• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

insallah ost: 41937258 .!.:
benim içinde hayır 3.gebeliğim 2 evliliğim bu ve bebek çok istedik gebeliğim çok rahat şükürler olsun ya seninki?
Şükür iyi gidecek inşallah. Ben dün biraz yordum kendimi, akşama kahverengi akıntim oldu. Şimdi yatıyorum sadece.İnşallah tekrarlamaz.

Arkadaşlar merhaba bir aksilik çıkmazsa benim de transferim önümüzdeki hafta olacak.merak ettiğim bi3 konı var Transfer sonrasında doktorlarnız nasıl bir öneride bulundu. Transferden 1 gün sonra otobüs yolculuğu yapılabilir mi yaklaşık 10 saatlik mesafedeyiz kliniğe, oteli önceden ayırttığımız için de iptal ettiremedik. Transfer sonrasında ağrı sızı vs birşey oluyor mu? Bende yumurta toplama işleminden sonra hiçbir ağrı olmadı.

Iyi geceler kizlar. Kalp atisini duyduktan sonra dojtorum bazi testler istemisti. Bugun yaptirdim onlari tsh biraz yuksek cikti. 3.78 gibi bisey gebelikte 2.5 alti isteniyodu sanirim doktorumla gprusemedim bugun. Bilgisi olan var mi acaba

Arkadaşlar merhaba bir aksilik çıkmazsa benim de transferim önümüzdeki hafta olacak.merak ettiğim bi3 konı var Transfer sonrasında doktorlarnız nasıl bir öneride bulundu. Transferden 1 gün sonra otobüs yolculuğu yapılabilir mi yaklaşık 10 saatlik mesafedeyiz kliniğe, oteli önceden ayırttığımız için de iptal ettiremedik. Transfer sonrasında ağrı sızı vs birşey oluyor mu? Bende yumurta toplama işleminden sonra hiçbir ağrı olmadı.
Canım doktorun en iyisini söyler. Benim transferim saat 2:30 da olmuştu 1 saaat dinlendirdiler çıktık yemek yedik eşimle eve gitmemiş 5 oldu. O gün yattım. Ertesi gün kalkıp işe gittim. Çok şükür ikizlerim benimle.

Bemim doktorum tramsferden önce istemişti o testeleri yeniden istemedi. Rubella ve kan uyuşmazlığı için test istedi ama 9. Haftadan sonra yaptır bu hafta erken dedi.
Iyi geceler kizlar. Kalp atisini duyduktan sonra dojtorum bazi testler istemisti. Bugun yaptirdim onlari tsh biraz yuksek cikti. 3.78 gibi bisey gebelikte 2.5 alti isteniyodu sanirim doktorumla gprusemedim bugun. Bilgisi olan var mi acaba

Aaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah:KK68:
5
Aaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah:KK68:
5.gün embriyosu olduğu için mi test günün erken benimki 7 ağustosta ayrıca negatif düşünme inşallah bebişlerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle

Valla canım beklemiyorduk ama işte şok oldu bize
Ben demiştim işte ondan oldu :-)
Ben de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek ki
Bende 25 yasındayım pkoluyum.bi kızım var.mayısta bir negatıf aldım şimdi trkrar tedavideyim bu hafta transferim olucak inşallah.
transferden sonra ağrı olmaz.bir gün dinlenip ertesi gün yola cıkmanız iyi olucak.hayırlısı ile bebişin seninle olur:-)

Ben de sordum bi hafta sonrası için 4 saatten fazla ise dinlenerek git dedi arada yirmi Dakika yürü dedi çok baskı olmasın rahme dedi Yine de en iyisini doktorunuz söyler

5

5.gün embriyosu olduğu için mi test günün erken benimki 7 ağustosta ayrıca negatif düşünme inşallah bebişlerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle
Sanmiyorum. Benle birlikte yanimda transferi olan bi bayan vardi. Onunki 3.gun embriyosuydu test tarihlerimiz ayni yazildi.

Sanmiyorum. Benle birlikte yanimda transferi olan bi bayan vardi. Onunki 3.gun embriyosuydu test tarihlerimiz ayni yazildi.

Canım 5. Gün embriyosunda test 9. Gün , 3.gün embriyosunda 12. Gün test Yapılıyor diye biliyorum, sanırım nedeni embriyo gelişimi , 5. Gün embriyosu daha çok bölünmüş olduğundan sonuç erken çıkıyor sanırım Bazende anne adayı panik Olmasın sonuç garanti olsun diye biraz geç isteyeniliyorlar testi

Şükür iyi gidecek inşallah. Ben dün biraz yordum kendimi, akşama kahverengi akıntim oldu. Şimdi yatıyorum sadece.İnşallah tekrarlamaz.

Canım geçmiş olsun lütfen dikkat et ilk haftaların benim gibi yapma geçen hafta birden ciddi bir kanama atlattım Ağlayarak acile gittik önceden düşük tecrübem var neyseki bebişimin kalbi atıyordu , iş Yaptım çamaşır Astım evi toparladım ama herhangi bir ağrım yoktu çok, ara ara olan ağrılar normaldir dedim, ah bilseydim neyse şimdi o kanepeden bu kanepeye pinekliyorum napim bebiş için herşey..lütfen kendini Sak'ın ama sakınnnn yorma..kahve akıntı bitmiş bir kanamanın belirtisi tekrarı Olmasın sık sık yat aman yorma kendini aman !!

Gunaydin kizlar. Turkiyedekiler gune guzel sicak hava ile merhaba diyo ne guzel. Burda ise yagmurlu soguk bir hava pattaniyenin altinda oturuyorum su an. Eeee nasil gidiyo hamilelikler. Cok sukur herkez artik iyi bahsediyo. oz-ge-mavi oz-ge-mavi kendine yeni cicilerin almanin vakti geldi.:KK48: ne guzel. Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86 nasilsin? Son durum nasil hafifledimi kanamalarin. cerenery cerenery gorunmuyosun pek. Lekelenmeler ne durumda. Bendede hala var lekelenme. Sabah hastaneyi aradim anlattim durumu. Bana progesteron ilaci verin dedim burda boyle sorla isteyen ilaci. Butun hastaneler 12 hafta veriyo siz neden 12 gun veriyosunuz ben 42 yasindayim bana gerekli falan dedim. Bakalim doktorla konusup beni ariyacakmis oglen. Pek umidim yok ama. Hic kimildamadan korkuyla yatiyorum kanama olacam diye. Insallah yasatmaz allahim.

Kızlar günaydın karnım azıcık büyüdü ve belirginleşti pantolonlarım gelmiyo :-)yeni şeyler alıcam tarifi imkansız bi duygu
Ben yeni şeyler aldım bile çoktan canım gebelik taytlari ve pantolonları benim bütün hepsi dar diye en başından basi yapmasın karnima diye aldım gerçekten çok güzel bir duyguydu bende 52 kiloydum yıllardır şimdi 54 oldum sürekli o faydalı bu faydalı diye yiyip duruyorum herşeyi ama kilo almaktan bile memnunum

Back