- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.921
Canım iyi düşün iyi olsun inşallah ben de değer artmaz diye korkuyorumBazi belirtilerim var ama ilactanmi, yoksa isaretmi bilemiyorum canim.. cok korkuyorum negatif cikacak diye gerginim
Amin canim hayirlsiyla hepimize insallahİnşallah canım benim darısı başına
Dikkat et kendine yorulma canim..Allah in izniyle bisey olmaz insallahCanım iyi düşün iyi olsun inşallah ben de değer artmaz diye korkuyorum
2 oğlu var ıkısıde gözü gibi biri sag biri dol o kdr ki seviyoEşin tek oğlumu ?
Canım çok teşekkür ederim inşallah benimle kalır ananası 7.günden sonra yemeyin diyolar ben de bıraktım hala devam edeyim miN Nilayalper cnm bak boşa üzüldün gördünmü cok guzel bi haber rabbim inş sonuna kdr seninle kalmasını nasip etsin . Ananas ye bolca kivi bu ikisini çok tüket ve pek yorucu işler yapma
Ilk 3 transferim de bilmiyodum hiç yemedim bundada nerden baksan bebegım 1,5 aylık olana kdr yedim bn hem kivi hem Ananas cnm tutunmaya çok yardımcı . Öyle duyduysan ye diyemiycem cnm ama burda bi çok arkadaşımda yedi Rabb'ime Şükürler olsun hamişiz hepimiz :) elini karnına koy el müsavvir çekCanım çok teşekkür ederim inşallah benimle kalır ananası 7.günden sonra yemeyin diyolar ben de bıraktım hala devam edeyim mi
Ananas i benim de doktorum yenmeyecekler listesine koymustu o yüzden hiç yemedim canımCanım çok teşekkür ederim inşallah benimle kalır ananası 7.günden sonra yemeyin diyolar ben de bıraktım hala devam edeyim mi
Bazıları ye diyo bazıları yeme bilmiyorum 7.günden sonra yemeyin diyolar hayırlısı olsun artık ama hepinize çok çok teşekkür ederim önerileriniz ve desteğiniz içinAnanas i benim de doktorum yenmeyecekler listesine koymustu o yüzden hiç yemedim canım
Dualarım seninle cnm sende dua et inşşşş olucak bu seferKızlar bebîişerimi slmak için yola cıktım.dua edin bana
İnşallah canım.dua ediyorum ama stres yapmiyorum bu defaDualarım seninle cnm sende dua et inşşşş olucak bu sefer
Hiç bişiy yokmuş gbi davran sıradan normal mi gün diye düşünİnşallah canım.dua ediyorum ama stres yapmiyorum bu defa
Canım dualarım seninle ben transfer boyunca transfer anında da RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN okudum oku canım senin için de şimdi 100 defa okuyorum inşallah güzel geçer Allaha emanet olun meleklerinle...Kızlar bebîişerimi slmak için yola cıktım.dua edin bana
Orlando Hoşgeldin tekrardan.. Sen belindayla aynı günelerde transfer olmuştun. Allah bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle evladına kavuşursun umarım
Bende clexane kullanıyorum canım morarmasi kanaması çok normal senin yapma seklinle alakası yok ben hemsireyim yıllardır hastalara yapıyor olmama rağmen benim yaptığım yerlerde morariyor bide hibor biraz daha fazla morluk yapıyor hep göbekten yapma ben bazen göbekten yapıyorum bazende eşime koldan yaptırıyorum daha az morarma oluyor kanama ise kılcal damarlara denk geldiğinde oluyor oda önemli değil yanikızlar selam..uzun zamandır yazamadım..işe başladım.bebegımız kalp atışlarını duyduk sukur allaha..
yalnız aranızda hibor kullanan varmı.uygulamayı nasıl yapıyorsunuz acaba??*bazen morartıyorum dun kanadı..kucuk bır kan tepecıgı olustu gobegın ıcınde((
Kızlar bebîişerimi slmak için yola cıktım.dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?