- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.981
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana. İnşallah yeni tedavinde bebeğini kucağına alırsın.Takip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.
İkizi geçtik üçüz ihtimali bile varAyy ne gzl ikiz olur belki cnm hadi inşallah :)
Canım çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın tez vakitte. Allah yüzünü güldürsün canımTakip eden arkadaşlar için yazayım bebeğimin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum malesef.Allah kimseye yaşatmasın,sizinle burda çok güzel başlamıştı herşey ama nasip değilmiş bukadarını tattık.Rabbim daha iyisini bilir.
Canim transferin hayırlı ve bol bebişli olsun inşİkizi geçtik üçüz ihtimali bile var.olsun rabbim hayırlısını sağlıklısını versin razıyım
Sağol canım inşallah.artık beklemedeyiz doktorum progestan iğne versi bugun vajınal mantar olmusumCanim transferin hayırlı ve bol bebişli olsun inş
İkizi geçtik üçüz ihtimali bile var.olsun rabbim hayırlısını sağlıklısını versin razıyım
İnşallah sorun olmaz dikkat et kendine canimSağol canım inşallah.artık beklemedeyiz doktorum progestan iğne versi bugun vajınal mantar olmusum
Yok canım ikiside teanafer oldu.bölünme devam ettiyse içeride 3 tane lerayy ben sadece bölünen embriyoyu transfer ettiler anlamıştımm, hariçten bi tane daha varmışş.:))) hayırlısı olsun inşallah, çok heyecanlı.:))
inşallah jeli yapmadım ya daha iyiyim şimdiİnşallah sorun olmaz dikkat et kendine canim
Sağol canım inşallah.artık beklemedeyiz doktorum progestan iğne versi bugun vajınal mantar olmusum
Bende bölünmek üzere deyince hergün bölünüp hücre sayısı artıyo ya onu kasdetti sandım.senin aile de varmıydı ikiz.genetikte olunca bölünüyor dimi?üçüz olursa ikisi tek yumurta ikizi üçüncü tek olur dimi.ilginç olurayy ben sadece bölünen embriyoyu transfer ettiler anlamıştımm, hariçten bi tane daha varmışş.:))) hayırlısı olsun inşallah, çok heyecanlı.:))
Ailede var ama yaşamamişlar:-(Bende bölünmek üzere deyince hergün bölünüp hücre sayısı artıyo ya onu kasdetti sandım.senin aile de varmıydı ikiz.genetikte olunca bölünüyor dimi?üçüz olursa ikisi tek yumurta ikizi üçüncü tek olur dimi.ilginç olurAllah hayırlısıyla en az birini tutundursun..
Canım 5+2 de sadece kese gördük sonra tatile gittik geldik 8+0 da ikinci muayeneye gittik normalde 7+2 de çağırmıştı ama tayil nedeniyle geç gittik. Kalp atışlarını duyduk ikisinindenuclear anladığım kadarıyla ilk olarak kese görünüyor ne kadar sonra kalp atışlarını duyarız?
Çoook başım ağrıyorYa kızlar sizdede yoğun baş agrısı varmı
lekelenmelerin gecti mi canimKızlar ben epeydir giremedim.
Tatile gitmiştim.
Çok şükür kazasız belasız döndüm.
Ama crinone jelden kurtulamadım daha devam ediyorum.
Korkunç başım ağrıyor. Özellikle akşam 6 dan sonra.
Sürekli çılgınca midem kazınıyor ve çok acıkıyorum.
Midem bulanmıyor.
4 hafta sonra doktora gideceğim kontrolekorkuyorum inşallah her şey yolunda gider.
inşallah canım kasiğimda bir ağri var ara ara inşallah hayırlısıuşa benle kalmıslardıSarisekerannesi hayırlı ve saglıklı sekilde tutunsunlar inş cnm :)
Hiç bi çaresi yok Cnm doktora sorduk çok normal dedıÇoook başım ağrıyor
Ama olur öyle agrı belki de o tutunma belirtisi karamsar olma olumlu düşün ki onlarda olumlu olsunlarinşallah canım kasiğimda bir ağri var ara ara inşallah hayırlısıuşa benle kalmıslardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?