- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.301
Insallah hayirlisiyla pozitif sonucu aliriz. Gaz normal herkezde oluyo. Bende de oldu ki hala var.Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun yaUçurtmaavcı nasılsın sen. Meraktayım. Allah sağlıkla evladını sana bağışlasın insallah yolundadır hersey
Hadi hakkında hayırlısı olsun.Yarım saat sonra lavaboya gittim çok sıkıştım kendileri alıp götürdüler zaten sonra bi saat daha yattım sıkıntı yok dinlenerek yolculuk yap dedilee
Offfff hemde nasıl olmuştuKızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beriInsallah tutunurlar canim, ikiz olurlar :)) bekleyis zor havalar iyice sicak..bu crinoe jelden nefret ediyorum verdigi rahatsizlik islaklik hissi, simdiden kasik agrisi, siskinlik yapmasi vs. Diger ilaclarda cabasi. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin, hayirlisi olsun insllah. Hersey bebeklerimiz icin. Cok zor sahip oluyoruz(ki daha olamadim o da mechul) yasamayan bilmez, anlamaz bizi
Canim yaa çok zor haklisin kan pihtisi mi geldi?kese saglam duruyorsa bütünlüğü bozulmadiysa bebek de icindedir canim.artik gorunuyo olmasi lazim ama neden israrla görünmez diyorlar kiDuygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
Sorma canim gece uykumdan uyandim sinir etti beni. Afedersin ne kadar temiz tutsam, kurulasamda az sonra olusan his pisik olmusum gibi.. degsin insallah bu zorluklara. Sana da masallah canim, Allh bagislasin bebisin seninle darisi tum beklyenlere olsun insallh.[/QUOTE][QUOTEclear, post: 41907787, member: 336715"]Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri
Ben anlamadım hiç bişi yasa. Doktorun ne diyor. Normal mi? Yani her kanama bebeğe zarar vermiyor onu biliyorum. 7 aylık hamile arkadaşım var. Ilk aydan beri ara ara oluyor kanaması ama doktor bebeğe zarar-ı yok demiş. Senin neden oluyormuş.Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
Bende de hala var üstüne Kabızlık var.Insallah hayirlisiyla pozitif sonucu aliriz. Gaz normal herkezde oluyo. Bende de oldu ki hala var.
Sağol canım benim. Salı günü muayenemiz var. Kalp atışını duymadık inşallah duyuracak bu sefer.[/QUOTE]Sorma canim gece uykumdan uyandim sinir etti beni. Afedersin ne kadar temiz tutsam, kurulasamda az sonra olusan his pisik olmusum gibi.. degsin insallah bu zorluklara. Sana da masallah canim, Allh bagislasin bebisin seninle darisi tum beklyenlere olsun insallh.
Yok canım testIgne kullanman icin oncesinde test yaptirdin mi canim? Bana hic vermediler, kimisine corasprn veriyorlar o da yok
Sebebi kayınvalide ve üzüntü stres Canim sen nasılsınSenin tansiyon 20 lere çıkıyorsa çok dikkat etmen lazım canım bir süre tuzdan uzak dur derim ben sebebini bilemiyorum ama gebelik te çokta istenen birşey değil tansiyon
Yok canım test yapmadılar ben corasprin de kullanıyorum bugün bi de iğne verdiler o da kan sulandirici sordum ben herkese veriyorum dediIgne kullanman icin oncesinde test yaptirdin mi canim? Bana hic vermediler, kimisine corasprn veriyorlar o da yok
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda O zaman sende kayinvalide den mümkün olduğu kadar uzak duruyorsun streste yasak bu arada tekrar doktora gittin mi sonucun ne oldu gebelik devam ediyor muSebebi kayınvalide ve üzüntü stres Canim sen nasılsın
Hayırlısı olsun canim. Gaz sıkıntıları normal merak etme genelde oluyor ben de olmuştu 5 gün kadar sürüyorKızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Bende de var kabizlik. Ben ilk defa kabiz oldum hayatimdaBende de hala var üstüne Kabızlık var.
Insallah hayirlisiyla pozitif sonucu aliriz. Gaz normal herkezde oluyo. Bende de oldu ki hala var.
İnşallah canım teşekkür ederimInsallah hayirlisiyla pozitif sonucu aliriz. Gaz normal herkezde oluyo. Bende de oldu ki hala var.
Sağol canım galiba herkeste oluyorHayırlısı olsun canim. Gaz sıkıntıları normal merak etme genelde oluyor ben de olmuştu 5 gün kadar sürüyor
Hiçbir ilacı biz demeyene kadar asla bırakmayın dediler jel dışında başka hap falan olsa dedim olmaz en önemlisi şimdi senin için bu tutunmaya yardımcı oluyor dediBu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?