorum ama daha da dikkat ederim haftaya bugün benimde kontrolüm bakalım benim doktor ne diyecek sen ne guzel görmüşsün bugün bebisi sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmezdoktor kontrolum vardı bebek kıpır kıpır ama cinsiyeti sakladı göstermedi bakalım ne çıkacak :)
32. haftaya kadar devam edecekmişim bende.
öznur bende de ağrı vardı bugün kontrolde doktorum dedi ki bebeğin eşi önde ağır hiçbir şey kaldırma kendini zorlama dedi ıkınma kabız olma dedi zamanla yukarı çıkar dedi sende dikkat et kendine sakın iş yapma.
amin canım benim oğlum var birde kız olsun istiyorum ama önce sağlıklı olsun gerisi önemli değil hadi bakalım haftaya senden de güzel haberler bekliyoruz cronel jeli evdeki bitsin kes dedi doktorum ama ben 12. haftaya girdiğimde aşırı tahrişten kullanmadım yada aksattım canımı çok yakıyordu sen garantile devam et doktor ne derse o :)Sağol canım zaten ağır iş yapmıyorum ama daha da dikkat ederim haftaya bugün benimde kontrolüm bakalım benim doktor ne diyecek sen ne guzel görmüşsün bugün bebisi sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez
peki canım aynı zamanda sulandırıcı iğne de kullanıyormusun ben şimdi her ikisinide kullanıyorum iğne doğuma kadar coraspin için henüz bişey demedi doktorum bu cumartesi kontrolüm var ama hap yarın bitiyor tekrar alamam gerekiyor sanırım doktora danışmadan bırakmak iztemiyorum.Evet canım 32. haftaya kadar devam edeceksin dedi doktorum ama kanaması olanların coraspini kesmisler canım kanaman yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Evet kan sulandirici da kullanıyorum canım al mutlaka coraspini çünkü bana 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi muhtemelen sende öyle kullanırsınpeki canım aynı zamanda sulandırıcı iğne de kullanıyormusun ben şimdi her ikisinide kullanıyorum iğne doğuma kadar coraspin için henüz bişey demedi doktorum bu cumartesi kontrolüm var ama hap yarın bitiyor tekrar alamam gerekiyor sanırım doktora danışmadan bırakmak iztemiyorum.
Cevabın için teşekkür ler canım yarın yeni paketi alacağım artık içim dışım ilaç oldu zaten inşallah jeli bıraktırır.Evet kan sulandirici da kullanıyorum canım al mutlaka coraspini çünkü bana 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi muhtemelen sende öyle kullanırsın
Kızlar crinone jel kullananlar ve 12. haftasını doldurmuş olanlar doktorunuz ilacı kestimi bende onu sorayım bugün tam 12. haftaya girdik biz haftaya kontrolum o yüzden devam ediyorum ben doktor 12. Haftada kesicez demişti ama ben yinede devam etmek istiyorum ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?