- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.701
Benim bebeğim 8 haftalıkken düşük yaptım yaptım. Düştükten sonra üç dört gün yoğun kanamam devam etti ve parça geliyordu et gibi Ped falan tutmuyordu kanı sonra azaldı toplam 15 gün sürdü unutma sen şuan lohusasın. Ben evde düşürdüm doktora gittim istersen kürtaj yapalım ama ben kürtaj önermem zaten normal yolla düşürkürtajla rahme zarar vermeyelim dedi kürtaj istemedim ben de bikaç gün ağrın da olur kanaman da dikkat et kendine canım tekrar geçmiş olsunsize soracağım son bi sorum daha var :) daha önce düşük yapan kızlar kanamaniz kaç gün sürdü ?? Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo bana yaben kürtaj da olmadım biri kürtaj yapsak olur ama yapmayam diyo diğeri endometrium 5.5 gerek yok diyo anlamadım.... hatta ertesi gün minik bi et parçası geldi sinir oldum Dr aradım kalan son parcadir dedi
Kendimle ilgili son soru canım... burdayım gitmem bi yere dediğin gibi gerçekten iyi geliyo bana da burası.. artık size destek ve dualarla yaninizdayim :)Endomereium düşük yani düşük yapmişsindir zaten cok minnıktı daha kürtaj demesi ilğinç geldi diğer dokorun.ayrıca niye son soru?ben ocak ayından beri deniyorum h gitmedim eğer tedavi düşünüyorsan tekrar acayıp moral oluyor.ben kal derim daha cabuk unutursun.burası olmasa ben kafayı yerdim
Insallah ablacim siz bebeklerinizin için çok gazı var dişi çıktı adım attı derken bende çok tekmeliyo midem bulaniyo sizin nasıl geçmişti diye diye sorarım burda :)) ben baya bi ara vercem çünkü p.tesi de işime baslayacam allah hepimizin yardımcısı olsunKürtaj i onermiyorlar canım benim bildigim zaten dediğin gibi endometriyum incelmiş gerek yok gibi rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah seni bebeğine hemde çifter çifter gelsin bebislerin
Ben hastanede düşürdüm biliyosun sabaha kadar çektiğim sancidan ölüyorum dedim hatta bi ara içim geçmiş hemşire bayıldı herhalde dedik ama baktık uyuyodun dedi iki büyük ceviz kadar parça geldi sonra ertesi gün de ufak bi et parçası geldi bi daha da gelmedi sancim da ara ara oluyo ama dakikalık bazende saniyelik sürüyor 5 gün oldu inşallah bu kanama da sorunsuz biter de derin bi nefes alırım artikBenim bebeğim 8 haftalıkken düşük yaptım yaptım. Düştükten sonra üç dört gün yoğun kanamam devam etti ve parça geliyordu et gibi Ped falan tutmuyordu kanı sonra azaldı toplam 15 gün sürdü unutma sen şuan lohusasın. Ben evde düşürdüm doktora gittim istersen kürtaj yapalım ama ben kürtaj önermem zaten normal yolla düşürkürtajla rahme zarar vermeyelim dedi kürtaj istemedim ben de bikaç gün ağrın da olur kanaman da dikkat et kendine canım tekrar geçmiş olsun
İnşallah biter canım sen de biraz rahatlarsın zor bir durum biliyorum benim doktorum düşüğün sancısı doğumdan zor demişti ben 8 saat sancı çektim gece doktora gittim yatış falan vermedi hap verdi yolladı sabaha karşı da düşürdüm bebeğimi bunlar bizim sınavımız canım tek yapmamız gereken Allah'a bol bol dua edelim elbette çektiklerimizin karşılığı vardır o herşeyin en iyisini hayırlısını bilir bazen şükrediyorum ki böyle sınanıyoruz Allah sevdiği kullarını sınarmış inşallah biz de sevdiği kullarındanızdır.Ben hastanede düşürdüm biliyosun sabaha kadar çektiğim sancidan ölüyorum dedim hatta bi ara içim geçmiş hemşire bayıldı herhalde dedik ama baktık uyuyodun dedi iki büyük ceviz kadar parça geldi sonra ertesi gün de ufak bi et parçası geldi bi daha da gelmedi sancim da ara ara oluyo ama dakikalık bazende saniyelik sürüyor 5 gün oldu inşallah bu kanama da sorunsuz biter de derin bi nefes alırım artik
Ahh hemde ne zordur canım ya inşallah doğum sancısı da cekeriz de o zaman tam anlarız. . ellerim uyuştu 3 saatte anca kendine geldi.. dediğin gibi tevekkülü elden bırakmamak lazım bebeğim Düştükten sonra çok ağladım hemşire gelip teselli verdi benim ona verdiğim cevap ben şimdi Ağlıyorum ama emin ol kendime gelince hergün allaha şükür edicem dedim afferim kızım sana biz neleri görüyoruz burda dediİnşallah biter canım sen de biraz rahatlarsın zor bir durum biliyorum benim doktorum düşüğün sancısı doğumdan zor demişti ben 8 saat sancı çektim gece doktora gittim yatış falan vermedi hap verdi yolladı sabaha karşı da düşürdüm bebeğimi bunlar bizim sınavımız canım tek yapmamız gereken Allah'a bol bol dua edelim elbette çektiklerimizin karşılığı vardır o herşeyin en iyisini hayırlısını bilir bazen şükrediyorum ki böyle sınanıyoruz Allah sevdiği kullarını sınarmış inşallah biz de sevdiği kullarındanızdır.
Ne mutlu sana :)) toparlarsın en kısa zamanda inşallahAhh hemde ne zordur canım ya inşallah doğum sancısı da cekeriz de o zaman tam anlarız. . ellerim uyuştu 3 saatte anca kendine geldi.. dediğin gibi tevekkülü elden bırakmamak lazım bebeğim Düştükten sonra çok ağladım hemşire gelip teselli verdi benim ona verdiğim cevap ben şimdi Ağlıyorum ama emin ol kendime gelince hergün allaha şükür edicem dedim afferim kızım sana biz neleri görüyoruz burda dedi
Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Kız berekettir derler gözün aydın Canım allah kucağına almak nasip etsin InşallahKızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
ay ne güzel ilk çocuğun kız olması hayırlı evlat olsun inşallahKızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
Oyyyy prenses geliyor hoşgeliyor. Senin ikiz değil miydi özgeKızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugun %80 kız dedi bn cok sevindim :)
İşte böyle.gitme canım.bak ben negatif aldim mayısta telefonun ekranında sonuc baka baka ağladım binlerce şükür allah inşallah ömür boyu beraber olmamızı kımet eder.kızım uyandi anne neden ağlıyoraun ben cok üzülürüm ama dedi o günden aınra hiç ağlamadım.şimdi diyceksin bir evladın var şükret.binlercw şükür ama o duyguyu yasadiğin için dahada bir fena oluyorsun.kızımda negatif alsam bu kadae üzülmezdim herhalde.kızımdan aonrada duam hep allahım ilk önce evlat hasretiyle yananlara nasip et cok şükğr evladım var onuda bana bağişla oldu.hepimize rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinKendimle ilgili son soru canım... burdayım gitmem bi yere dediğin gibi gerçekten iyi geliyo bana da burası.. artık size destek ve dualarla yaninizdayim :)
Saol cnm inş evt :)aaa ne güzel canımm, kız annesi olucan desene.:) Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Saol cnm inş hayırlı şekilde . Rabbim tez zamanda sana versinn kalbindekiniKız berekettir derler gözün aydın Canım allah kucağına almak nasip etsin Inşallah
Bna göre çok güzel tabiki :) ama kayınvalidem susmuyo sabah beriay ne güzel ilk çocuğun kız olması hayırlı evlat olsun inşallah
Yok Cnm tekti :) ayy böule Minicik elleri Ayakları var Allah'ımın bi mücizesi :)Oyyyy prenses geliyor hoşgeliyor. Senin ikiz değil miydi özge
Merhaba kizlar. Bugun transeferimin 8. Gunuydu ne yazikki negatif. Esim ve kardesimin israri uzerine testi erken yaptirdim. 2. Denememde husranla sonuclandi. Artik inancimda kalmadi. Butun yontemler denendi hersey yapildi. Tedavi oncesi histeroskopi bile yapildi yine olmadi yine olmadi. Umarim sizler bebislerinizleri saglikla kucaginiza alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?