- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.021
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin insallah bi daha ki sefere alırsın bebeğini kucağınaTakip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.
Degerin 2 ye katlamis insallah katlanarak devam eder.Kanaman olmadigi surece korkma, ilaclarini duzenli kullan sakin birakma canim. Dr.un ne diyor degerle ilgili?Kızlar ikinci testi yaptım Sonuç 40 çıktı yani ikiye katlanmış ama ben neden sevinemiyorum
İnşallah canım darısı başına doktor iyi dedi gözün aydın dediDegerin 2 ye katlamis insallah katlanarak devam eder.Kanaman olmadigi surece korkma, ilaclarini duzenli kullan sakin birakma canim. Dr.un ne diyor degerle ilgili?
Masallah canim hep boyle devam etsin insallahİnşallah canım darısı başına doktor iyi dedi gözün aydın dedi
Ben bugün bebeklerimi gördüm. 8+0 da görmüştük en son bugün 9+3 olduk. Ama bebeklerden biri 10+0 diğeri 10+1 olmuş. Kafaları kolları bacakları olmuş. Hareketlenmişler. Mucize bu.
Nub teorisinden anlayan var mı kızlarHem de nasıl bir mucizedir, minik ama tüm hayatımızı değiştirecek bi mucize..ben de gördüm bugün, biri çok hareketli, biri de keyif yapıyodu.:)))ultrason cihazı 3-4 gün ileri geri oynuyor canım, benim de öyle çıktı..
Ben en çok iş yerinde saklamak istedim ama sanırım böyle patatese dönersem anlaşılacakDoğru bende Söylemek istmiyodum eşimin annesi söyledi herkese Çnkü biliyor olur diye bende cok korkuyodum
Ayol sen çılgın mısın :)Kızlar ikinci testi yaptım sonuç 40 çıktı yani ikiye katlanmış ama ben neden sevinemiyorum
Korktuğun kişilere söyleme gerçekten nazara inanırım bnBen en çok iş yerinde saklamak istedim ama sanırım böyle patatese dönersem anlaşılacak
Göbeğin çıktı mı????Ben en çok iş yerinde saklamak istedim ama sanırım böyle patatese dönersem anlaşılacak
göbeğim çıktı ama bence kullandığım hormonlardan şiştim. Yoksa hamilelik göbeği değil kilo göbeği gibi yine de rahatsız oluyorumGöbeğin çıktı mı????
ben de aynenKorktuğun kişilere söyleme gerçekten nazara inanırım bn
İnş güzel haberlerini bekliyorum..Ailede var ama yaşamamişlar:-(
İnşallah nasip olur bakalım.haftaya cuma öğrenicez
Aynen bende onlardan biriyim...@gamze42 Canım Allah sabır versin
Hamile kalabilmek bile bir şans biliyorsun en azından hamile kalabiliyoruz bunu bilmek bile güzel
Senelerce bunu tadamayanlar var
Allah nasip eder inşallah tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın
anım Allah sabır versin.inş dondurulmuşların tutar.sebebini söyledimi doktorlar.önce sebebini öğrenip öyle mi yaptırsan acaba.tatil iyi gelir rahatlarsın tedavi öncesi..Kizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?