2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kanamam tekrar başladı daha yoğun hemde kendi doktorumuz baktı kanama alanını gösterdi daha bikaçgun sürer dedi.bebegime bi zararı yokmuş şimdilik kanamanin pır pır atiyodu kalbi.her kanama olduğunda ağlama krizi tutuyo çok üzüyorum bebeğimi ama çok korkuyorum onu kaybetcem diye.Allah herkesin bebeğini korusun bagişlasin bize

Canim benim 5 haftalikti ama adet kanamasi gibi bir kanama ile gitti. Kurtaj da olmadim.

Cok erken test yapmissin. Kan mi idrar mi? İdrarsa guvenme ben hamileyken yaptim negatif cikti :)

Umidini kesme hicbirzaman. bebegn bir gun sana gelecek. Ikinci deneme neki kacinci denemelerde pozitif sonuca ulasan var.

Bna göre çok güzel tabiki :) ama kayınvalidem susmuyo sabah beri
Senin bi kaynana hiç allahtan Korkmaz mi ya... yüz verme alttan alma yapıştır lafları gitsin bizi ne saniyolar bunlar olduğuna şükür etsin allah hayirlisini versin desin dengesiz... sevmezsin o zaman de sende çok şükür ki ölüm var yoksa bu cahillerle hep birlikte kalacaz yani... takip etmiştim ben senin kaynananla olan muhabbeti sinir oluyodum zaten..

Uzme kendini. Nekadar oluyosun fazlami? Bendede ozellikle aksamlari yemekten sonra biraz daha fazla oluyo. Petimde hep kahve leke oluyo asil pihtili kan hep tuvalet kagidina geliyo. Ne cogaliyo ne azaliyo hep boyle devam ediyo. Ben yatiyorum devamli. gerci bizim doktorlar yatin demiyo ama ben yatiyorum. Senin doktorun yatman gerekli dedimi?

Sana inanamiyorum daha 8 gün çıkan sonuç negatif tamam bitti diyosun çok erken daha bunu söylemen ve test için de çok erken 12. Günü bekle kendini yıpratma 8.gün nasıl bi hormon artışı bekledin bilmiyorum ama 9.gün basliyo yükselmeye 12.gün bile hormon değeri düşük çıkıp 14.gGün istenilen seviyeye gelenler var vücut yapısıyla alakalı sabırlı ol kafanı boşalt ve bekle

Canim cok gecmis olsun cok guzel umutlarla basliyoruz ama sonu ayni bitmiyor malesef elden bisey gelmiyor verende Allah alanda ...nasipte yokmus, zamani degilmis dmekten baska soz yok. Insallah en guzel zamanda nice hayirli saglikli evlatlarla dolsun kucagin canim benim

Bende senin gibi korkuyordum ama sonra bana üzme kendini gebeliğin en büyük düşmanı üzüntü ve stres dediler olacağı varsa olacak diye oluruna bıraktım rahatla biraz ağlama 9 ay kanaması olanlar da varmış o yüzden dua et nasibinde varsa olur zaten inşallah hersey yoluna girer..

Hep allaha sığındım ondan gelene razıyım bizim için en iyisini o bilir nasibim değilmiş hayırlısı olsun Allah hepimizin gonlumuzden gecenin hayırlısını nasip etsin canım çok sagol

Cok erken test yapmissin. Kan mi idrar mi? İdrarsa guvenme ben hamileyken yaptim negatif cikti :)

Umidini kesme hicbirzaman. bebegn bir gun sana gelecek. Ikinci deneme neki kacinci denemelerde pozitif sonuca ulasan var.

Desteginiz icin tesekkur ederim kizlar. Evet haklisiniz cok erken yaptim. Daha gecen hafta cumartesiydi transferim. Ne bilim esim kanda baktiralim dedi bende baktirdim. 2.48 gbi bi deger cikti. Uzuluyorum ama bi yandanda belki diorum. Tekrardan desteginiz icin cok cok coo..k sagolun.

Canım ben 2 aşılama 8 tüp bebek denemesi sonucu gebe kaldım çok şükür ve hiç ümitsizliğe düşmedim hep daha sıkı sarildim bir sonraki tedaviye sende öyle olmalısın zor ama topla kendini hem daha 8. gününmus hiçbir şey belli değil boşuna şimdiden üzme kendini

İnşallah.transferlerimiz ardı ardinaydi bisey oldu bize hep.nasipte varsa olcak hayırlısı neyse o olsun

8.gün çok erken .. Ümitsizliğe düşmek için lütfen 12. Günü bekle ve 12. Gün kanda baktır, senin gibi 8. Gün yaptırıp sonuç alamayıp 12 .gün süprizle karşılaşan olmuştur formlarda var , lütfen sakin ol ..inşallah bebişin seninle...

Ewet istirahat et dedi suyumu bile eşim veriyo.adet kanaması gibi benim adet oluyorum resmen.pıhtı yok dümdüz kan gece uyuyunca daha çok oluyo.Allaha emanetiz

Kız var ya gidelim bile demedim bizle geldi neyse doktor hollandaca %80 kuz bulgularına rastladım dedi bunu bi görsen bi bagırdı yolda gelirken başladı susmuyo eşimde bnm çocugum olmaya bilirdi dedi olmasın kız olmaktansa ölsün diyo bnde konuşunca sus seni asa atarım dedi psikoloji iyice gitmiş gercekten .tövbe Tövbe ama böyle kişiler hepimizi gömer kendi yaşar bunlara bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…