- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.761
Aybala ne zaman basliyacan tedaviye? Senin dondurulmus varmiydi. Bende hamile kaldigimdan bu yana lekelenmelerin var o yuzden sadece yatiyorum evde. Cumaya ultrasyonum var bakalim ne gorecem.Yaş kaç canım?
Aybala ne zaman basliyacan tedaviye? Senin dondurulmus varmiydi. Bende hamile kaldigimdan bu yana lekelenmelerin var o yuzden sadece yatiyorum evde. Cumaya ultrasyonum var bakalim ne gorecem.
Adet sancisi normal bendede olmustu ara ara herkezdede oluyo. Miden ilaclardan olabilir doktoruna soyle muhakkak bir care bulur.Kızlar midem ağrıyor iki gündür ilaçlardan mıdır nedir kıvranıyorum bugün bi de adet sancısı gibi ağrım başladı niye böyle oluyor?
Cok sukur. Insallah hersey gonlune gore olacak. Dualarim seninle.Pazartesi opum var canım,son aşamadayım artık,hayırlısıyla Rabbim nasib eder işallah.
Cok sukur. Insallah hersey gonlune gore olacak. Dualarim seninle.
Hanigi ilaclari kullaniuorsun canim? Wcden sonra ufak capli adet agrisi oluyor bendede. Ama kisa suruyor senin uzun mu?Kızlar midem ağrıyor iki gündür ilaçlardan mıdır nedir kıvranıyorum bugün bi de adet sancısı gibi ağrım başladı niye böyle oluyor?
Benim 5 yumurta toplandi. 4 tanesi dollendi ikisi transver oldu ikisi donduruldu. Belki negatifden hemen beklemeden yaptinya ondan olabilir. Ben bir ay ara vermek gerekiyo saniyodum.Dualarını eksik etme canım.GEçen sefer 14. gün toplanmıştı,bu sefer yumurtalar yavaş gelişti 16. gün opu olacak.SEnin kaç yumurta vardı? kaçı döllendi?
Hayirli olsun canim, masallah cinsiyetide ogrendin ne guzel kiz olacak :) kaynanani bosver Allah akil fikir versin ona hicbir sekilde bunu soylemeye hakki yokken hele birde ne zorluklarla tedaviyle kavustugun bebegin icin bunlari soylemesi...Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Folicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diyeHanigi ilaclari kullaniuorsun canim? Wcden sonra ufak capli adet agrisi oluyor bendede. Ama kisa suruyor senin uzun mu?
Ben yanlis hatirliyorum o zaman 40 yas ustu topikte gecen ay beraber gun beklemedikmi?Canım benim negatif 8 ay önceydi.Hemen yapmadım.Anca toparlandım zaten.
Doktoruma ulaşamadım merkez de kapalı birazdan tekrar arayacağım bakalım inşallah bi sorun yokturAdet sancisi normal bendede olmustu ara ara herkezdede oluyo. Miden ilaclardan olabilir doktoruna soyle muhakkak bir care bulur.
Ben yanlis hatirliyorum o zaman 40 yas ustu topikte gecen ay beraber gun beklemedikmi?
Ben yanlis hatirliyorum o zaman 40 yas ustu topikte gecen ay beraber gun beklemedikmi?
Sorun yoktur midenin agrisi farkli birsey gebelikle alakasi yoktur. Daha once boyle bir sikayetin yoksa kesin ilaclardandir.Doktoruma ulaşamadım merkez de kapalı birazdan tekrar arayacağım bakalım inşallah bi sorun yoktur
Yok ben arada hic ilac kullanmadim. Ben hollandadayim burda pek ilac vermezler.Bu arada opudan transfere kadar prednol kullandırdı mı dr un.
Senle konusmustuk gerci demekki tedaviye basliyacagini soylemistin o zaman.O topiğe takılıyorum ama başkasını hatırlıyorsun sanırım.Benim dr um 3 aydan önce kesinlikle yapmaz zaten,maddi manevi ancak toparlandım 8 ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?