2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayir olsun canim 3 hafta sonra belli olacak dimi cinsiyeti? Evvela hayirli evlat olsun Allah gonlune gore versin canim:)
O kadar erken belli olur mu bilmiyorum canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet farketmez sen de tedavi desin sanırım inşallah pozitif sonucunu yazarsın buradan

tanem87 cnm keseden sonra kesti hemen estrofemi.kanamadan sonrada cleaxne iğneyi kesti.bende kanama bebek ve rahim arasındaydı..2embriyo transfer edilmiş biri tutmuştu.son kontrolümde ikinci bi kese gördü içi boş.belki kanamamda ondan olmuş..

Ay hadi insallah canim yaa.Benim tek transfer olacak. Masallah senin 3 tane Allah in izniyle insallah hamilesin canim ikiz hatta ucuz bile yolda olabilir suan. Saatini ogrendinmi ne zaman birde nerde olacaktin transferi bahcecimiydi
Ayyyy inşallah canım yaaa yarın saat 10 :30 da gelin dediler dua edin bana inşallah tutar yanımda kimse de yok paşam dinlemiyor uzandığım anda kucağıma birden atlıyo nasıl yapacam bilmiyorum Bahçeci de olcam canım

Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım :)
Korkma ve kendini sıkma.
Çişin gelirse tutmaya çalışma altına sürgü versinler yatakta doğrulmadan yapmaya çalış.
1 saat dinlen (ya da ne kadar yat derlerse)
Sonra kalk ve normal hayatına dön.
Birkaç gün kendini kolla tabii ev işi falan yapma.
Ama sakın pek çok kişinin düştüğü hata gibi sürekli gurk tavuk gibi günlerce yatakta yatma.
Hem sana yazık, hem de kabız olursan işin tehlikeye girer...

Kızlar bende yeni belirtiler peyda oldu :
- Göğüslerde çok aşırı acıma. Özellikle soğukta resmen uçları ağrıyor.
- Hafiften baş dönmeleri
- Nefes nefese kalma
- Çabuk yorulma
- Sıcak basması

Çok fena yaaa

Bu dediklerinin hepsi bende de başladı canım tansiyonum da düşük sürekli. Bi de bu sabah uyandığımda iç çamaşır ım baya bi kahverengi leke gelmiş gece uyurken hiç hissetmedim bu yüzden çok korktum arkası gelmedi evde hazırda iğne vardı proluton vurundum. Doktor kontrolüm de 25 gün sonra. Senin lekelenme ne durumda inşallah bitmiştir

Canım ara ara geliyor. Ama sürekli değil.
Tam ara veriyor rahatlıyorum. Sonra kendini tekrar hatırlatıyor
Allah korusun

Çok zor ya bir damla da olsa endiselenmemek elde değil inşallah bebeklerimize hiçbirşey olmuyor dur
Çok Haklısın canım az leke bile olsa insan panikler.. Ama hep okuduk burda şakır şakır kanamalar oldu da evlatlar sıkı sıkı tutundular maşallah.. Içinize korku düşürmeyin, evvel Allah, buzamana kadar geldik insallah sonuna kadar sağlıkla gidicez

Ne guzel hamilelikte olmasi gerekenler. Bende henuz birsey yok. Bugun karin agrisi var sanirim gazdan.

Canım ara ara geliyor. Ama sürekli değil.
Tam ara veriyor rahatlıyorum. Sonra kendini tekrar hatırlatıyor
Allah korusun
Ara ara ne kadar. Yani bir defa gelip birkacgun gelmiyomu? Bende de iki gunde bir ozellikle sabahlari iki tamla falan acikkahve rengi leke geliyo. Bazende acik sari renkli akinti. Doktor bana daha ilac vermiyo. Son zaten progestan fitil kullaniyodum. Carsamba oda sondu. Leke cogalirmi acaba. Sende tam olarak ne kadar geliyo?

Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim zaten yatmayı düşünmüyorum ilk bikaç gün uzanırım sadece olacağı varsa olur zaten Allah'ın izniyle bu arada sorum olacak eşim yıllık izne ayrılıyor doktora sormuş 3 saatlik yolculuk yapsa bişey olur mu diye o da sorun olmaz demiş o da ayın birinde ayrılıyor izne memlekete gidelim diyo sorun olur mu bi hafta sonra yola çıksam....

Benim de sabah ve akşam bulantım oluyor,akşam daha çok özellikle
Onun dışında nefes nefese kalma ve yorgunluk
Bugün bide bel ağrısı oldu tek Taraflı

Benim de sabah ve akşam bulantım oluyor,akşam daha çok özellikle
Onun dışında nefes nefese kalma ve yorgunluk
Bugün bide bel ağrısı oldu tek Taraflı
Gamze senin cocuga hersey serbest.. Bulantısına da şükür, ağrısına da.. O inatçı azimli küçüğümüz bizim.. Olmaz denileni oldurdu, ona hersey helal:)

Bn emzik vermek zorundayım çünkü ben okulum var ve derslerimle ilgilenmem lazım o yuzden . Ztn bnde 35 tl ye buldum cok pahalı degıl cok degişik cok Hoşuma gitmişti
ben vermedim vaktim coktu çübkü işe dönmeyi düşünmüyordum birde doktor emmeyi bırakır emziğe alişirsa dedi o yüzden hiç vermedim.al canım alt tarafı 40 lira biraz emiyor atıyorsun zaten.bi yere giderken kullanırsın onu.benim cocugum prematüre oldugu için ben sürekli biberon kaynatıyordum ayda 1 değiştiryorsum biberonu.hatta daha kısa zamanda annem eşim kayınvalidem dişarı cıktıkca biberon alıyorlarsı 3-5 tane açilmamiş paket biberonum var hatta ayrıca hala kızımın eşyaları bebek deterjanıyla yıkanıp ütülebiyor beyazlar yüksek derecede yıkanmaktan kendinden geçti.titiz biride değilim üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…