2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizimda 16 haftalikken gorunmustu.
Bn boşuna gittim 12. Haftada
kıza benZeyen bişiyi yoktu ki ztn uyuyodu o adam uyandırmadı bile hatta bilemedi diyr 35 lira aldı normalde 50 lira 20. Haftada tekrar gidecem. Niye kaliteli cihaz kullanmıyorlar bn onu anlamıyorum

Öyle yapcm cnm 20. Haftada gidecegim

b
sen anlayamazsın ki.benim kıZımın ultrason kağidindada bişey belli değil

Kızlar ben iki güne kadar yolculuğa çıkacağım 10.gün olacak bişey olmaz herhalde artık doktor bişey olmaz diyo ama dün bi arkadaşla görüştük 3. 4 sene tüp bebek merkezinde çalışmış o da test gününe kadar kıpırdama dedi aklım karıştı napsam

kıpırdama derken... işe de mi gelmeyelim... ben evde bile sürekli yatmıyorum... doktorum, sen hasta değilsin, transferin olduğu günün ertesi işe gidebilirsin dedi...düşünün.

Ama sen detayli ultrasyona gittin dimi. o farkli orda gorunuyo olabilir. Dogrudur bence. Zaten cizgilere bakiliyo iki erkek uc kizmi veya tam tersimi birseydi.

Ama sen detayli ultrasyona gittin dimi. o farkli orda gorunuyo olabilir. Dogrudur bence. Zaten cizgilere bakiliyo iki erkek uc kizmi veya tam tersimi birseydi.
Normal ultrason du bebegi uyandırmadı bile erken gitmeyin abla 20. Haftayı bekleyin . 3 kız 2 erkek miş evt ama biz hiç öyle bişiy görmedik

Normal ultrason du bebegi uyandırmadı bile erken gitmeyin abla 20. Haftayı bekleyin . 3 kız 2 erkek miş evt ama biz hiç öyle bişiy görmedik
Bakalim o gunleri goreyimde insalah. Benimde cuma ilk ultrasyonum var kismetse. Normalde ayin 17 sindeydi fakat kanamam oldugu icin erkene aldilar. Bakalim ne gorecegim. Hayirlisi olur insallah.

Fitil kullanmıyomusun
Maalesef vermiyo doktorlar. boyle ilginc bir hastane.
Iki çizgi üç çizgi nasıl oluyo nereye bakılıyor bugün ult girdim biri 11+1 biri 10+4 çok şükür cinsiyet ne zaman belli olur ki
Cizgiyi doktorlar goruyo yakin cekim yapilabilirse resimdede gorunuyo. benimkinde gorunuyodu. 14. haftadan sonra kendini gosterirse gorunebilir cinsiyeti. ama bazi bebekler durus pozisyonlerina gore gostermiyebiliyo.

Nasıl bi çizgi ki boydan mı

canım tekrar geçmiş olsun ben de 6 haftalık düşük yaptım. 6 gün kadar kanamam sürdü evet ilk günü inanılmaz bir ağrım vardı doktoruma yazdım ben bu ağrıya artık katlanamayacağım diye o da majezik kullan dedi ondan sonra daha az ağrım oldu. evet sürekli için den parçalar geliyor. kanamandan sonra doktor seni kontrole cağırmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…