2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Saka gibi kadin. Ne denirki boylesine

Özge canım, Allah sabırlar versin sana, kayınvalideni de ıslah etsin inşallah..Onu görme canım, duyma, yokmuş gibi davran..bebeğini düşün, sağ salim doğsun inşallah, onunla vakit geçirirsin ne güzel..üzme kendini..

Ztn öyle yapıyorum cünkü Çıldırmış durumda .

Canım bir iki gündür girememiştim foruma. Şimdi okudum. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki tedavinde Allah kucağını çifter çifter doldursun, yüzünü güldürsün

Canim sen transfer olduğun günü sayma bugün 7.gun yarın 8 gün oluyo bence senin değerlerin yüksek çıkacak olmasi gerektiği gibi olcak inşallah

8 tüp bebek denemesi mi hay maşallah ben 3. Denemeye güç bulamazken sen bana yine cesaret oldun valla çok fazla ara vermeden gidecem 8 denemeyi hangi şehirler ve hastanelerde yaptırdıN??

Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Ayyyy maşallah çok sevindim prenses annesi olacaksın inşallah hem cinsiyeti falan önemli değil sağlıklı olsun yeter kaynananı da takma ama üstüne çok geliyorsa cevabını ver zor bir sürecin aradından gelen mücizenin cinsiyetinin ne önemi var kaldı ki normal yolla olsa bile yok...

Kızlar Ankaradaki doktorla telefonla gorustugumde perde tedavisinden bahsetti neye dayanarak söyledi bunu bilmiyorum... acibademde histeroskopi yapılmıştı bana doktor temiz hiç bişey yok iki çizik attım embriyo yerleştirme yerlerini işaretledim dedi ( gerçi o embriyolar da tutunamamisti bile ) var mı aranızda perde tedavisi yaptıran merak ettim gece gece aklıma geldi

8 tüp bebek denemesi mi hay maşallah ben 3. Denemeye güç bulamazken sen bana yine cesaret oldun valla çok fazla ara vermeden gidecem 8 denemeyi hangi şehirler ve hastanelerde yaptırdıN??
4 deneme istanbul eurofertil 1 tane istanbul bahceci umut tup bebek son 3 denemede eskişehir acıbadem canım

Revan Rabbim meleğime uzun ömür versin yok kimseyi takmıyorum pek ztn cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…