2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım bende de benzer bi durum yaşanıyor. yarın Dr a gidicem sorarım 12gibi çıkmış olurum. Kayısı yedim bende yemekten önce beklemedeyim:)

Kayısı ve incir ye sabah aç karnına ustune de 1 bardak su günlük düzenli yersen kabızlık sıkıntın olmaz canım duphalac içinse doktoruna danış belli bir yan etkisi yok ama doktor kontrolünde kullanılması gerek yazıyor prospektusunde

5.gun transferi degilmiydi canim, bence sali gunu test yaptirmalisin..gaz vermis gibi olmayayim ama benimde 5.gun blast dr.10.gune test verdi :))
Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa[/QUOTE]
Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun[/QUOTE]
İnşallah canım

Selamlar :) Forumun yeni üyesiyim... Beni de aranıza alın. Blastokist transferi yaptırdım. İlk mikroenjeksiyon denemem arkadaşlar. Bugün 4. günüm. Kasık ağrısı ve zaman zaman kramplar yaşıyorum. Bir de eşim biraz ateşin var diyor. Belirtilerinizi paylaşın lütfen. Heyecandan günler geçmiyor, inanın...

Canım bende de aynı sorun var hemde istisnasız. Doktor magnorm diye bi ilaç vermişti toplamadan sonra. Geçen muayenede sordum kullanabilirien demişti. İstersen ni mesaj at doktoruna

Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa
Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun[/QUOTE]
İnşallah canım[/QUOTE]

Transferinizin kaçıncı günündesiniz?

Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun
İnşallah canım[/QUOTE]

Transferinizin kaçıncı günündesiniz?[/QUOTE]
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun transferin inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 7.gündeyim geçen pazar yapıldı 5 gün kaldı inşallah pozitif çıkar benimki 3. Gün embriyosu iki tane ilk denemem senin? Durumun nedir

Canim hoşgeldin bu belirtiler kronik rahat ol dinleme kendini bu arada hamileyken benimde ateşim yüksek cikiyordu meğerse hamilelerin ateşi yüksek olurmuş inşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun...

Kizimda 16 haftalikken gorunmustu.

Canim hoşgeldin bu belirtiler kronik rahat ol dinleme kendini bu arada hamileyken benimde ateşim yüksek cikiyordu meğerse hamilelerin ateşi yüksek olurmuş inşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun...
Aaa çok ilginç bana da kim dokunsa ateşin mi var senin der. Demek hamilelikten oluyormuş.

hayırlı olsun şimdiden. inşallah bebeğine kavuşursun, güzel haberler alırsın. benim de çarşamba günü transferim yapıldı. 5.gün embriyosu.ilk denemem. doktorlar ertesi gün işe başlayabileceğimi söylediler. hasta değilsiniz, normal hayatınıza devam edin dediler. ben yine de ne olur ne olmaz 3 gün rapor aldım. evden dışarı cıkmadım ama evde de yatmadım öyle. hep hareket halindeyim. sadece yavas hareketlerle, ağır kaldırmamaya çalışıyorum. onun dısında yemek yapıyorum, sofrayı topluyorum, temizlik yapmadıma ama gezinme halim oluyor... doktor yatmana gerek yok dedi anlayacağınız. ayın 7 sinde kan testi yaptır dediler. inanın gün yaklaştıkça beklemek daha da zorlaştı mı nedir ...

inşallah canım...hepimiz olumlu sonuçlar alalım inşallah. ateş hamilelik belirtisidir, biliyorum...2 kez düşük yaşadım. yine de her hamilelikte aynı olmuyor deniyor. ben 2.sinde de yüksek ateşe maruz kalmıştım. vücut derim sıcacıktı. inşallah güzel haberler alırız. pozitif olursa buradan paylaşacağım, düşünenelere, yaşayanlara örnek olsun diye. ne zaman foruma girsem olumsuz haberler çoğunlukta...bu da demoralize ediyor bizim gibi bekleyenleri.

Benimde salı toplamam var dua istiyorum sizden ilk denemem
canım benim... yumurta toplamada anestezi veriliyor...hiç bir şey duymuyorsun...toplandıktan sonra biraz istirahat edeceksin... benim 27 taneydi, ohss oluştuğu için embriyolar dondurulmuştu. zor zamanlarını atlatmışsın. bundan sonrası öncesinden daha zahmetsiz. Allah aratmasın, tez vakitte şifanı versin.

Teşekürler ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kız sana dümdüz bişey ama doktor anlıyor 13 haftamda öğrendim ben kızımı

Kullanabilirsin ben kullanmıstım ama onun yerine kayısı ye su iç aç karnina
hosgeldin canım geçmez tabii benimde test tarıhım 14 agustos
Çarşamba tranafer
Canım, İstanbul da mı ikamet ediyordun sen.? Perinatolog için randevuyu nerden aldın diye soracaktım.
memorial şişli de cihangir yılanlıoğlu öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…