- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.241
Maşallah canım çok güzel artmış iki embriyo muydukızlar bugündü test günüm 9. gün yani 112 çıktı şükürler olsun:) dün 48 çıkmıştı.
9. gün 21 çıkmıştı :)Aa ne guzel bu haber bana moral oldu:)
Hayatım hakkımızda hayırlısı.sağolun kızlar dondurulmusum var ama büyük ihtinalle merjezini değiştirmeye karar verdim.kızına sahip oldugum hastaneye geri dönücwm doktorumu cok seviyorum ama demekki ters giden bieley vae
Hayırlısı canım ya düşük derken birden arttı inşallah ikizdirGaliba ikizzzzzz
kızlar bugündü test günüm 9. gün yani 112 çıktı şükürler olsun:) dün 48 çıkmıştı.
Maşallah canım çok güzel artmış iki embriyo muydu
İkiz olurda inşallah bez değiştirmekten canın çıkar kıııııızzzzzHayırlısı canım ya düşük derken birden arttı inşallah ikizdir
Gözün aydın arkadaşım
Canım kaçıncı gün sonucu bu?evet canım çift embriyo.
Canım kaçıncı gün sonucu bu?
14. gün test sonucunda 600 den fazla ise Bhcg ikiz olma olasılığı çok yüksek bilesin
Bilimsel makaleden okudum hatta foruma da TR'ye çevirip yapıştırmıştım...
İnanıyorum canım benim çok sağol çok destek oldun bana bi senin değerin kaç kaç çıktıİkiz olurda inşallah bez değiştirmekten canın çıkar kıııııızzzzz
Çok sevindim inan
Benim ki 18. Gün değerim buCanım kaçıncı gün sonucu bu?
14. gün test sonucunda 600 den fazla ise Bhcg ikiz olma olasılığı çok yüksek bilesin
Bilimsel makaleden okudum hatta foruma da TR'ye çevirip yapıştırmıştım...
Senin vatandaşlar ikiz olabilirrrrrrr :)Benim ki 18. Gün değerim bu
Benim değerimİnanıyorum canım benim çok sağol çok destek oldun bana bi senin değerin kaç kaç çıktı
Vallahi ben doktor değilim okudum yazıdan biliyorum :)benim 9.gün sonucu (5.gün embriyosu) heralde daha erken ikiz demek için okadar yuksek değil sanki.
Benim değerim
12. gün 243
14. gün 505 çıkmıştı
başka da test yaptırmadım zaten...
İki embriyo transfer oldu teki tuttu çok şükür :)
O iyi niyetten canım benimVallahi ben doktor değilim okudum yazıdan biliyorum :)
Doktor daha iyi bilir ultrasonda görünür zaten.
Ama şunu söyleyeyim Allah biliyor ya ben ikiz istemiştim. Çok şükür tabii Allah'ın takdiri.
Ama sizler azıcık yüksek değer verince ben hep sizin de ikiz olsun istiyorum.
Sapık mıyım neyim
Vallahi içimden hep öyle geçiyor :)O iyi niyetten canım benim
Walla değer çok iyi, ister misin ikiz minnoşların büyüsün :)kızlar bugündü test günüm 9. gün yani 112 çıktı şükürler olsun:) dün 48 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?