- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.801
Canım bende de benzer bi durum yaşanıyor. yarın Dr a gidicem sorarım 12gibi çıkmış olurum. Kayısı yedim bende yemekten önce beklemedeyim:)Kızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
Kayısı ve incir ye sabah aç karnına ustune de 1 bardak su günlük düzenli yersen kabızlık sıkıntın olmaz canım duphalac içinse doktoruna danış belli bir yan etkisi yok ama doktor kontrolünde kullanılması gerek yazıyor prospektusundeKızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa[/QUOTE]5.gun transferi degilmiydi canim, bence sali gunu test yaptirmalisin..gaz vermis gibi olmayayim ama benimde 5.gun blast dr.10.gune test verdi :))
Canım bende de aynı sorun var hemde istisnasız. Doktor magnorm diye bi ilaç vermişti toplamadan sonra. Geçen muayenede sordum kullanabilirien demişti. İstersen ni mesaj at doktorunaKızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun[/QUOTE]Yok canım 3.Gün embriyoları bi de bütün adet belirtileri var sivilce hariç karnım ağrıyor göğüslerim şişti ve ağrıyor bilmiyorum yaaa
Iyiyim bende çok şükür.. Benimde ayın 20sinde perinatolog randevum var, 13.hafta olucak heralde ozaman belli olur benimde
Istanbuldayım canım. Recep has tan randevu aldımCanım, İstanbul da mı ikamet ediyordun sen.? Perinatolog için randevuyu nerden aldın diye soracaktım.
İnşallah canım[/QUOTE]Takilma bu belirtilere canim ilaclar yapiyor bunlari.. ha gayret az kaldi insallah guzel olacak sonucun
Canim hoşgeldin bu belirtiler kronik rahat ol dinleme kendini bu arada hamileyken benimde ateşim yüksek cikiyordu meğerse hamilelerin ateşi yüksek olurmuş inşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun...Selamlar :) Forumun yeni üyesiyim... Beni de aranıza alın. Blastokist transferi yaptırdım. İlk mikroenjeksiyon denemem arkadaşlar. Bugün 4. günüm. Kasık ağrısı ve zaman zaman kramplar yaşıyorum. Bir de eşim biraz ateşin var diyor. Belirtilerinizi paylaşın lütfen. Heyecandan günler geçmiyor, inanın...
Kizimda 16 haftalikken gorunmustu.H Heveslebekleyen @happy-happy kızlar gitmeyin en az 20 haftayı bekleyin çnkü bilmiyo doktorlar dümdüz gözüküyo onuda kız diyolar bz 12. Haftada boşa gittik diye düşünüyoruz çnkü ultrason resminde hiç belli eden bişiy yok . Bebegin daha cinsel organları 13. Haftada başlayıp büyüyormuş biz boşuna gittik siz bekleyin . Bn tekrar 20. Haftada gidecegim çnkü resim de bile hiç bişi yok
Aaa çok ilginç bana da kim dokunsa ateşin mi var senin der. Demek hamilelikten oluyormuş.Canim hoşgeldin bu belirtiler kronik rahat ol dinleme kendini bu arada hamileyken benimde ateşim yüksek cikiyordu meğerse hamilelerin ateşi yüksek olurmuş inşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun...
Canim hoşgeldin bu belirtiler kronik rahat ol dinleme kendini bu arada hamileyken benimde ateşim yüksek cikiyordu meğerse hamilelerin ateşi yüksek olurmuş inşallah olumlu sonuç alırsın canım hayırlı olsun...
canım benim... yumurta toplamada anestezi veriliyor...hiç bir şey duymuyorsun...toplandıktan sonra biraz istirahat edeceksin... benim 27 taneydi, ohss oluştuğu için embriyolar dondurulmuştu. zor zamanlarını atlatmışsın. bundan sonrası öncesinden daha zahmetsiz. Allah aratmasın, tez vakitte şifanı versin.Benimde salı toplamam var dua istiyorum sizden ilk denemem
Teşekürler ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsüncanım benim... yumurta toplamada anestezi veriliyor...hiç bir şey duymuyorsun...toplandıktan sonra biraz istirahat edeceksin... benim 27 taneydi, ohss oluştuğu için embriyolar dondurulmuştu. zor zamanlarını atlatmışsın. bundan sonrası öncesinden daha zahmetsiz. Allah aratmasın, tez vakitte şifanı versin.
kız sana dümdüz bişey ama doktor anlıyor 13 haftamda öğrendim ben kızımıH Heveslebekleyen @happy-happy kızlar gitmeyin en az 20 haftayı bekleyin çnkü bilmiyo doktorlar dümdüz gözüküyo onuda kız diyolar bz 12. Haftada boşa gittik diye düşünüyoruz çnkü ultrason resminde hiç belli eden bişiy yok . Bebegin daha cinsel organları 13. Haftada başlayıp büyüyormuş biz boşuna gittik siz bekleyin . Bn tekrar 20. Haftada gidecegim çnkü resim de bile hiç bişi yok
Kullanabilirsin ben kullanmıstım ama onun yerine kayısı ye su iç aç karninaKızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
hosgeldin canım geçmez tabii benimde test tarıhım 14 agustosSelamlar :) Forumun yeni üyesiyim... Beni de aranıza alın. Blastokist transferi yaptırdım. İlk mikroenjeksiyon denemem arkadaşlar. Bugün 4. günüm. Kasık ağrısı ve zaman zaman kramplar yaşıyorum. Bir de eşim biraz ateşin var diyor. Belirtilerinizi paylaşın lütfen. Heyecandan günler geçmiyor, inanın...
memorial şişli de cihangir yılanlıoğlu öneririmCanım, İstanbul da mı ikamet ediyordun sen.? Perinatolog için randevuyu nerden aldın diye soracaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?