2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kahve lekelenmeler yaşayan var mı hala aranızda? Az da olsa oluyor sinir bozucu ya ne zaman bitecek bu durum off (

Benimki kesildi cok sukur evvelsi geceden beri olmadı.progestan iğneyi her gün oluyodum gün aşırıya indirmişti doktor kanamadan sonra tekrar hergun yapti.iğneyi azaltinca oldu diye düşünüyoruz.inşallah sizinde geçer çok iyi istirahat edin kanama olduğundan beri uzaniyorum ben hep bikaçgun daha da kalkmicam suyumu bile eşim veriyo.Allah yardımcımız olsun

Allah sabır versin en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlarsiniz inşallah daha vakti var demekki.çok geçmiş olsun

19 gündür var canim bende de.19 tane igne vuruldum yatiyorum dinleniyorum ama kesildi derken yine geliyor.her akintida koşup bakiyorum ne renk diye.tuvalete gitmekten korkuyorum artik.senin kac gundur var canim

8 gündür az ama sinir bozucu Dr a da gitmiyorum 11. Hafta gel dedi , yatınca olmuyor kalkıp yemek yesem wc ye gitsem oluyor akıntı da değil başka bişey ama yeter yaa artık , önceden dış gebeliğim vardı onda önce haftalarca leke sonra kanamayla düşmüştü, şimdi önce kanama oldu o yüzden korkmuyorum , iğne vurulmadım ben be yapayım yatıcam mecbur .. Senin ki nasıl oldu Dr un ne dedi??

Bana acilde Dr düşük tehdidi yat Dinlen dedi , kanama durdu ama bu lekeler psikolojini bozuyor , ilk 3 ay sıkalım dişimizi , : ay çok önemliymiş , dr a gidip bu konuda bilgilenen olursa yazsın lütfen benim 2 haftam var

canım seni çok iyi anlıyorum... Aynı şeyleri ben de yaşadım ve hala atlatmaya çalışıyorum. Diyecek fazla birşey yok.. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. 9 temmuzda hiçbirşey yokken hiçbir belirti yokken birden çooook fazla anormal bir şekilde kanamam başladı. bilmiyorum etkisi varmıdır ama o gün işyerinde biraz telaşımız vardı ama heryere asansörle gittim ... hemen doktorumu aradım jeldendir dediler ben de kanamamın çok olduğunu söyledim hatta bir ara tuvalette kanamanın nereden geldiği hakkında bir bocaladım çünkü iki gündür makatımdan da tuvalet sonrası kan gelmeye başlamıştı. neyse doktora gittim hemen beni muayeneye aldı gerçekten kanaman çok fazla dedi heryeri kan yapmıstım ben hastaneye giderken bebeğim gitti diye o moral bozukluğu ile gittim çünkü kanamam anormaldi. doktor keseye baktı ilk defa o zaman keseyi ve bebişimi gördüm (Esasında ertesi gün dü randevum) doktor bebeişin normal kese de bir kanama yok deyin ce ben şok olmuştum ve çok sevimdim. Evde istirahat için bana rapor verdi ve kanamam dursun diye iğne verdi 5 adet. evde dinlendim ve çok aza hareket ettim ve kanamam afedersin de hep pelte pelte gelmişti. ama kanamam bir iki güne geçmişti. 14 temuuzda doktora güle oynaya gittik doktor iyi haberlerim yok bebebk gelişmemiş onun için kanamam olacak ve düşüreceksin dedi. çarşamba günü de doktora gittim yumurtalıkların normal en azından hamile kalabildiğini gördük bu iyi birşey dedi 3 ay sonra gelin dedi...
canım çok zor bir süreç biliyorum ve seni çok ama çok iyi anliyorum. Moralini iyi tut demeyi çok istiyorum ama yapılamadığını kendimden biliyorum hatta şu anda sana yazı yyazarken bile ağlıyorum. en kısa zaman da kendini toparla canım herşeyin en hayırlısı ne ise öyle olsun hakkımızda .
Kaç yaşındasın ilk denemen miydi? bir de anlayamadım bebeğimi ped de gördüm demişsin ya ben öyle birşey görmedim.. yani ben de çok fazla parcalar geldiği için mi acaba zaten benim ki de 6 haftalıktı.(kan pıhtısı)
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..

canım çok iyi dinlen ve pozitif düşün.. iğnelernden kaç tane oldun

Canim ilk önce bi odak bulunamadi sali gunu yine gittim dra cift transferdi benim.birisi tuttu diğeri de bos gebelik olmuş kuculmus bir kese daha gördü dr.kanama ondan olabilir dedi. Her neden oluyorsa olsun bu bir düşük tehtididir dunyanin her yerinde tedavisi yatmaktir dedi.crinone jel kullaniyordum igneye gectik iste 19 tane delik var popomun üstüne yatamiyorum.cok cok azaldi ama kahverrngi rengi gormeyene kadar igne olacan anne olmak kolay degil dedi

Canimm Ucurtma avcisi 86 demekki boylesi sen ve bebegin icin daha iyiymis insallah hemen toparlar ve en kisa zamanda kavusursun bebegine. Diger kanamasi olan arkadaslarimin da bi an once duzelip rahat agrisiz kanamasiz bi hamilelik gecirmesini dilirorum. Bana gelince benim ilk gebeligimdede hic kanamam fln yoktu kalbinin durdugunu muaynede ogrendim o yuzden suanda da hep o korku var icimde. 9 ay da bitmicek heralde. Hepimiz bebeklerimize hayirlisiyla saglikli bi sekilde kavusuruz insallah..

inşallah sağlıkla kucağına alırsın ...

Ah canım mahvettin beni allah yüzümüze gülecek sadece sabır... benim dondurulmuş embriyom da kalmadı malesef şimdi en başa dönecez ama su an bende o güç de yok o piskoloji de yok malesef... yaşım 27 kocam 34 yaşında... o zaman senin kese parcalanarak düşmüş canım benim.. benden hatta 2 tane büyük parça geldi bana ikiz miydi diye sordu hemşireler Hayır dedim şaşırdılar patoloji en doğru cevabı verecek... baş parmağım kadar büyüklüğü bir et parçası ve damarli damarliydi içinde can da olmasa o benim bebegimdi yani...

kızlar günaydın bugn ikili testin sonucunu ögrenicem nolur bize dua edın Allah rızası için bi sorun bi problem olmasın
Özge maşallah gebeliğin güzel gidiyo allah bozmasin kardeşim de....... burda size yaşadıklarımı anlattım o kadar zaman geçirdik insan bi geçmiş olsun nasıl demekki? ??? Üstüne bide kendine dua ister allahtan diler allah kalbine göre versin kardeş....

Insallah siz burda bebeklerinizi büyütürken ben size ay midem bulaniyo ay başım dönüyor normal mi diye yazar dururum :))canım benim hep destek oldun allah bebeğini sana bagislasin. ..

Insallah siz burda bebeklerinizi büyütürken ben size ay midem bulaniyo ay başım dönüyor normal mi diye yazar dururum :))canım benim hep destek oldun allah bebeğini sana bagislasin. ..
Canım çok üzüldüm. Yaşadıkların hiç kolay değil. Allah bir daha yaşatmasın. En kısa zamanda güzel haberlerinin geleceğine eminim. Yaşın genç, Dirayetlisin. Dualarımız senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…