- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.001
Bnde çok acıkıyorum . Ama annesi bu normal Bebişin artık senden beslenmeye başlıyacak :) bol bol ye canın ne isterse . Kız ne gzl işte miden bulanmıyorsa bn ölüyodum bulantılardanKızlar ben epeydir giremedim.
Tatile gitmiştim.
Çok şükür kazasız belasız döndüm.
Ama crinone jelden kurtulamadım daha devam ediyorum.
Korkunç başım ağrıyor. Özellikle akşam 6 dan sonra.
Sürekli çılgınca midem kazınıyor ve çok acıkıyorum.
Midem bulanmıyor.
4 hafta sonra doktora gideceğim kontrolekorkuyorum inşallah her şey yolunda gider.
Teşekkürler canım :) Deneyeceğimmerhaba bizde doktora gittik bugun bebeğimiz 11+2 olmuş kalp atımı iyi dedi şimdilik iyi gidiyor bakalım ne olacak.
cerenery merak etme canım her şey yolundadır mide kazınması bende de var salatalık yiyorum iyi geliyor sende dene istersen
Çok şükür azaldı canım ama hala ara ara oluyor sanırım hiç geçmeyeceklekelenmelerin gecti mi canim
Hiç bi çaresi yok Cnm doktora sorduk çok normal dedı
:) yiyorum da kilo da almak istemiyorumBnde çok acıkıyorum . Ama annesi bu normal Bebişin artık senden beslenmeye başlıyacak :) bol bol ye canın ne isterse . Kız ne gzl işte miden bulanmıyorsa bn ölüyodum bulantılardan
Yok cnm hamilelikle alakası vücudun resmen evrim geçiriyor o yüzdrn miş sabret az kaldı bnm dogumuma 5 ay 3 hafta kaldıama ben baş ağrısı nedir bilmezdim beni çok zorluyor sanırım acıkmamla direkt ilgili...
Doğru bende Söylemek istmiyodum eşimin annesi söyledi herkese Çnkü biliyor olur diye bende cok korkuyodum:) yiyorum da kilo da almak istemiyorum
Tedavide kullandığım ilaçlar beni resmen şişirdi. Neredeyse 3 aylık hamile gibi görünüyorum çok komik durumum
E eğer kısmet olur da ulaşabilirsek o günlere 4 aydan önce de hiç kimseye söylemeyeceğim
O yüzden kilo almam çok göze batar
Saklayabildiğim kadar saklayacağım :)
Bende clexane kullanıyorum canım morarmasi kanaması çok normal senin yapma seklinle alakası yok ben hemsireyim yıllardır hastalara yapıyor olmama rağmen benim yaptığım yerlerde morariyor bide hibor biraz daha fazla morluk yapıyor hep göbekten yapma ben bazen göbekten yapıyorum bazende eşime koldan yaptırıyorum daha az morarma oluyor kanama ise kılcal damarlara denk geldiğinde oluyor oda önemli değil yani
hiç olumsuz düşünmüyorum zaten cok pozitif ve stressiziö bu defa ama cok uykum varAma olur öyle agrı belki de o tutunma belirtisi karamsar olma olumlu düşün ki onlarda olumlu olsunlar
Pihtilasmaya bakılmadi canım bende o yüzden 9 ay devam edeceksen dedi doktor ben kolonya alkol gibi şeyler sürmüyorum temizlemek için başlarda suruyordum çok yakiyordu sonra nasılsa temizim dedim ve sürmedim ve ınan yakması geçti kuru pamuk basıyorum iğneyi yaptıktan sonra hiç yakmiyor kol bacak ve göbek var ışte yapılacak yerler bende şimdilik kol ve göbekten yapıyorum ama eşim artık göbekten yapmamı istemiyor kollara bacaklara dönüşümlü yapicaz artiksagol canım ya..içimi rahatlattın..bır ara koldan yaptım sonra dedılerkı karnın şişerse gobekten yapamassın kollarını sımdıden kullanma dıye..bende tekrar gobege gectım..vurduktan sonra bır yakıyorkı sorma..aynı derıyı atesle yakmısısn gıbı..clxana yakıyormu bu sekılde...5 dk kendıme gelemıyorum(...ve 9 ay devemmı..bende pıhtılasma cıkmıstı cnm..sende cıkmısmıydı???
benim de azaldı ama gecmiyor canim aynen. Igne kullanÇok şükür azaldı canım ama hala ara ara oluyor sanırım hiç geçmeyecek
Çok şükür azaldı canım ama hala ara ara oluyor sanırım hiç geçmeyecek
Benim de geçmedi canim igne kullaniyorum hala delik deşik oldumÇok şükür azaldı canım ama hala ara ara oluyor sanırım hiç geçmeyecek
Canım benim oğlumda da öyleydim ağrıdan başımı kaldıramıyordumama ben baş ağrısı nedir bilmezdim beni çok zorluyor sanırım acıkmamla direkt ilgili...
Kızlar ikinci testi yaptım sonuç 40 çıktı yani ikiye katlanmış ama ben neden sevinemiyorum
Teşekkür ederim canım inşallah pazartesi yaptırcam bakalım hayırlısı çok şükür bu günü gördükcanım bence sevınmelısın..kımyasal gebelık olsaydı duserdı deger katlamıs ne guzel ıste..pazarda yaptırım katlarsa ıcın ıyıce rahat eder...gozun aydın
1 gun arala yaptırman daha salıklı sonuç verıyor ama sen bılırsın...gozun aydın::))Teşekkür ederim canım inşallah pazartesi yaptırcam bakalım hayırlısı çok şükür bu günü gördük
Sağol canım teşekkür ederim1 gun arala yaptırman daha salıklı sonuç verıyor ama sen bılırsın...gozun aydın::))
Hadi bakalım hayırlısı inşallahİkizi geçtik üçüz ihtimali bile var.olsun rabbim hayırlısını sağlıklısını versin razıyım
İnşallah canım.Hadi bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?