• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bak bunu ogrendigim iyi oldu. Ben o camasirlari turkiyeden gelen birine ismarlatacaktim. Burda carsida hic gormedim cunku. Bakacam simdi yattigim yerden internetten.:KK54:
Hmn bitti ztn indirimdekiler bnde alamadım ama fiyatı düşmemiş olan var 2 li magzada yok ondan bn ondan aldım tabsiye ederim türkiyede böyle yokmuş abla kaçırma

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
Gunaydin kizlar. Turkiyedekiler gune guzel sicak hava ile merhaba diyo ne guzel. Burda ise yagmurlu soguk bir hava pattaniyenin altinda oturuyorum su an. Eeee nasil gidiyo hamilelikler. Cok sukur herkez artik iyi bahsediyo. oz-ge-mavi oz-ge-mavi kendine yeni cicilerin almanin vakti geldi.:KK48: ne guzel. @Ucurtma avcisi 86 nasilsin? Son durum nasil hafifledimi kanamalarin. cerenery cerenery gorunmuyosun pek. Lekelenmeler ne durumda. Bendede hala var lekelenme. Sabah hastaneyi aradim anlattim durumu. Bana progesteron ilaci verin dedim burda boyle sorla isteyen ilaci. Butun hastaneler 12 hafta veriyo siz neden 12 gun veriyosunuz ben 42 yasindayim bana gerekli falan dedim. Bakalim doktorla konusup beni ariyacakmis oglen. Pek umidim yok ama. Hic kimildamadan korkuyla yatiyorum kanama olacam diye. Insallah yasatmaz allahim.
Canimmm sorma
Lekelenme yaninda jelin dokuntusu beni mahvetti
İki gunde bir bir avuc dolusu pis garip bir dokuntu geliyor benden :( cogunlukla kahverengi

6+2 yim arkadaşlar.bugün kıpkırmızı kanamam oldu kendi doktorumuz uzak olduğundan acil olunca hemen başka bi doktora gittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Kalbini duymamistik daha onuda duyduk.yat dinlen iyice dedi.ama ilaçlardan ikisini almayı bırak dedi(coraspin ve oksapar iğne) progestanida günde 100 mg yaptır dedi normalde 50 yapıyoruz.kendi doktorumuzun hemsiresini aradık o ilaçlarla oynamayin aynı devam dedi.biz kendi doktorumuzu dinlicez doğru olanı yapıyoruz degilmi

Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik var :KK43: acaba hersey yolunda degil mi?
3 agustosta doktora gidicem ama endiseliyim

Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik var :KK43: acaba hersey yolunda degil mi?

Endişelenme benimde mide bulantım herhangi belirtim olmadı hala da yok 9. Haftamdayım , biz şanslı hamişlerdeniz canım

[QUOh "cerenery, post: 419kullansan mber: 689447"]Canimmm sorma
İki gunde bir bir avuc dolusu pis garip bir dokuntu geliyor benden :KK43: cogunlukla kahverengi[/QUOTE]
Jel hic kullanmadim. Fitil kullansan
Canimmm sorma
İki gunde bir bir avuc dolusu pis garip bir dokuntu geliyor benden :KK43: cogunlukla kahverengi
Insani bayagi bunaltiyo bu durum. Fitil sorsan doktoruna jel yerine. Onun akintisi olmuyo. Dinleniyomusun hala? Ben iki gundur sadece yatiyorum.

6+2 yim arkadaşlar.bugün kıpkırmızı kanamam oldu kendi doktorumuz uzak olduğundan acil olunca hemen başka bi doktora gittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Kalbini duymamistik daha onuda duyduk.yat dinlen iyice dedi.ama ilaçlardan ikisini almayı bırak dedi(coraspin ve oksapar iğne) progestanida günde 100 mg yaptır dedi normalde 50 yapıyoruz.kendi doktorumuzun hemsiresini aradık o ilaçlarla oynamayin aynı devam dedi.biz kendi doktorumuzu dinlicez doğru olanı yapıyoruz degilmi
Bence doktoruna ulasmaya calis. Diger doktor bosuna soylememistir. Hemsire bilmeyebilir.

İlk hamileliğim 8 hafta sürdü ve bulantı heran vardı ama oğlumda bi kez bile kusmadım her hamilelik bir değil hem de bulanmıyo işte bulansa sabah kalktığın gibi lavaboya :)))

Bi tane embriyom kalmıştı embriyolog dedi takip edeceğiz beşinci güne kadar yaşarsa tekrar donduracağım dedi ben de o devam ederse umudum daha fazla olur transfer edilenler de yaşar dedim o devam etmemiş ondan dedim
Ayyy sen bunami uzuluyosun canim benim sıkma canini tatlim bizim transferden sonra artan 7 embriyomuz vardi. Takip ediliyodu eger iyi gitseydi dondurulucakti ama hepsi imha edildi. Aradilar gelisimini durdurdular dediler. Bosver takma kafana alicagini aldin mucize icinde deilmi :KK36:

Ayyy sen bunami uzuluyosun canim benim sıkma canini tatlim bizim transferden sonra artan 7 embriyomuz vardi. Takip ediliyodu eger iyi gitseydi dondurulucakti ama hepsi imha edildi. Aradilar gelisimini durdurdular dediler. Bosver takma kafana alicagini aldin mucize icinde deilmi :KK36:
Çok şükür onlar içimde ama ne bileyim biraz etkilendim işte o devam etseydi iyi hissederdim

Canım kendi doktorunu dinle. Diğer doktorlar normal gebelik gibi düşünüyorlar. Ama bizim bebekler özel

Back