2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

N Nilayalper cnm bak boşa üzüldün gördünmü cok guzel bi haber rabbim inş sonuna kdr seninle kalmasını nasip etsin . Ananas ye bolca kivi bu ikisini çok tüket ve pek yorucu işler yapma

N Nilayalper cnm bak boşa üzüldün gördünmü cok guzel bi haber rabbim inş sonuna kdr seninle kalmasını nasip etsin . Ananas ye bolca kivi bu ikisini çok tüket ve pek yorucu işler yapma
Canım çok teşekkür ederim inşallah benimle kalır ananası 7.günden sonra yemeyin diyolar ben de bıraktım hala devam edeyim mi

Canım çok teşekkür ederim inşallah benimle kalır ananası 7.günden sonra yemeyin diyolar ben de bıraktım hala devam edeyim mi
Ilk 3 transferim de bilmiyodum hiç yemedim bundada nerden baksan bebegım 1,5 aylık olana kdr yedim bn hem kivi hem Ananas cnm tutunmaya çok yardımcı . Öyle duyduysan ye diyemiycem cnm ama burda bi çok arkadaşımda yedi Rabb'ime Şükürler olsun hamişiz hepimiz :) elini karnına koy el müsavvir çek

kızlar selam..uzun zamandır yazamadım..işe başladım.bebegımız kalp atışlarını duyduk sukur allaha..

yalnız aranızda hibor kullanan varmı.uygulamayı nasıl yapıyorsunuz acaba??*bazen morartıyorum dun kanadı..kucuk bır kan tepecıgı olustu gobegın ıcınde((

Orlando Hoşgeldin tekrardan.. Sen belindayla aynı günelerde transfer olmuştun. Allah bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle evladına kavuşursun umarım

Cok sagol canim hosbulduk. Hafizana hayranim. Belinda nasil haber yok sanki.
Buarada hamileler bize bol bol dua edin lutfen:)

Bende clexane kullanıyorum canım morarmasi kanaması çok normal senin yapma seklinle alakası yok ben hemsireyim yıllardır hastalara yapıyor olmama rağmen benim yaptığım yerlerde morariyor bide hibor biraz daha fazla morluk yapıyor hep göbekten yapma ben bazen göbekten yapıyorum bazende eşime koldan yaptırıyorum daha az morarma oluyor kanama ise kılcal damarlara denk geldiğinde oluyor oda önemli değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…