2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana. İnşallah yeni tedavinde bebeğini kucağına alırsın.

Canım çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın tez vakitte. Allah yüzünü güldürsün canım

ayy ben sadece bölünen embriyoyu transfer ettiler anlamıştımm, hariçten bi tane daha varmışş.:))) hayırlısı olsun inşallah, çok heyecanlı.:))
Yok canım ikiside teanafer oldu.bölünme devam ettiyse içeride 3 tane ler
İnşallah sorun olmaz dikkat et kendine canim
inşallah jeli yapmadım ya daha iyiyim şimdi

Sağol canım inşallah.artık beklemedeyiz doktorum progestan iğne versi bugun vajınal mantar olmusum
ayy ben sadece bölünen embriyoyu transfer ettiler anlamıştımm, hariçten bi tane daha varmışş.:))) hayırlısı olsun inşallah, çok heyecanlı.:))
Bende bölünmek üzere deyince hergün bölünüp hücre sayısı artıyo ya onu kasdetti sandım.senin aile de varmıydı ikiz.genetikte olunca bölünüyor dimi?üçüz olursa ikisi tek yumurta ikizi üçüncü tek olur dimi.ilginç olur Allah hayırlısıyla en az birini tutundursun..

Ailede var ama yaşamamişlar:-(
İnşallah nasip olur bakalım.haftaya cuma öğrenicez

nuclear anladığım kadarıyla ilk olarak kese görünüyor ne kadar sonra kalp atışlarını duyarız?
Canım 5+2 de sadece kese gördük sonra tatile gittik geldik 8+0 da ikinci muayeneye gittik normalde 7+2 de çağırmıştı ama tayil nedeniyle geç gittik. Kalp atışlarını duyduk ikisininde

N Nilayalper canımmmm çok sevindimmmm ay çok mutlu oldum yaaaa
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın kuzuyu (belki de kuzuları :) )

Kızlar ben epeydir giremedim.
Tatile gitmiştim.
Çok şükür kazasız belasız döndüm.
Ama crinone jelden kurtulamadım daha devam ediyorum.
Korkunç başım ağrıyor. Özellikle akşam 6 dan sonra.
Sürekli çılgınca midem kazınıyor ve çok acıkıyorum.
Midem bulanmıyor.
4 hafta sonra doktora gideceğim kontrole korkuyorum inşallah her şey yolunda gider.

merhaba bizde doktora gittik bugun bebeğimiz 11+2 olmuş kalp atımı iyi dedi şimdilik iyi gidiyor bakalım ne olacak.

cerenery merak etme canım her şey yolundadır mide kazınması bende de var salatalık yiyorum iyi geliyor sende dene istersen

lekelenmelerin gecti mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…